לא ברור איך הסתדרנו קודם בלעדיו
פשוט מוצר MUST בכל בית אב.
בהחלט עושה את העבודה, בהחלט תחזוקה קלילה ביותר, בהחלט שווה את ההשקעה.
אבל... כמו בכל סיפור טוב, אליה וקוץ(היצרן) בה.
כשביצעתי את הקניה נאמר לי שהוא מכסה שטח של 120 מטר, בהחלט נשמע טוב הקומה התחתונה שלי היא 80(לא כולל מקלחות שירותים שלשם הוא לא נכנס) נשמע בהחלט מבטיח.
החל מהיום הראשון הרובוט היה עובד כ 50- 40 דקות, לא מסיים הכל חוזר לעמדת הטעינה למשך כשעתיים ויוצא ל10-15 דקות נוספות לסיים.
לקח לי קצת זמן להעלות על זה (הייתי מתזמן אותו לפעולה כשאני מחוץ לבית), והחלטתי להתקשר ליבואן, שמה להפתעתי נאמר שהדבר בהחלט נורמלי... נורמלי??? אז יכלו גם לכתוב שהוא מכסה 500 מטר, מה הבעיה באם הוא מידי פעם צריך להטען? אהה.. יש רק 24 שעות ביממה, מזל... ניסיתי לטעון קצת, אפילו כעסתי אבל הנציג היה בשלו,
תאמת, הייתי כל כך מבסוט מהביצועים שלו ולא היה לי כוח להכנס לויכוחים והחלטתי לזרום עם זה.
אחרי כשנה עבודה (נו ברור - האחריות על הסוללות היא לשנה...) הזמן הלך והתקצר בטירוף עד שהגיע לרמה של 5-10 דקות ולעמדת טעינה, פניתי שוב ליבואן וכמובן שנאמר לי שעליי לרכוש סוללות חדשות, רק מה, כמו שאתם כבר יודעים מת'רדים קודמים - אין במלאי!
מיהרתי כמובן לאיביי והזמנתי סוללות, הגיעו יחסית מהר, התקנתי אותם ברובוט.
ואז התרחש ה"נס" הרובוט מנקה במשך שעה פלוס מסיים את כל הקומה והולך בכייף להטען!
אז מה המסקנה? כנראה קיבלתי סוללות לא תקינות (רובוט מחודש?) ולמרות שפניתי ליבואן במקום לתקן את הדבר הושבו פניי ריקם.
לסיכום:
המוצר עושה את העבודה
היבואן פשוט מקלקל את החוויה ומה שבטוח בקניית הרובוט הבאה בהחלט אשקול אלטרנטיבות .