מסך שבור בIPAD 4 - צריך עזרה

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #1 

לפני כשבועיים בתי הגדולה הפילה ושברה את הפינה של המסך (נראה כמו החלק החיצוני של המסך ורק בפינה קטנה) , אבל היום הקטנה שברה כבר את כולו (סדקים בזכוכית לכל האורך והרבה..).
היתי רוצה מעט המלצות - גם בלמצוא את המעבדה המתאימה , ואם יש כזאת בצפון ? (איזור עפולה)
וגם בעניין של מקורי ולא מקורי , מה ההבדל ? ואיך יודעים שמה ששימים לי זה מקורי אם ביקשתי מקורי ? מה המחירים בערך ? (אני מניח שמה שנשבר זאת רק זכוכית הטאצ' החיצונית ולא ה LCD עצמו. או שאני טועה כאן במשהו ?)
בקיצור מעט עזרה תתקבל בשמחה !
אני ממש אוהב את המכשיר הזה (U)
נ.ב. אני כרגע עם כיסוי מלא (עם מכסה למסך מתקפל וכו'..) שיושב בעריסה מפלסטיק , האם כדאי להשקיע במשהו רציני יותר מבחינת מיגון ? יש המלצות ? (מאוד אהבתי את זה שהכיסוי נסגר על המסך ושאפשר גם להעמיד אותו על שולחן לצפיה וכו'..)
תודה ! (Y)

maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #2 

נו מה ? רק אני החמור ששברו לו את המסך באייפד ?
כל עצה ועזרה תתקבל בברכה !

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #3 

א. לא בטוח שמשתלם להחליף מסך במידה ועלות החלפה נעה סביב 1000 שח. ( זה כבר שיקול שלך ).
ב. איך אתה מצפה שאנשים פה יידעו אם הלך המסך כולו , או רק חיצונית כפי שאתה מתאר זאת , מבלי שהם ראו את
המכשיר...
ג. אם שמו מקורי או לא , תצטרך לסמוך על המעבדה. רצוי לבחור באחת כזו שקיבלה ביקורות חיוביות עד כמה שניתן.
ד. האם רכשת את המכשיר בארץ ? אם כן , למה לא לפנות לחנות בא רכשת ולקבל את כל המידע ?

בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”