מעוניין לעבור לHOT, חוו"ד בקשר להצעת מחיר וכמה שאלות
שלום לכולם, אני חדש כאן, עוקב זמן מה והצלחתי להצטרף היום.
נכון לעכשיו אנחנו בבית לקוחות של יס ובזק כבר למעלה מ10 שנים, ולאחר בדיקה, אנחנו משלמים המון כסף.
אני משלם 260 ש"ח ליס על 3 ממירים:
ממיר HD
טוטאל MAX בסלון
וממיר רגיל.
רוב החבילות פתוחות ואני מנוי בVOD.
משלם לבזק 260 שקל על תשתית 15MB וקו טלפון זה כולל ראוטר וHPNA בממ"ד. ולבזק בינלאומי משהו כמו 120 שקל בחודש.
במצטבר מדובר בלמעלה מ600 שקל, כמו לשלם משכנתא.
לאחרונה, עם פרסום FiberBox ובדיקה של מחירים, שקלנו לעבור להוט. בשבוע האחרון שוחחתי עם נציג, חבילה מותאמת לעובדי אלביט, ורציתי להתייעץ ולדעת אם כדאי
3 ממירים: 2 ממירי HOT HD וממיר FiberBox בסלון, 100MB אינטרנט תשתית וטלפון ללא הגבלה. כל הערוצים (למעט הספורט ומבוגרים) ב348 ש"ח לחודש.
חודשיים VOD ללא תשלום, ולאחר מכן ב30 ש"ח תוספת לחודש.
האם החבילה משתלמת?
כמה שאלות נוספות: יש לי בחדר ממ"ד HPNA כרגע, ואין ליד המחשב שקע של כבל קואקסלי, אלא רק שקע קווי של בזק. האם ניתן להחליף את השקע בלי לקדוח/להעביר כבל משקע אחר.
מה זה מודם טלפון שכלול בפייברבוקס (הנציג טען שהטלפון עובד על בסיס חשמל ולא על קו).
האם ניתן לבצע ניוד של המספר הקווי של בזק כרגע?
איך ממירי הHOT HD, מבחינת ממשק/מהירות/תקלות?
תודה מראש
נכון לעכשיו אנחנו בבית לקוחות של יס ובזק כבר למעלה מ10 שנים, ולאחר בדיקה, אנחנו משלמים המון כסף.
אני משלם 260 ש"ח ליס על 3 ממירים:
ממיר HD
טוטאל MAX בסלון
וממיר רגיל.
רוב החבילות פתוחות ואני מנוי בVOD.
משלם לבזק 260 שקל על תשתית 15MB וקו טלפון זה כולל ראוטר וHPNA בממ"ד. ולבזק בינלאומי משהו כמו 120 שקל בחודש.
במצטבר מדובר בלמעלה מ600 שקל, כמו לשלם משכנתא.
לאחרונה, עם פרסום FiberBox ובדיקה של מחירים, שקלנו לעבור להוט. בשבוע האחרון שוחחתי עם נציג, חבילה מותאמת לעובדי אלביט, ורציתי להתייעץ ולדעת אם כדאי
3 ממירים: 2 ממירי HOT HD וממיר FiberBox בסלון, 100MB אינטרנט תשתית וטלפון ללא הגבלה. כל הערוצים (למעט הספורט ומבוגרים) ב348 ש"ח לחודש.
חודשיים VOD ללא תשלום, ולאחר מכן ב30 ש"ח תוספת לחודש.
האם החבילה משתלמת?
כמה שאלות נוספות: יש לי בחדר ממ"ד HPNA כרגע, ואין ליד המחשב שקע של כבל קואקסלי, אלא רק שקע קווי של בזק. האם ניתן להחליף את השקע בלי לקדוח/להעביר כבל משקע אחר.
מה זה מודם טלפון שכלול בפייברבוקס (הנציג טען שהטלפון עובד על בסיס חשמל ולא על קו).
האם ניתן לבצע ניוד של המספר הקווי של בזק כרגע?
איך ממירי הHOT HD, מבחינת ממשק/מהירות/תקלות?
תודה מראש
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני היום בהוט לאחר 14 שנה ב YES וממש לא מרוצה
אתה תתלהב אחרי שבוע .אבל זה ייעלם לך .מהר מאוד תגלה שאין תכנים .
הממירים בעייתים .
האינטרנט ? ממש לא 100 מגה ...יש הרבה תקלות איזור (כלשון הוט)
הטלפון שלהם ? על חשמל ביחד עם התשתית של האינטרנט והטלוויזיה
אתמול 27.3 סגרתי עם YES ובזק בחזרה.
אפשר להתמקח תמיד מול החברות בלי להתנתק .
