תלת מימד בטלוויזיה של LG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nabot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,
יש לי טלויזית תלת מימד של LG ועד עכשיו הייתי מעביר סרטי תלת מימד להארדיסק, מחבר אותו לטלוויזיה ורואה משם.
חבר שלי טוען שעל מנת לראות תלת מימד באיכות טובה יותר צריך לרכוש סטרימר ולנגן סרטים בפורמט ISO.
האם זה נכון?

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

הי,
תאורטית זה נכון,
זה גם נכון שכשאר תראה סרט מבלו רי
או מ ISO של בלו רי הוא יהיה באיכות יותר גבוה מאשר קובץ סטנדרטי בגודל 6GB של אותו סרט או לצורך העניין סרט HD בערוצים של יס או HOT
במידה וזה לא הפריע לך עד היום אולי לא יפריע לך גם בעתיד
הכי טוב שתצפה ותחליט לבד..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

הפורמטים של תלת מימד הנפוצים ביותר בסצינה כיום הם מסוג HALF SBS ונדיר למצוא אבל יש גם HALF TAB או בשמם האחר - OU.
הסרטים בפורמט הזה לא מתקרבים אפילו לאיכות של בלו-ריי מלא ב 3D. יש גם ריפים מלאים של בלו-ריי שלם (שוקל עשרות ג'יגה) אבל לא פשוט להפעיל אותם. כפי שציינת קבצי ISO. זה לא פורמט שניתן להריץ (עד כמה שידוע לי - תקנו אותי אם אני טועה. אני אשמח) בנגן פשוט. צריך תוכנה ייעודית כמו POWERDVD או דומה אחרת. זה פשוט מישהו לקח דיסק בלו-ריי ועשה ממנו IMAGE. איך להפעיל אותו זה כבר סיפור אחר..

עריכה:
הנה מדריך פשוט, יש פה את כל המידע שצריך כדי להבין את הקטע:
http://www.avsforum.com/t/1353748/3d-gu ... -hdmi-more
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #4 

אני אישית גם הייתי מתעקש להוריד רק ISO. גם סרטים שהם לא תלת מימד. אין ספק שיש הבדל באיכות תמונה וזה עוד לפני שהזכרנו את הסאונד. אחרי ש20 סרטים מילאו לי דיסק של טרה, עברתי למנוי באוזן השלישית. זה נכון שלא כל נגן מריץ ISO של 3D BluRay ויש פה הרבה שרשורים על זה. אני אישית עשיתי את זה בoppo שלי. הקטע, אם כבר הזכרת LG, זה שהתלת הפסיבי ״זורק״ חצי מהרזולוציה בעוד שהגדולה של הISO זה תמונה של 1080p לכל עין.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”