בקשר לפרויקט של בני של צפיה בשידורי טלוויזיה חיים דרך האינטרנט דרך ה XBMC

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 423
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

אני מוכן להתערב איתכם שרק מעטים של אנשים נהנים מזה. חוץ מבני אורי ואביגדור, והחברים האישיים שלהם.
הרוב לא מבינים במה מדובר, ואני מביניהם.
ואני מתכוון גם לשאר התוספות של ה XBMC.

תקנו אותי אם אני טועה.

הערה חשובה, האשכול הזה לא נועד לצורך ריב.
אלא לכל האנשים שלא מצליחים להבין את הפרויקט הזה.
נערך לאחרונה על ידי רמקולים ב 28/03/2014 17:22, נערך 4 פעמים בסך הכל.

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

אתה טועה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

בעקרון, כל מי שיש לו Windows עם שם משתמש באנגלית ופועל על פי ההוראות, הכל עובד בובה ממכה ראשונה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

עובדה שאצלי זה בקושי עובד.
ואני בטוח שגם אצל האחרים שלא נעים להם להודות בזה.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

לא הבנתי מה מטרת השירשור?
יש לך בעיה ציין, אין לך בעיה ובא לך להתלונן אז לא.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #6 

אתה טועה.
מדובר בפרוייקט שימושי מאין כמוהו.

וכל הכבוד לזה שאתה מפרגן...
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

OhadG כתב:אתה טועה.
מדובר בפרוייקט שימושי מאין כמוהו.

וכל הכבוד לזה שאתה מפרגן...
...
אבל נראה לי שרוב האנשים לא מבינים מה זה, וכדי לא להראות טיפשים הם פוחדים להודות בזה.
למרות שהיה להם נעים לדעת על זה בצורה נכונה.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #8 

רמקולים היקר
אתה משתמש לא פעיל, נכנסת לכאן אחרי זמן מה והתחלת להציף בכל הפורום עם תגובות תמוהות.
בוא נזכיר לך כמה דברים שבוודאי שכחת,
אתה לא פונה אלי בפרטי כי לא תזכה לתשובה
אני לא חבר שלך ולא מכיר אותך
אני לא עובד שלך
אתה לא משלם לי
אני לא חייב לך דבר
אתה מתנהג כמו טרול, אתה מציף בכל מקום ועוד נפגע שלא עוזרים להוד מלכותו.
דיווחתי עלייך כמה פעמים ואמשיך לדווח עד שאזכה לראות את המילה טרול בכינוי שלך ואיקס על המשתמש
ולא אני לא מגיב לך כי אני רוצה "לריב" איתך, אני מגיב לך כדי שתפסיק לדבר שטויות במיץ
הפרוייקט שלי עוד מעט נוסק לשנתיים ברשת ויש לו קהל יעד של עשרות אלפי משתמשים, לא עובד לך? תפנה בהודעה מסודרת אחת כאן באתר ונוכל להתנהל מולך, לא הגיבו לך במהירות שלה אתה מצפה? פנה לטכנאי ושלם כסף אם בא לך, החברים פה עוזרים בהתנדבות ולא חייבים לך דבר.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

בני, חבל על התגובה.
כל אחד פה בפורום רואה את ההבדל המהותי ואת התרומה המשמעותית שלך לקהילה.
אני מבין את הצורך שלך להוציא קיטור (בטח כשאתה תורם מזמנך באופן משמעותי, ללא שום קבלת רווח/שכר), אבל זה מיותר.
דיווח על המשתמש (ואני "מניח" שאתה לא היחיד שדיווח עליו) זה די והותר. סמוך על מנהלי הפורום ומנהלי האתר שידעו איך לנהוג במשתמשים כאלו.

בכל מקרה, אני אנצל את ההזדמנות הזאת כדי להודות לך שוב.
אני משתמש בתוסף שלך באופן קבוע על בסיס יום-יומי כמעט. אז שוב, תודה! :) (Y)

אוהד

Ohad

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4287
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #10 

אשכול מיותר, הפרויקט הוא אגדה, וגם בני (למרות שהוא לא אוהב אותי, אבל זה סרט אחר)
לצערי זה נכון שרוב הערוצים באיכות נמוכה מאוד וגם אלו שלא בדרך כלל לא יציבים וקשה לצפות באמת,
אבל זה 100% לא בגלל ממציא השיטה, אלה בעקבות ההיצע שקיים ברשת, זה מה יש..
בני לא אחראי על הערוצים, הוא רק אוסף אותם ומרכז, ועל עבודת הקודש שהוא עושה מגיע לו צל"ש .
בקיצור, אשכול מיותר

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

benny123 כתב:רמקולים היקר
אתה משתמש לא פעיל, נכנסת לכאן אחרי זמן מה והתחלת להציף בכל הפורום עם תגובות תמוהות.
בוא נזכיר לך כמה דברים שבוודאי שכחת,
אתה לא פונה אלי בפרטי כי לא תזכה לתשובה
אני לא חבר שלך ולא מכיר אותך
אני לא עובד שלך
אתה לא משלם לי
אני לא חייב לך דבר
אתה מתנהג כמו טרול, אתה מציף בכל מקום ועוד נפגע שלא עוזרים להוד מלכותו.
דיווחתי עלייך כמה פעמים ואמשיך לדווח עד שאזכה לראות את המילה טרול בכינוי שלך ואיקס על המשתמש
ולא אני לא מגיב לך כי אני רוצה "לריב" איתך, אני מגיב לך כדי שתפסיק לדבר שטויות במיץ
הפרוייקט שלי עוד מעט נוסק לשנתיים ברשת ויש לו קהל יעד של עשרות אלפי משתמשים, לא עובד לך? תפנה בהודעה מסודרת אחת כאן באתר ונוכל להתנהל מולך, לא הגיבו לך במהירות שלה אתה מצפה? פנה לטכנאי ושלם כסף אם בא לך, החברים פה עוזרים בהתנדבות ולא חייבים לך דבר.
...
אני לא חייבתי אותך לעזור לי, מטרת האשכול הזה זה לייצר אובייקטיביית, כי יש גולשים בפורום כמוך שנוטים להעדפה אישית סלקטיבית, כמו להאמין לדעתכם שהרבה אנשים מרוצים מחאוד, בלי יכולת גם לספק לכמות האנשים הזאת ראיות, אז במקרה הזה זה לא יכול להספיק לי רק אמונות,, אלא גם עניין אובייקטיבי, שבו רוב אנשים ואני מאמין שהם הרבה, לא מבינים על התוכנה הזאת בעיקר את התוספות שלה, שיריגישו באשכול הנכון הזה, להגיב בצורה נכונה,את הדעה שלהם, ולא באשכול אחר בפורום הזה שנועד למטרות אחרות.
אז יש הצדקה לאשכול כזה.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

מה שברור זה ש:
1. אתה לא מבין
2. אתה לא יודע להתנסח
3. אין הצדקה לאשכול הזה. אולי מספיק? ההכפשות האלה והנסיון לרדת על בני פשוט הן פשוט לא במקום.

Ohad

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

OhadG כתב:מה שברור זה ש:
1. אתה לא מבין
2. אתה לא יודע להתנסח
3. אין הצדקה לאשכול הזה. אולי מספיק? ההכפשות האלה והנסיון לרדת על בני פשוט הן פשוט לא במקום.
...
בני הוא זה שמנסה להפריע לי, שהוא מפתח תוכנות, זה לא אומר שמותר לו לישלוט על הפורום הזה,
גם לאחרים צריכים אשכול לרשום את מה שהם מרגיש.

1, אני מאמין שעוד הרבה אנשים לא מבינים על זה.
2, הניסוח שלי הכי רגיש ואמין בנושא שיכול להיות ולא מתיפייף.
3, בני הוא זה שמנסה להפריע , זה שהוא מפתח תוכנות, זה לא אומר שמותר לו לשלוט על הפורום הזה,ושרק האמונה שלו ושל החברים שלו תהיה קובעת.
גם האחרים צריכים זכות לאשכול לרשום את מה שהם מרגישים.
אני בטוח שפורום מקצועי כמו הפורום הזה, חייב להיות אובייקטיבי עם רמת שקיפות רצויהף ולא לפעול רק לפי אמונות אישיות, שעלולות לאכזב את הגולשים האחרים.
האם אתה יכול להוכיח שזה שקר ?
העניין היחיד שאני עשיתי ובצדק זה שאני שאלתי את בני שאלה אחת במסר האישי ,כי זה היה לפני שהוא ביקש ממני לא לפנות אליו במסר האישי, לא אחרי, אז אני כבר לא פונה אליו במסר האישי. אז מצדי אין פה אף נסיון הטרדה.
אני מצפה, לא דורש, מ בני, התנהגות סובלנית. לכבד בעלי דעות שונות.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

אני אנסה לענות לך בזהירות:
1. מה שברור הוא שאתה לא מבין איך להשתמש בתוסף שבני בנה.

2. במידה ויש לך בעיה, יש דרך לשאול שאלות ולקבל הכוונות, בין אם בשרשור הייעודי לכך (השרשור של התוסף עצמו), ובין אם באמצעות פתיחת שרשור חדש ובו שאלות מדוייקות עם תיאור (מה לא עובד לך, מה ניסית לעשות, באיזו סביבה, וכו').

3. בני הוא בנאדם אחד, וככזה (בטח כשהוא עושה את הדברים בהתנדבות) אין לו את היכולת לענות תמיד לכולם (בכל אופן, יש לו כנראה חיים גם מחוץ ל-HT), ועל כן ייתכן שיקח זמן עד שתקבל ממנו תשובה (אם בכלל הוא ישים לב לשאלה ששאלת), או שתקבל תשובות מאנשים אחרים. בכל מקרה, סבלנות היא המפתח פה.

4. הפורום הזה (ובכלל, כל מערכת HT) היא מבין המערכות היותר מקצועניות שנתקלתי בהן. ייתכן שאתה רגיל למערכות אחרות בהן חופש הביטוי הוא קצת רחב יותר, ופחות מקפידים בכבוד וצורת ההתנסחות. אם כן, כנראה שתצטרך להסתגל.

5. בלי לא *עושה לך* שום דבר. הוא כתב תוסף מבורך שמשתמשים בו למיטב הבנתי מאות ואלפי משתמשים בארץ (ובני יוכל לתת מידע מדויק יותר לגבי ההורדות). זה שלך יש בעיה ספציפית עם ההפעלה שלו לא הופך את בני לזה שמנסה "להפריע" לך. אתה יודע, מותר לך גם לא להשתמש בתוסף שלו, אבל לתקוף אותו באופן אישי על כך שאתה לא מצליח להפעיל אותו נראה לי... אין לנסח זאת בעדינות... "לא לעניין".

6. אין קשר בין הדברים שכתבת לבין אמונה. האמונה שלך לגבי כמה אנשים משתמשים בתוסף וכמה מוצאים אותו שימושית לא רלוונטית לגבי שאר הגולשים.

7. אם אתה מצפה מבני לכבד בעלי דעות שונות, כדאי שתלמד לכבד אחרים בעצמך ולהביע את דעתך באופן מכובד ולא לתקוף אותו (כפי שתקפת בהודעה שפותחת את השרשור הזה), אחרת אתה צפוי לתגובה הולמת.

אני לא מנהל באתר, לא חבר של בני (למרות שאני משתמש בתוסף שלו), ובכל זאת מוצא את צורת ההתבטאות שלך לא נאותה (ולא רק בשרשור הזה, אלא במקומות נוספים). בסופו של דבר זה רק יפגע בך.. לא באף אחד אחר.

שבת שלום.
אוהד

Ohad

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

OhadG כתב:אני אנסה לענות לך בזהירות:
1. מה שברור הוא שאתה לא מבין איך להשתמש בתוסף שבני בנה.

2. במידה ויש לך בעיה, יש דרך לשאול שאלות ולקבל הכוונות, בין אם בשרשור הייעודי לכך (השרשור של התוסף עצמו), ובין אם באמצעות פתיחת שרשור חדש ובו שאלות מדוייקות עם תיאור (מה לא עובד לך, מה ניסית לעשות, באיזו סביבה, וכו').

3. בני הוא בנאדם אחד, וככזה (בטח כשהוא עושה את הדברים בהתנדבות) אין לו את היכולת לענות תמיד לכולם (בכל אופן, יש לו כנראה חיים גם מחוץ ל-HT), ועל כן ייתכן שיקח זמן עד שתקבל ממנו תשובה (אם בכלל הוא ישים לב לשאלה ששאלת), או שתקבל תשובות מאנשים אחרים. בכל מקרה, סבלנות היא המפתח פה.

4. הפורום הזה (ובכלל, כל מערכת HT) היא מבין המערכות היותר מקצועניות שנתקלתי בהן. ייתכן שאתה רגיל למערכות אחרות בהן חופש הביטוי הוא קצת רחב יותר, ופחות מקפידים בכבוד וצורת ההתנסחות. אם כן, כנראה שתצטרך להסתגל.

5. בלי לא *עושה לך* שום דבר. הוא כתב תוסף מבורך שמשתמשים בו למיטב הבנתי מאות ואלפי משתמשים בארץ (ובני יוכל לתת מידע מדויק יותר לגבי ההורדות). זה שלך יש בעיה ספציפית עם ההפעלה שלו לא הופך את בני לזה שמנסה "להפריע" לך. אתה יודע, מותר לך גם לא להשתמש בתוסף שלו, אבל לתקוף אותו באופן אישי על כך שאתה לא מצליח להפעיל אותו נראה לי... אין לנסח זאת בעדינות... "לא לעניין".

6. אין קשר בין הדברים שכתבת לבין אמונה. האמונה שלך לגבי כמה אנשים משתמשים בתוסף וכמה מוצאים אותו שימושית לא רלוונטית לגבי שאר הגולשים.

7. אם אתה מצפה מבני לכבד בעלי דעות שונות, כדאי שתלמד לכבד אחרים בעצמך ולהביע את דעתך באופן מכובד ולא לתקוף אותו (כפי שתקפת בהודעה שפותחת את השרשור הזה), אחרת אתה צפוי לתגובה הולמת.

אני לא מנהל באתר, לא חבר של בני (למרות שאני משתמש בתוסף שלו), ובכל זאת מוצא את צורת ההתבטאות שלך לא נאותה (ולא רק בשרשור הזה, אלא במקומות נוספים). בסופו של דבר זה רק יפגע בך.. לא באף אחד אחר.

שבת שלום.
אוהד
...
האמינות יותר חשובה לי מההתיפייפות ,אני למשל לא אוהב שמתחנפים אליי, זה רק נראה יפה, אבל זה רק בשביל קידום מטרה אישית, ואני מאמין שגם אתה לא אוהב שמתחנפים אליך בצורה יפה,
אז עדיפה האמת שמוסברת בצורה שנראית אמיתית ולא מתחנפת.
וזאת אמת וצריך לתת אשכול הדזהות גם לאנשים שבצד השני.
ואני מאמין שהרבה אנשים לא מבינים את התוכנה תוסף הזה.
אני לא הגבלתי באשכול הזה רק את התוספת של בני, אני לא רשמתי רק.
אבל למען הסר ספק, שאולי יהיו כאלה שיתרצו , רשום רק בני זה נקמה בבני, אז לא, אז למען הסר ספק, אני ערכתי ללאחרונה את ההודעה שלי שזה יהיה ברור שזה גם לתוספות האחרות והתוספת של בני לזה, זה חלק מהעניין.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

רמקולים, אתה שוב לא מגיב לעניין. חבל.
1. אין קשר לאמינות ולהתייפות. יש דרך מכובדת לפנות לאנשים ולנסח את מה שאתה כותב.
2. אין קשר לאמת או שקר, יש לך (באופן ספציפי) בעיה עם התקנה של תוסף או אם תפעול שלו. לרוב האנשים אין בעיה, או מפני שהבינו, או מפני שהצליח להם על הפעם הראשונה, או מפני ששאלו שאלות מדוייקות (סיפקו מידע בדיוק מה לא עובד להם, על איזה מערכת הם נמצאים, וכו'), קיבלו תשובות והצליחו בעזרתן להתקין.
3. לא. אין צורך לתת אשכול "הזדהות". אם יש לך בעיה, פתח שרשור חדש, תן פרטים וינסו לעזור לך. להתבכיין שלך לא מצליח ולהאשים את המפתח של התוסף זה פשוט לא לעניין.
4. שוב, האמונה שלך זה יופי, הבעיה היא שהיא כנראה לא מאוד קשורה למציאות.

בקיצור, פתח שרשור שבו תתאר בדיוק על איזה מערכת אתה מפעיל, חלונות / לינוקס / אחרת, עברית / או אנגלית, איך התקנת, מה אתה בדיוק רואה (צרף תצלומי מסך כדי לשיהיה אפשר להבין טוב יותר), ומה ניסית לעשות, ומשם תמתין (בסבלנות) שאנשים יעזרו לך.
שרשורים כמו אלו שאתה פתחת רק מוציאים את החשק מלנסות ולעזור.

Ohad

o2ri
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 465 פעמים

שליחה #17 

היי רמקולים ,

הXBMC היא לא תוכנה פשוטה קלילה וידידותית כמו אחרות.
אני דיי בטוח שאתה צודק ויש עשרות אנשים שקוראים -מנסים לא מצליחים ועוברים הלאה .
אני גם בטוח שכותבי התוספים יכולים להתאמץ יותר ולהשקיע במדריכים טובים יותר והסברים אישיים אחד על אחד - אבל זה לא יקרה .

בוא דמיין לעצמך עכשיו שבמקום התגובות שקיבלת כאן - יש כאן עשרות תגובות כמו שלך -שהתוספים לא עובדים באמת ורק אביגדור ובני נהנים.

איך זה היה עוזר לך באופן אישי??????????

במה יעזור אשכול שבו אלפי אנשים יזדהו איתך בכך שהתוספים לא עובדים ? איך זה יקדם את מטרתך?

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

רמקולים, הצעתי לך עזרה באופן אישי, למה אתה לא מנצל את זה

שליחה #18 

כנס לפייס ואני אנסה לעזור, צריך הרבה סבלנות וקצת ניסוי וטעייה.

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: רמקולים, הצעתי לך עזרה באופן אישי, למה אתה לא מנצל את זה

שליחה #19 

miko79 כתב:כנס לפייס ואני אנסה לעזור, צריך הרבה סבלנות וקצת ניסוי וטעייה.
...
אני שלחתי הודעה בפייסבוק, אבל אני לא ראיתי שם תגובה שלך.
זה הכתובת דף פייסבוק שלי
https://www.facebook.com/vesrtce
במידה ואתה שלחת הודעה למישהו אחר.

רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

o2ri כתב:היי רמקולים ,

הXBMC היא לא תוכנה פשוטה קלילה וידידותית כמו אחרות.
אני דיי בטוח שאתה צודק ויש עשרות אנשים שקוראים -מנסים לא מצליחים ועוברים הלאה .
אני גם בטוח שכותבי התוספים יכולים להתאמץ יותר ולהשקיע במדריכים טובים יותר והסברים אישיים אחד על אחד - אבל זה לא יקרה .

בוא דמיין לעצמך עכשיו שבמקום התגובות שקיבלת כאן - יש כאן עשרות תגובות כמו שלך -שהתוספים לא עובדים באמת ורק אביגדור ובני נהנים.

איך זה היה עוזר לך באופן אישי??????????

במה יעזור אשכול שבו אלפי אנשים יזדהו איתך בכך שהתוספים לא עובדים ? איך זה יקדם את מטרתך?
...
אני אסביר לך מה גרם לי לפתוח את האשכול הזה,
אני בתור אדם לא חשוב מאוד לפורום הזה, שאלתי שאלה בנושא של התוספים ל XBMC, ואני ראיתי שלא באיחור אלא בקושי מנסים לעזור לי, אז אני הרגשתי שיש עוד אנשים כמוני שרוצים לדעת על זה, אבל פוחדים להעלב שגם להן לא יענו, ולכן אני הרגשתי צורך לדאוג לכל מי שקשה לו להבין על התוספים האלה בעיר ולא רק , התוספים של בני.
אני גם לוקח בחשבון שלא תמיד צדק עצמי זה בריא, ההחלטה על פתיחת האשכול הזה הייתה מתוך דאגה לאחרים, ולא כי אני בטוח מכל הבחינות שמי שמאוד חשוב לפורום הזה, יסכים איתי.

נעול

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”