האם צריך להמתין לטכנאי כדי להוציא את הטלויזיה מהקרטון?
רכשנו טלויזיה של פיליפס ולא ברור לנו אם חייבים להמתין שיגיע טכנאי להוציא את הטלויזיה מהקרטון או שלא. אנחנו חוששים שאם אנחנו נפתח את הקרטון ויש תקלה בטלויזיה אז יתנערו מהאחריות.
מה נהוג? מה אתם ממליצים? הטלויזיה אצלנו אבל הטכנאי יבוא רק ביום שני.
מה נהוג? מה אתם ממליצים? הטלויזיה אצלנו אבל הטכנאי יבוא רק ביום שני.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נכון שקשה להתאפק אבל כמו שצוין - זה ענין של אחריות. אתה יכול לדבר עם החנות ולשאול אותם - אם הם אומרים שאתה יכול אז לך על זה
קנית פעם מסך חדש?amitbak כתב:אפשר לבדוק בחנות, תפקידו של המוכר לבדוק
שהמוצר חדש ותקין....
ממתי מקבלים את הקרטון בחנות ברגע הקניה?
החנות עושה את ההזמנה, הקרטון מגיע לאחר כמה ימים ממחסן היבואן, הטכנאי מגיע כמה ימים לאחר מכן
להתקין את המסך. זה התהליך.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא בהכרח.
בהרבה חנויות אפשר לקנות ולקחת את המסך במקום הביתה. זה די נפוץ האמת.
גם אני רכשתי מסך לפי מספר ימים. הוא הוזמן והגיע לחנות עצמה.
התקשרו אליי כשהגיע וניגשתי עם רכב לקחת. הם נמצאים קילומטר מהבית שלי ולא מצאתי לנכון להוסיף על הובלה הביתה 200 ש"ח.
(למעשה - המוכר בעצמו המליץ לי על כך כדי לחסוך קצת כסף)
התקשרו אליי כשהגיע וניגשתי עם רכב לקחת. הם נמצאים קילומטר מהבית שלי ולא מצאתי לנכון להוסיף על הובלה הביתה 200 ש"ח.
(למעשה - המוכר בעצמו המליץ לי על כך כדי לחסוך קצת כסף)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
לי אף פעם אין סבלנות ואני פותח לבד ומתקין לבד...
אם יהיה תקלה\שבר\סדק - חסר להם שלא יחליפו\יתקנו\ייפצו.
אם יהיה תקלה\שבר\סדק - חסר להם שלא יחליפו\יתקנו\ייפצו.
בדיוק באותה בעיה גם אני מתלבט
האם להוסיף תשלום על הובלה והתקנה, אמנם למסך 32 - בגלל כל עניין האחריות
או לקחת באופן עצמאי ולהתקין לבד?
כדאי לי לקחת את המסך מהחנות באופן עצמאי - מסך 32' ולחבר אותה לצפיה
או לשלם עוד כסף להובלה והתקנה, כדי שלא ייתנערו לי מאחריות?
האם להוסיף תשלום על הובלה והתקנה, אמנם למסך 32 - בגלל כל עניין האחריות
או לקחת באופן עצמאי ולהתקין לבד?
לא לחשוש מנזק במידה ויש, שיגלגלו אותו על זה שלקחת בעצמך?jacko-il כתב:לא בהכרח.
(למעשה - המוכר בעצמו המליץ לי על כך כדי לחסוך קצת כסף)...
כדאי לי לקחת את המסך מהחנות באופן עצמאי - מסך 32' ולחבר אותה לצפיה
או לשלם עוד כסף להובלה והתקנה, כדי שלא ייתנערו לי מאחריות?
נערך לאחרונה על ידי doubledu ב 27/03/2014 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שירות_אלקטרה
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום nangel,nangel כתב:רכשנו טלויזיה של פיליפס ולא ברור לנו אם חייבים להמתין שיגיע טכנאי להוציא את הטלויזיה מהקרטון או שלא. אנחנו חוששים שאם אנחנו נפתח את הקרטון ויש תקלה בטלויזיה אז יתנערו מהאחריות.
מה נהוג? מה אתם ממליצים? הטלויזיה אצלנו אבל הטכנאי יבוא רק ביום שני....
כפי שאחרים ציינו כאן, אכן יש להמתין עם פתיחת אריזת המסך עד להגעת טכנאי, שכן במידה ויימצאו נזקים פיזיים במוצר, האחריות לכך תהיה בתוקף.
הנושא רלוונטי גם לגבי מוצרי חשמל אחרים המצריכים התקנה.
אתה מוזמן לשלוח לנו את פרטייך באמצעות הטופס שבקישור המצורף ונשמח לשוחח איתך ולבדוק איך נוכל לסייע בהקדמת מועד תיאום הטכנאי.
שירות אלקטרה
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
כן אלקטרה, רק שמאוד כדאי ללקוח שלכם שבמקרה של תקלה במסך הראשון, שלא תהיה תקלה במסך השני. מפני שאז תגידו לו שהאופציות היחידות העומדות בפניו זה או להשאיר את המסך התקול, או לבטל את העסקה.
http://www.hometheater.co.il/vp1986204#1986204
http://www.hometheater.co.il/vp1986204#1986204
אם הם נותנים אפשרות לביטול עסקה אז זה מאד הוגן ובהתאם לחוקCoresh כתב:כן אלקטרה, רק שמאוד כדאי ללקוח שלכם שבמקרה של תקלה במסך הראשון, שלא תהיה תקלה במסך השני. מפני שאז תגידו לו שהאופציות היחידות העומדות בפניו זה או להשאיר את המסך התקול, או לבטל את העסקה.
http://www.hometheater.co.il/vp1986204#1986204...
לדעתי זה הוגן רק אם ללקוח נאמר במעמד הקניה שלא יוחלף לו מסך שלישי, קרי - שהאחריות חלה רק על 2 מסכים.
מצד שני, אם לי היה נאמר דבר כזה לא הייתי רוכש את המסך, מפני שבעיניי זו עמידה חלקית של היבואן מאחורי המוצר.
מצד שני, אם לי היה נאמר דבר כזה לא הייתי רוכש את המסך, מפני שבעיניי זו עמידה חלקית של היבואן מאחורי המוצר.
לא מבין מה ההבדל. ביטלו לך עסקה. קיבלת כסף בחזרה. קנה מסך חדש.Coresh כתב:לדעתי זה הוגן רק אם ללקוח נאמר במעמד הקניה שלא יוחלף לו מסך שלישי, קרי - שהאחריות חלה רק על 2 מסכים.
מצד שני, אם לי היה נאמר דבר כזה לא הייתי רוכש את המסך, מפני שבעיניי זו עמידה חלקית של היבואן מאחורי המוצר....
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בחיים לא שמעתי שאם מוציאים משהו מקרטון והוא נשבר, אז מאשימים את הלקוח. אם זה נשבר אז מאמינים ללקוח שלא הוא שבר את זה וממשיכים הלאה. למה שלקוח ישבור לעצמו את המסך החדש?
עוד יותר עצוב זה שמשתמש שקוראים לו "שירות אלקטרה" מציע למישהו הקדמת מועד הטכנאי רק בגלל שהוא מפרסם הודעה בפורום. אם אתם יכולים להקדים את מועד הטכנאי למה חיכיתם להודעה? למה מראש אתם לא נותנים את המועד המוקדם ביותר האפשרי? פשוט מדהים לאיזה רמת של חוסר שירות אנשים התרגלו כאן, שהם מקבלים את זה עוד בתור צ'ופר ולא בתור משהו שלא אמור היה לקרות מלכתחילה.
עוד יותר עצוב זה שמשתמש שקוראים לו "שירות אלקטרה" מציע למישהו הקדמת מועד הטכנאי רק בגלל שהוא מפרסם הודעה בפורום. אם אתם יכולים להקדים את מועד הטכנאי למה חיכיתם להודעה? למה מראש אתם לא נותנים את המועד המוקדם ביותר האפשרי? פשוט מדהים לאיזה רמת של חוסר שירות אנשים התרגלו כאן, שהם מקבלים את זה עוד בתור צ'ופר ולא בתור משהו שלא אמור היה לקרות מלכתחילה.
חיכיתי פעם לשירות אלקטרה, חיכיתי, חיכיתי, בסוף התקשרתי והפקידה אמרה "למה אתה לא פותח, אם אתה יודע להתקין לבד, תתקין". צילמנו את תהליך הפתיחה בסמארטפונים משלוש זוויות, הכל היה בסדר, וזהו. אגב, הטכנאי בסוף לא הגיע בזמן שקבענו. או אי פעם.