מה ההבדל בין המכשירים - סטרימרים - הבאים?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
oriyellow פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רק רציתי לראות מזה סטרימר וקיבלתי כאב ראש. אז סוף סוף הגעתי אולי לאזו שהיא הבנה מה אני רוצה ויש לי שאלה - מה ההבדל בין המכשירים באים - כללית ובעיקר עם יש הבדל באיכות התמונה?:
קופסת 1. אנדאואיד כמו- minix neo x7
2. סטרימר - dune tv 102 :
או XTREAMER TV :
3. מכשירים קצת יותר יקרים : DUNE TV 303
וגם : popcorn c-300

בעיקרון כל המכשירים הם במכיר עולה ממספר 1 ל 3.
תודה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

1. לפי דעתי זה צעצוע נחמד , פחות יציב (ע"פ חבר שכבר רכש והצטער) מהשניים האחרים - אבל גם זול משמעותית , בעיקר בהרצתי תכנים כבדים.
2. פתרון נחמד למי ש-3D מלא לא קריטי עבורו
3. ה- DUNE 303 והפופקורן 400/410 נחשבים היום לסטרימרים המתקדמים ביותר ומכילים אפשרות לניגון תוכן 3D מלא באיכות מצויינת ועם יציבות טובה.

אישית - אני תמיד משתדל לרכוש משהו טוב ולא "זול" מדיי כדי שאחר כך לא אצטרך להיפטר מהזול ולשלם בסוף על המוצר האיכותי יותר.

ישנו משפט - "אני לא עשיר מדי כדי לקנות בזול" .

oriyellow פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אתה יכול לציין את החסרונות של ה neo x7 .? האם יש קופסא יותר יציבה? ( למרות שנראה לי שאני אחכה קצת אני רואה תלונות על כל המכשירים האלה.. אולי אני טועה?)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #4 

לא ציינת מה יהיו השימושים העיקריים שלך במכשיר.

oriyellow פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

האמת כרגע אין לי צורך במשהוא מורכב. אני צריך מכונה שתריץ לי סרטים עם תרגום עיברית מכונן יצוני(DISKONKEY). האנדאואיד זה רק במקרה שצריך להוריד נגן שהמערכת לא יכולה אולי להריץ. אין לי נסיון בכשירים האלה אז יכול להיות שהשאלות שלי לא כל כך מומקדות.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #6 

חקרת קצת על RPI?

kubeb1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0

שליחה #7 

oriyellow כתב:האמת כרגע אין לי צורך במשהוא מורכב. אני צריך מכונה שתריץ לי סרטים עם תרגום עיברית מכונן יצוני(DISKONKEY). האנדאואיד זה רק במקרה שצריך להוריד נגן שהמערכת לא יכולה אולי להריץ. אין לי נסיון בכשירים האלה אז יכול להיות שהשאלות שלי לא כל כך מומקדות.
...
לי יש את המיניקס ואני דווקא מרוצה. לא קרס לי אפילו פעם אחת.
בתור מדיה סנטר עובד מעולה (אחרי החלפת ROM של HARDWARE GURU). מריץ FULL HD דרך הרשת הביתית בלי בעיה.
קורא כתוביות שנמצאות באותו פולדר או משתמש בתוסף של XBMC שמוריד כתוביות ישירות מהאתרים הרלוונטים בזמן ניגון הסרט. גם ARCHOS VIDEO PLAYER עובד מעולה.
הכי כיף זה להשתמש בתוספים של צפיה בספורט לייב מכל העולם. לרוב האיכות טובה מאוד. לפעמים יש צורך בבאפרינג יותר ארוך (כדקה) ואז רואים חלק. צריך אבל אינטרנט של למעלה מ-12 מגה.

לא שיחקתי משחקים כבדים איתו כי אני רוצה לחבר לו את השלט של הPS3 ועוד לא מצאתי זמן לקנפג אותו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”