השילוב המנצח YES ובזק .
אתה תתלהב אחרי שבוע .אבל זה ייעלם לך .מהר מאוד תגלה שאין תכנים .
הממירים בעייתים .
האינטרנט ? ממש לא 100 מגה ...יש הרבה תקלות איזור (כלשון הוט)
הטלפון שלהם ? על חשמל ביחד עם התשתית של האינטרנט והטלוויזיה
אתמול 27.3 סגרתי עם YES ובזק בחזרה.
אפשר להתמקח תמיד מול החברות בלי להתנתק .
השילוב המנצח YES ובזק .

רפאל מנצור
GOA כתב: ...
......
לא נכנס לקטע מה עדיף HOT או בזק+YES, יש לי שתי הערות עבורך:
1.- ספק תוכן לא אמור לעלות יותר מ-20 ש"ח לכל מהירות שהיא, בדוק!
2.- ציינת חבילה מותאמת לעובדי אלביט - דבר עם נציג הוועד שלך באלביט והוא ייתן לך הצעת HOT עדיפה.
תיהנה בכל מקרה, שם או שם...
נערך לאחרונה על ידי qsub00 ב 28/03/2014 17:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
קח בחשבון גם את פקטור השירות..
במידה ואתה צריך אותם בטלפון/טכנאי - השירות יהיה על הפנים אם בכלל יהיה.
עזבתי אותם לפני כמה ימים רק בגלל הסיבה הזאת.
הציוד שלהם אומנם מתקדם והפייבר כנראה עושה את העבודה.
אבל סטרימר זול יכול להוות תחליף מצוין. האינטרנט והטלפון - יש חלופות טובות יותר שנותנות שירות טוב.
זאת דעתי בכל אופן..
בנוגע למחיר שאתה מקבל..הוא זול ב50 ש"ח מהחבילה שתיארת היום (הייתי מנוי עליה)
אל תתפתה כי המחירים עולים פלאים ברגע שהחוזה שלך נגמר.
במידה ואתה צריך אותם בטלפון/טכנאי - השירות יהיה על הפנים אם בכלל יהיה.
עזבתי אותם לפני כמה ימים רק בגלל הסיבה הזאת.
הציוד שלהם אומנם מתקדם והפייבר כנראה עושה את העבודה.
אבל סטרימר זול יכול להוות תחליף מצוין. האינטרנט והטלפון - יש חלופות טובות יותר שנותנות שירות טוב.
זאת דעתי בכל אופן..
בנוגע למחיר שאתה מקבל..הוא זול ב50 ש"ח מהחבילה שתיארת היום (הייתי מנוי עליה)
אל תתפתה כי המחירים עולים פלאים ברגע שהחוזה שלך נגמר.
קודם כל אין שום סיבה שהחוזה ייגמר.
כל פעם שנה לפני שהמבצע נגמר עוברים לחדר והמחירים יורדים
אני היום משלם להוט על 7 ממירים מתוכם 3 HD , שני ממירים רגילים ממיר magic hd ופייבר + אינטרנט 100 מגה + ספק הוט נט + VOD+ תא קולי
400 שקל.
לפני הוט הייתי משלם כמעט אלף שקל שעוד הייתי ביס ובבזק.
מבחינת מחיר אין לך בכלל מקום להשוות.
אינטרנט של הוט הוא מצויין אני כמעט כל היום על 100 מגה לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני משחק הרבה משחקי רשת והפינגים שלי מאוד נמוכים, ואני מוריד טורנטים על 10 מגה לשניה ככה שאין לי שום טענה לאינטרנט שלהם.
ודבר אחרון זה תכנים, תשמע אין ספק שזה הרבה טעם אישי, יש הרבה סדרות של יס שאני מוריד וזה להיות שקרן להגיד שאין להם סדרות טובות.
אבל להוט יש את מד מן שאני מאוד אוהב,חסרי בושה המדהימה, שרלוק, הרבה סדרות נוער שאחותי חולה עליהם והפקות מקור מצויינות!!!
וה-VOD הוא קלף מאוד חזק, אני באמת בקושי רואה בשידוריים החיים כבר, ויש לי למעלה מ280 הזמנות לתכנים בחודש.
בסוף הכל שיקול שלך, המשפחה שלי הסתגלה להוט במהרה ולא מזמן שהצעתי את האופציה לחזור ליס ההורים שלי ישר התנגדו.
לגבי שירות- באמת שבקושי אני צריך אותם.. ברוך השם לא היה לי תקלה שלא פתרתי בעצמי או איתם בפייסבוק
כל פעם שנה לפני שהמבצע נגמר עוברים לחדר והמחירים יורדים
אני היום משלם להוט על 7 ממירים מתוכם 3 HD , שני ממירים רגילים ממיר magic hd ופייבר + אינטרנט 100 מגה + ספק הוט נט + VOD+ תא קולי
400 שקל.
לפני הוט הייתי משלם כמעט אלף שקל שעוד הייתי ביס ובבזק.
מבחינת מחיר אין לך בכלל מקום להשוות.
אינטרנט של הוט הוא מצויין אני כמעט כל היום על 100 מגה לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני משחק הרבה משחקי רשת והפינגים שלי מאוד נמוכים, ואני מוריד טורנטים על 10 מגה לשניה ככה שאין לי שום טענה לאינטרנט שלהם.
ודבר אחרון זה תכנים, תשמע אין ספק שזה הרבה טעם אישי, יש הרבה סדרות של יס שאני מוריד וזה להיות שקרן להגיד שאין להם סדרות טובות.
אבל להוט יש את מד מן שאני מאוד אוהב,חסרי בושה המדהימה, שרלוק, הרבה סדרות נוער שאחותי חולה עליהם והפקות מקור מצויינות!!!
וה-VOD הוא קלף מאוד חזק, אני באמת בקושי רואה בשידוריים החיים כבר, ויש לי למעלה מ280 הזמנות לתכנים בחודש.
בסוף הכל שיקול שלך, המשפחה שלי הסתגלה להוט במהרה ולא מזמן שהצעתי את האופציה לחזור ליס ההורים שלי ישר התנגדו.
לגבי שירות- באמת שבקושי אני צריך אותם.. ברוך השם לא היה לי תקלה שלא פתרתי בעצמי או איתם בפייסבוק
תישאר ביס ותחסוך לעצמך כאב ראש.
בתור לקוח הוט (תשתית בלבד) מאוכזב (כל יומיים תקלה), אני יכול להגיד לך בוודאות שעדיף לך להישאר ביס.
בכל מקרה, תוכל להוזיל עלויות משמעותית:
בזב"ל לקצץ ל20-30 ש"ח בחודש.
תשתית 15MB לא אמורה לעלות מעל 70 ש"ח בחודש.
והנה כבר חסכת 200 ש"ח בלי שעזבת שום חברה
בתור לקוח הוט (תשתית בלבד) מאוכזב (כל יומיים תקלה), אני יכול להגיד לך בוודאות שעדיף לך להישאר ביס.
בכל מקרה, תוכל להוזיל עלויות משמעותית:
בזב"ל לקצץ ל20-30 ש"ח בחודש.
תשתית 15MB לא אמורה לעלות מעל 70 ש"ח בחודש.
והנה כבר חסכת 200 ש"ח בלי שעזבת שום חברה
גם אתה וגם rbh3 מדברים על מחירים של מסלולים ישנים, לא דיברתם איתם הרבה זמן והמחירים עלו
אלא אם כן יש לך את כל הערוצים כולל הפרימיום פתוחים וממירים מתקדמים אין שום סיבה שתגיעו למחירים כאלה. פשוט תרימו טלפון לפני שאתם קובעים עם הוט ואז תחליטו
אלא אם כן יש לך את כל הערוצים כולל הפרימיום פתוחים וממירים מתקדמים אין שום סיבה שתגיעו למחירים כאלה. פשוט תרימו טלפון לפני שאתם קובעים עם הוט ואז תחליטו
לאחר שיחה נוספת איתם קיבלתי הצעת מחיר נוספת, והכי "משתלמת" לטענתם.
תשתית 100MB, טלפון ללא הגבלה, 3 ממירים: ממיר FiberBox, ממיר מקליט HD ועוד ממיר HD רגיל. כולל שירות VOD. כל הערוצים למעט ערוצי הספורט (1,2,5LIVE/GOLD)
3 חודשים ראשונים 315 ש"ח, לאחר 3 חודשים המחיר 372 ש"ח. ללא דמי התקנה נוספים (מגולמים בשלושה חודשים ראשונים).
3 שלטים חדשים מסוג HOT WAVE. האם יהיו תואמים גם לממיר HD רגיל?
משתלם?
תשתית 100MB, טלפון ללא הגבלה, 3 ממירים: ממיר FiberBox, ממיר מקליט HD ועוד ממיר HD רגיל. כולל שירות VOD. כל הערוצים למעט ערוצי הספורט (1,2,5LIVE/GOLD)
3 חודשים ראשונים 315 ש"ח, לאחר 3 חודשים המחיר 372 ש"ח. ללא דמי התקנה נוספים (מגולמים בשלושה חודשים ראשונים).
משתלם?
אני גם קיבלתי עם המגי׳ק hd שלט wave וחזרתי לשלט הישן..GOA כתב:לאחר שיחה נוספת איתם קיבלתי הצעת מחיר נוספת, והכי "משתלמת" לטענתם.
משתלם?...
אוהב אותו יותר משום מה
אבל זה אחלה שלט..
בלי קשר להוט ויס המחירים שאתה משלם על תשתית וספק אינטרנט זה מחירים של לפני כמה שנים... אני בטלוויזיה עם יס כי חשוב לי שיהיה מה לראות ובתשתית אינטרנט של הוט, 100mb ב100 ש״ח וספק (012 אבל זה אצל כולם) ב20 ש״ח.
אם אתם לא רואים הרבה טלויזיה וסדרות מובילות מחו״ל או לחילופין יכול להסתדר עם להוריד תכנים מהרשת אז הוט זה סבבה.
אם אתם לא רואים הרבה טלויזיה וסדרות מובילות מחו״ל או לחילופין יכול להסתדר עם להוריד תכנים מהרשת אז הוט זה סבבה.
די מוזר, אני לקוח בטריפל של הוט,
אך משום מה אתמול קיבלתי SMS עם הצעת הצטרפות
http://triple.hot.net.il/43486/?BannID=4324
אך משום מה אתמול קיבלתי SMS עם הצעת הצטרפות
http://triple.hot.net.il/43486/?BannID=4324
שלום לכולם, ביום שני האחרון הצטרפתי באופן רשמי להוט, ההתקנה בשבוע הבא. סגרנו על מחיר מסויים, נשלח לי מייל סיכום. ואתמול נשלח מייל נוסף, לאחר שהנציג שליווה אותי, חזר אליי, הסביר לי כל דבר בצורה יפה ובמייל החדש נרשמה הוזלה משמעותית. לאחר שמצא מבצע יותר משתלם בשלושה חודשים הראשונים.
אני משלם 276 ₪ ב3 חודשים ראשונים (FIBERBOX, MAGIC HD, HD) על כל התכנים לא כולל ספורט, תשתית 100MB/2MB, טלפון ללא הגבלה. כולל VOD לחודשיים ללא תשלום. ולאחר מכן 313 ₪ על החבילה + 30 ₪ על הפייבר, + 25 ₪ על הVOD, סה"כ 368 ₪ בחודש.
מה שאהבתי את הישירות ואת "התכלס", הנציג ציין שיש 2 אפשרויות של שימור לקוחות בתום ה3 חודש, לקוח יכול לקבל 4 חודשים נוספים VOD בחינם או לחלופין VOD לשנה ב10 ₪ .
כמו כן בעניין הספק הוא הציע לפתור את העניין בשיחת ועידה ולסייע לי בכך, הציע לי את בזק בינלאומי ב30 ₪ ואת HOTNET או נטוויג'ן או 012 ב20 ₪. לא הסתיר ממני שבזק בינלאומי נותנים שירות מצויין ללקוחות שלהם ואמר שמדובר כרגע בספק הכי חזק. לאחר בדיקה שעשיתי גם מדובר בכמות העלאה יותר גבוהה של 3MB, הייתי רוצה לשאול בפורום איך זה מתאפשר בעצם? אם התשתית היא 2MB העלאה. ומה מהספקיות מומלץ,
תודה
אני משלם 276 ₪ ב3 חודשים ראשונים (FIBERBOX, MAGIC HD, HD) על כל התכנים לא כולל ספורט, תשתית 100MB/2MB, טלפון ללא הגבלה. כולל VOD לחודשיים ללא תשלום. ולאחר מכן 313 ₪ על החבילה + 30 ₪ על הפייבר, + 25 ₪ על הVOD, סה"כ 368 ₪ בחודש.
מה שאהבתי את הישירות ואת "התכלס", הנציג ציין שיש 2 אפשרויות של שימור לקוחות בתום ה3 חודש, לקוח יכול לקבל 4 חודשים נוספים VOD בחינם או לחלופין VOD לשנה ב10 ₪ .
כמו כן בעניין הספק הוא הציע לפתור את העניין בשיחת ועידה ולסייע לי בכך, הציע לי את בזק בינלאומי ב30 ₪ ואת HOTNET או נטוויג'ן או 012 ב20 ₪. לא הסתיר ממני שבזק בינלאומי נותנים שירות מצויין ללקוחות שלהם ואמר שמדובר כרגע בספק הכי חזק. לאחר בדיקה שעשיתי גם מדובר בכמות העלאה יותר גבוהה של 3MB, הייתי רוצה לשאול בפורום איך זה מתאפשר בעצם? אם התשתית היא 2MB העלאה. ומה מהספקיות מומלץ,
תודה