נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
האנטנות מתוכננות מבחינת אורך גל לקלוט תדרים גבוהים בתחום ה -UHF.
הן יקלטו גם FM אם תתעקש אבל לא באותה יעילות כמו אנטנות שמתוכננות לתחום ה VHF בתדרים 88-108mhz.
השאלה אם אתה הולך לנסות לקלוט תחנות סטנדרטיות או לנסות קליטה של תחנות ממדינות שכנות.
הן יקלטו גם FM אם תתעקש אבל לא באותה יעילות כמו אנטנות שמתוכננות לתחום ה VHF בתדרים 88-108mhz.
השאלה אם אתה הולך לנסות לקלוט תחנות סטנדרטיות או לנסות קליטה של תחנות ממדינות שכנות.
אני גר בהוד השרון והאנטנה הפנימית המצורפת בקישור קולטת אצלי משמעותית טוב מהחיצונית. גם המחיר זול יותר.
http://www.ronix.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
http://www.ronix.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
גם מפנה בשבת לאתר ששומר שבת בשבת (חחחח אחד גדול, אין דבר יותר אידיוטי מזה) וגם נותן עצת אחיתופל לגולשים פה.
מה אתה קשור לשרשור הזה בכלל ?
אין ולא הייתה ולא תהיה אנטנה פנימית עם אלקטרוניקה סינית נחותה של טרנזיסטור וחצי שתתן קליטה טובה יותר מיאגי חיצונית עם הגבר פאסיבי אמיתי שלא מעוות את האות שנקלט באמצעים מלאכותיים זולים ולא איכותיים.
אין ולא הייתה ולא תהיה אנטנה פנימית עם אלקטרוניקה סינית נחותה של טרנזיסטור וחצי שתתן קליטה טובה יותר מיאגי חיצונית עם הגבר פאסיבי אמיתי שלא מעוות את האות שנקלט באמצעים מלאכותיים זולים ולא איכותיים.
תתפלא, הרי אין לי מטרה להרוס לך את השרשור, זה לא באמת מעניין אותי אם אתה מוכר במחיר הוגן או לא. מאידך בהחלט יכל לציין שבדקתי את שתי האנטנות בפועל בהוד השרון אצלי והפנימית סיפקה תמונה איכותית לאורך זמן אל מול החיצונית שהופנתה לאותו כיוון והקליטה התה מקוטעת.
ההפניה לאתר היתה בשביל ההמחשה, את האנטנה שלי קניתי בהוד השרון ב 70 שח.....ולא 89.
דבר בנימוס ובהצלחה במכירה.
ההפניה לאתר היתה בשביל ההמחשה, את האנטנה שלי קניתי בהוד השרון ב 70 שח.....ולא 89.
דבר בנימוס ובהצלחה במכירה.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
גיל37 כתב:גם מפנה בשבת לאתר ששומר שבת בשבת (חחחח אחד גדול, אין דבר יותר אידיוטי מזה) וגם נותן עצת אחיתופל לגולשים פה.
אין ולא הייתה ולא תהיה אנטנה פנימית עם אלקטרוניקה סינית נחותה של טרנזיסטור וחצי שתתן קליטה טובה יותר מיאגי חיצונית עם הגבר פאסיבי אמיתי שלא מעוות את האות שנקלט באמצעים מלאכותיים זולים ולא איכותיים....
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אופיר, אשמח אם תסביר מה יש לעודד מכירה של ציוד משומש במחיר גבוה מחדש. הבחור ביקש 100 שח בהתחלה, לאחר ההתיחסות שלי התווכח אבל לאחר שהבין הוריד ל 50. עתה זה כבר מחיר הוגן. אז מה בדיוק האצבע מעלה ?of1978 כתב:.........
מחיר של האנטנה
מאיפה הגעת לזה ש-100 שקל זה מחיר של חדש ?kobbi כתב:אופיר, אשמח אם תסביר מה יש לעודד מכירה של ציוד משומש במחיר גבוה מחדש. הבחור ביקש 100 שח בהתחלה, לאחר ההתיחסות שלי התווכח אבל לאחר שהבין הוריד ל 50. עתה זה כבר מחיר הוגן. אז מה בדיוק האצבע מעלה ?.........
באתר סטוקסנטר האנטנה עולה 175 שקל (לא כולל משלוח).
התגובה שלך רק מוכיחה שאתה לא מבין על מה אתה מדבר והמטרה שלך היא כן להרוס את השרשור אבל זה לא משנה כי ממילא החשיפה המשמעותית יותר היא באתר יד2 ולא כאן.
חוץ מזה זכותי לבקש איזה מחיר שנראה לי ואף אחד לא חייב לקנות
עשיר אני לא אצא מהמכירה הזאת בכל מקרה, סתם חבל שאנטנה טובה תהיה בצד ללא שימוש כשלכל כך הרבה יש בעיות קליטה של עידן פלוס וזה יכול לפתור להם את הבעיה.
קודם כל למה לקנות מאתר בו המחיר 175 אם ניתן כפי שהוכחתי לך ב 70 שקל ?
שנית הצהרתי שמנסיוני עם שתי אנטנטות אחת כמו שלך ואחת פנימים בהוד השרון הפנימית משום מה טובה יותר.
זהו.
זכותך לעשות מה שאתה רוצה, אפילו לרשום 500 שח.
זכותי להגיב בנימוס ולרשום את שרשמתי.
עובדה שהבנת שהמחיר שבקשת לא ראלי והורדת.
עתה המחיר שאתה מבקש הוא הוגן וזה מצויין.
האם היא תהיה טובה יותר מפנימית ? אצלי הוכח שלא. במיקום אחר בארץ יתכן וכן.
זה כל העניין ידידי. לא הורס ולא עוזר פשוט משתף. זה כל הרעיון של בורד.
שנית הצהרתי שמנסיוני עם שתי אנטנטות אחת כמו שלך ואחת פנימים בהוד השרון הפנימית משום מה טובה יותר.
זהו.
זכותך לעשות מה שאתה רוצה, אפילו לרשום 500 שח.
זכותי להגיב בנימוס ולרשום את שרשמתי.
עובדה שהבנת שהמחיר שבקשת לא ראלי והורדת.
עתה המחיר שאתה מבקש הוא הוגן וזה מצויין.
האם היא תהיה טובה יותר מפנימית ? אצלי הוכח שלא. במיקום אחר בארץ יתכן וכן.
זה כל העניין ידידי. לא הורס ולא עוזר פשוט משתף. זה כל הרעיון של בורד.
תגובה אחרונה
טוב גבר, תמשיך לדפוק את הראש בקיר ולהאשים את הקיר שהוא גורם לך לכאב ראש.
יש אנשים שלא שווה לטרוח להגיב להם כי המידע פשוט לא נקלט (ולא, גם אנטנה מוגברת תוצרת סין לא תעזור להם במקרה הזה).
מודה לך מקרב לב על העזרה. לא הייתי מסתדר בלעדיך.
יש אנשים שלא שווה לטרוח להגיב להם כי המידע פשוט לא נקלט (ולא, גם אנטנה מוגברת תוצרת סין לא תעזור להם במקרה הזה).
מודה לך מקרב לב על העזרה. לא הייתי מסתדר בלעדיך.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
זה אולי ניראה כמו פורום אבל זה הודעות מכירה ולאף אחד אין זכות לבוא ולהתערב במכירה של משהו אחר.
ולא משנה מה המחיר
http://www.hometheater.co.il/vp2078739#2078739
ולא משנה מה המחיר
http://www.hometheater.co.il/vp2078739#2078739
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason