מחפש רמקולים ממש צרים (מותניים צרות)
היי חברים,
אחרי 8 שנים עם רמקולים סאטליטים של מורל, ואיכות שמע תחת (מותר להגיד פה ?) נמאס לי, רוצה לחזור לרמקול מלא
שיהיה מדפי, שיהיה רמקול עם בס קטן, אבל שיהיה רמקול ביחידה אחת
הסיכוי היחיד שזה יעבור את הוועדה (אשתי) זה שהרמקול יהיה ממש, אבל ממש צר
יש רעיונות?
אחרי 8 שנים עם רמקולים סאטליטים של מורל, ואיכות שמע תחת (מותר להגיד פה ?) נמאס לי, רוצה לחזור לרמקול מלא
שיהיה מדפי, שיהיה רמקול עם בס קטן, אבל שיהיה רמקול ביחידה אחת
הסיכוי היחיד שזה יעבור את הוועדה (אשתי) זה שהרמקול יהיה ממש, אבל ממש צר
יש רעיונות?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
רעיונות תמיד יש, בייחוד כשמדובר בוועדות השונות. ההסכם שלי עם ההנהלה הוא שגזרת הרמקולים היא פחות תחום האחריות שלה. קווי המתאר של ההסכם הם שגזרת הרמקולים שבאחריותי לעולם לא יהיו יותר רחבים מהגזרה שבאחריותה. הקריטריון למדידה טמון בחלק הזה שאתה לא בטוח שמותר לציין כאן. אמנם לכל הצדדים יש אינטרס ברור לעמוד בהתחייבויותיהם - אך מיותר לציין שאני לא תמיד עומד בתנאי ההסכם. היא לעומת זאת...
אם אתה מתכוון ברצינות - השאלה היא כמה זה 'צר'. "4? "6? מה לגבי סאב וופר? זה מותר? מה לגבי משהו כזה? מספיק צר?
[img2=550x550]http://i.digitaldirect.co.uk/products/p ... 410_xl.jpg[/img2]
אם אתה מתכוון ברצינות - השאלה היא כמה זה 'צר'. "4? "6? מה לגבי סאב וופר? זה מותר? מה לגבי משהו כזה? מספיק צר?
[img2=550x550]http://i.digitaldirect.co.uk/products/p ... 410_xl.jpg[/img2]
tnsilver זה נשמע מעניין 
אולי הכי טוב שאני אעלה תמונה של האיזור של המדיה בסלון, כדי שתוכלו לשפוט בעצמכם.
כמה צר זה צר? מממ כמה שיותר.
לפני שהגיע המזנון היו לי רמקולים מדפיים של TRIANGLE, הדגם היותר קטן שלהם. כשהגיע המזנון זה נראה פתאום ענק, חסר פרופורציות (לפחות לדברי ההנהלה)
אולי הכי טוב שאני אעלה תמונה של האיזור של המדיה בסלון, כדי שתוכלו לשפוט בעצמכם.
כמה צר זה צר? מממ כמה שיותר.
לפני שהגיע המזנון היו לי רמקולים מדפיים של TRIANGLE, הדגם היותר קטן שלהם. כשהגיע המזנון זה נראה פתאום ענק, חסר פרופורציות (לפחות לדברי ההנהלה)
סתם הצעה
תעייף את הלייצן המטופש שלא קשור לחיים בכלל אלב עם כן הוא שומר על משהו בבית
ואת האגרטל שלא מוסיף שום יופי עם מקלות/ פרחים אדומים
ותניח על המזנון את הרמקולים שתבחר עד שההנהלה תתרגל לרעיון
לאחר מס חודשים/שנים תציעה לה רעיון להעמיד את הרמקולים על סטנדים כדי שהליצן/בובה יוכל להשקיף מהרמקול וגם האגרטל יוכל לחזור לסביבתו הטבעית
וסליחה מראש עם האיתיי גס רוח
פתרון נוסף לתלות את המדפיים כמו JAMO סידרה 6E אומנם קטנים אבל ממזרים לא קטנים בכלל, מכרתי אותם לאחרונה שמשו כאחוריים אבל בחדרים קטנים הם לדעתי יופי יופי (די הצטערתי שמכרתי אותם הקונה התעקש לקנות את כל הסט)
תעייף את הלייצן המטופש שלא קשור לחיים בכלל אלב עם כן הוא שומר על משהו בבית
ואת האגרטל שלא מוסיף שום יופי עם מקלות/ פרחים אדומים
ותניח על המזנון את הרמקולים שתבחר עד שההנהלה תתרגל לרעיון
לאחר מס חודשים/שנים תציעה לה רעיון להעמיד את הרמקולים על סטנדים כדי שהליצן/בובה יוכל להשקיף מהרמקול וגם האגרטל יוכל לחזור לסביבתו הטבעית
וסליחה מראש עם האיתיי גס רוח
פתרון נוסף לתלות את המדפיים כמו JAMO סידרה 6E אומנם קטנים אבל ממזרים לא קטנים בכלל, מכרתי אותם לאחרונה שמשו כאחוריים אבל בחדרים קטנים הם לדעתי יופי יופי (די הצטערתי שמכרתי אותם הקונה התעקש לקנות את כל הסט)
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/
http://www.kab.tv/
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
בוקר טוב
יש לי שני זוגות רמקולים צמודי קיר שעשויים להתאים לך שניהם איזוטריים וזקוקים להגברה סבירה פלוס
האחד - אפוג'י היבריד דגם אוריגה
השני קרולינה אודיו פול ריינג' מבוסס יחידה של EJ JORDAN ותיבה צרה צרה בפורמט טרנסמישיון ליין
הם שונים בתכלית האחד מהשני טכנולוגית ובאופי הסאונד ולכם מציע שנדבר בטלפון.
חג שמח
הראל
יש לי שני זוגות רמקולים צמודי קיר שעשויים להתאים לך שניהם איזוטריים וזקוקים להגברה סבירה פלוס
האחד - אפוג'י היבריד דגם אוריגה
השני קרולינה אודיו פול ריינג' מבוסס יחידה של EJ JORDAN ותיבה צרה צרה בפורמט טרנסמישיון ליין
הם שונים בתכלית האחד מהשני טכנולוגית ובאופי הסאונד ולכם מציע שנדבר בטלפון.
חג שמח
הראל
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים