הוספתי רמקולים למערכת השמע ועכשיו כשאני שם על מקסימום פתאום לא שומעים כלום
שלום לכולם,
יש ברשותי מערכת מיני קולנוע ביתי והוספתי רמקולים למערכת.
הכל מעולה שומעים בצורה נהדרת אך שאני רוצה להיות קצת יותר ״נועז״ אני מגביר להכי גבוה ופתאום לא שומעים כלום אין איזה צליל מקדים לתופעה פשוט לא שומעים כלום יותר.
ולכן אשמח לדעת מה הבעיה ? אולי בכבל המחבר בין הרמקול לרסיבר או אולי ברסיבר עצמו ?
קשה לי להאמין כי הרמקולים נשרפו או שיש להם תקלה משום שהם עובדים ללא בעיה כשמחברים אותם לרסיבר אחר קצת ( בדקתי )
תודה
נ.ב. תודה לעונים ואשמח לפתרונות שלא עולים יקרים מידי משום שאני בעוד כמה זמן טס...
יש ברשותי מערכת מיני קולנוע ביתי והוספתי רמקולים למערכת.
הכל מעולה שומעים בצורה נהדרת אך שאני רוצה להיות קצת יותר ״נועז״ אני מגביר להכי גבוה ופתאום לא שומעים כלום אין איזה צליל מקדים לתופעה פשוט לא שומעים כלום יותר.
ולכן אשמח לדעת מה הבעיה ? אולי בכבל המחבר בין הרמקול לרסיבר או אולי ברסיבר עצמו ?
קשה לי להאמין כי הרמקולים נשרפו או שיש להם תקלה משום שהם עובדים ללא בעיה כשמחברים אותם לרסיבר אחר קצת ( בדקתי )
תודה
נ.ב. תודה לעונים ואשמח לפתרונות שלא עולים יקרים מידי משום שאני בעוד כמה זמן טס...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מסכים. לא ממש הצלחתי להבין מההסבר שלך אם הרמקולים החדשים כן עובדים בווליום נמוך או לא. אם הם לא עובדים בשום ווליום, סימן שיש בעיה או בחיבור הפיסי, או בהגדרות או שפשוט לא ניתן לחבר עוד רמקולים (בכל זאת מערכת מיני כדבריך). אם הם עובדים רק עד ווליום מסוים אז תאלץ למצוא את הנקודה הזאת ולהסתפק בה כי המערכת לא מצליחה לספק את הכוח הדרוש לכל הרמקולים בווליום מקסימלי.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ואולי הפוך, המגבר\רסיבר נכנס ל protect כי הוא לא עומד בעומס ..עופרפולק כתב:אין לך מה לשמוח, שאתה שם על הכי גבוה הרמקולים לא עומדים בווליום הזה והם מנתקים את המערכת. ככה נראה לי. חג שמח...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי