בהמלצת חברי הפורום, קניתי היום את הסולו 6!
אבל הבעיה שהם תופסים לי יותר מדי מקום בשולחן, אז רציתי לתלות אותם. הבעיה שאני לא מוצא שום וו לתלייה..
למישהו יש איזה דרך לתלות אותם? תודה!
מה שכן לגבי המדפים האלה של איקאה אין לי מושג מה מגבלת המשקל שלהם והם דיי מחוברים בצורה מטומטמת לקיר ככה שמשקל כבד הם לא יחזיקו, אצלי הם מחזיקים זוג מדפיים אבל אין לי מושג מה המשקל המקסימלי שלהם.
אבל אפשר דיי בקלות לאלתר שני ווי תלייה למדפים בצורת 'ך' ככה שגם זה יתן להם תמיכה מאוד טובה וגם ישמור על אסטטיקה.
מה שכן לגבי המדפים האלה של איקאה אין לי מושג מה מגבלת המשקל שלהם והם דיי מחוברים בצורה מטומטמת לקיר ככה שמשקל כבד הם לא יחזיקו, אצלי הם מחזיקים זוג מדפיים אבל אין לי מושג מה המשקל המקסימלי שלהם.
אבל אפשר דיי בקלות לאלתר שני ווי תלייה למדפים בצורת 'ך' ככה שגם זה יתן להם תמיכה מאוד טובה וגם ישמור על אסטטיקה.
...
תודה רבה אחי, אני אלך על זה.
איפה מומלץ לתלות אותם, בפינות העליונות של החדר או מעל המסך?
avilavi כתב:לא ממליץ על המדף של איקאה.. הוא לא יציב מספיק והרמקול ירקוד על הויברציות שלו כמו רקדנית בטן
כל מדף עץ אחר עם זוית וכמה דיבלים יעשו עבודה טובה יותר
תתחדש
אגב, אל תצמיד את הרמקולים לקיר
יש פורט אחורי שצריך להיות פתוח.. כמה שיותר יותר טוב
...
אתה מדבר מנסיון או סתם מדבר שטויות ?
אם אתה טוען שספציפית ה6c כבדים מידי מנסיונך אז כבר משהו אחר ולכן הצעתי הוספת ווים.
אצלי אין שום רעידות ושום בטיח וכבר שנה שהרמקולים מחוברים ככה ועושים עבודה מושלמת.
ועוד משהו אני ממש לא הראשון שיש לו רמקולים מדפיים על מדפים של איקאה, ככה שהדעה הגורפת שלך קצת לא במקום.
לא משנה איקאה שמיקאה, תוודא שהמדף עליו אתה מעמיס עשוי מקשה אחת סולידית (למשל פלטת MDF)
המדף איקאה שהפנו אותך אליו עשוי מחלת קרטון, להלן ציטוט מאתר איקאה: