שלום,
יש לי טלויזית תלת מימד של LG ועד עכשיו הייתי מעביר סרטי תלת מימד להארדיסק, מחבר אותו לטלוויזיה ורואה משם.
חבר שלי טוען שעל מנת לראות תלת מימד באיכות טובה יותר צריך לרכוש סטרימר ולנגן סרטים בפורמט ISO.
האם זה נכון?
תלת מימד בטלוויזיה של LG
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
הי,
תאורטית זה נכון,
זה גם נכון שכשאר תראה סרט מבלו רי
או מ ISO של בלו רי הוא יהיה באיכות יותר גבוה מאשר קובץ סטנדרטי בגודל 6GB של אותו סרט או לצורך העניין סרט HD בערוצים של יס או HOT
במידה וזה לא הפריע לך עד היום אולי לא יפריע לך גם בעתיד
הכי טוב שתצפה ותחליט לבד..
תאורטית זה נכון,
זה גם נכון שכשאר תראה סרט מבלו רי
או מ ISO של בלו רי הוא יהיה באיכות יותר גבוה מאשר קובץ סטנדרטי בגודל 6GB של אותו סרט או לצורך העניין סרט HD בערוצים של יס או HOT
במידה וזה לא הפריע לך עד היום אולי לא יפריע לך גם בעתיד
הכי טוב שתצפה ותחליט לבד..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הפורמטים של תלת מימד הנפוצים ביותר בסצינה כיום הם מסוג HALF SBS ונדיר למצוא אבל יש גם HALF TAB או בשמם האחר - OU.
הסרטים בפורמט הזה לא מתקרבים אפילו לאיכות של בלו-ריי מלא ב 3D. יש גם ריפים מלאים של בלו-ריי שלם (שוקל עשרות ג'יגה) אבל לא פשוט להפעיל אותם. כפי שציינת קבצי ISO. זה לא פורמט שניתן להריץ (עד כמה שידוע לי - תקנו אותי אם אני טועה. אני אשמח) בנגן פשוט. צריך תוכנה ייעודית כמו POWERDVD או דומה אחרת. זה פשוט מישהו לקח דיסק בלו-ריי ועשה ממנו IMAGE. איך להפעיל אותו זה כבר סיפור אחר..
עריכה:
הנה מדריך פשוט, יש פה את כל המידע שצריך כדי להבין את הקטע:
http://www.avsforum.com/t/1353748/3d-gu ... -hdmi-more
הסרטים בפורמט הזה לא מתקרבים אפילו לאיכות של בלו-ריי מלא ב 3D. יש גם ריפים מלאים של בלו-ריי שלם (שוקל עשרות ג'יגה) אבל לא פשוט להפעיל אותם. כפי שציינת קבצי ISO. זה לא פורמט שניתן להריץ (עד כמה שידוע לי - תקנו אותי אם אני טועה. אני אשמח) בנגן פשוט. צריך תוכנה ייעודית כמו POWERDVD או דומה אחרת. זה פשוט מישהו לקח דיסק בלו-ריי ועשה ממנו IMAGE. איך להפעיל אותו זה כבר סיפור אחר..
עריכה:
הנה מדריך פשוט, יש פה את כל המידע שצריך כדי להבין את הקטע:
http://www.avsforum.com/t/1353748/3d-gu ... -hdmi-more
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני אישית גם הייתי מתעקש להוריד רק ISO. גם סרטים שהם לא תלת מימד. אין ספק שיש הבדל באיכות תמונה וזה עוד לפני שהזכרנו את הסאונד. אחרי ש20 סרטים מילאו לי דיסק של טרה, עברתי למנוי באוזן השלישית. זה נכון שלא כל נגן מריץ ISO של 3D BluRay ויש פה הרבה שרשורים על זה. אני אישית עשיתי את זה בoppo שלי. הקטע, אם כבר הזכרת LG, זה שהתלת הפסיבי ״זורק״ חצי מהרזולוציה בעוד שהגדולה של הISO זה תמונה של 1080p לכל עין.