האם הפלזמות הם עדיין מלכות התמונה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
עדיין פלזמה מסוג ST-60 נותנת תמונה איכותית יותר ממסכי הלד , אין מה לעשות הטכנולוגיה שלה מציגה תמונה עשירה בצבעים מאוזנים, וקונטרסט מדהיםgkatz כתב:בהתייחס לאיכות התמונה של פלזמות לתוכן HD בלבד (לא תלת, לא סמארט, לא כל המסביב)
האם טלוויזיות כמו הפנסוניק 60ST60 נחשבות לבעלות התמונה האיכותית ביותר?
או האם הLED כבר הדביק את הפער מזמן?
תודה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כל אחד יגיד לך משהו אחר ואת דעתו האישית והדיון הזה שחוק ועתיק כמו השחיתות בפוליטיקה.
אתה פותח פה תיבת פנדורה..
חוץ מזה, גם אם יוצאים מהנחה שאכן התמונה בפלזמות טובה יותר - זה כבר כמעט לא רלוונטי מאחר והייצור שלהם הופסק על ידי היצרניות המובילות. אלו שעדיין מיוצרות - זו רק שאלה של זמן עד להכחדה סופית.
חוץ מזה, גם אם יוצאים מהנחה שאכן התמונה בפלזמות טובה יותר - זה כבר כמעט לא רלוונטי מאחר והייצור שלהם הופסק על ידי היצרניות המובילות. אלו שעדיין מיוצרות - זו רק שאלה של זמן עד להכחדה סופית.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- 9000es
- חבר במועדון 10K

ומה הקשר שמפסיקים ליצר מסכי פלזמה . פותח השרשור שאל האם התמונה של ה ST-60 תהיה טובה יותר משל מסכי לד .jacko-il כתב:כל אחד יגיד לך משהו אחר ואת דעתו האישית והדיון הזה שחוק ועתיק כמו השחיתות בפוליטיקה.
חוץ מזה, גם אם יוצאים מהנחה שאכן התמונה בפלזמות טובה יותר - זה כבר כמעט לא רלוונטי מאחר והייצור שלהם הופסק על ידי היצרניות המובילות. אלו שעדיין מיוצרות - זו רק שאלה של זמן עד להכחדה סופית....
על זה צריך לענות לו !
כנראה שתלוי את מי שואלים...
מסכי לד מהשורה הראשונה כמו sony xbr950b, פיליפס וסמסונג מסדרות 9000 וכו׳ נותנים כיום ביצועים ואיכות תמונה שישימו עמוק עמוק בצל (תרתי משמע) מסך פלזמה מסדרת ביניים כמו st60!
זה מבלי להזכיר את טכנולוגיית הoled שאמנם עדיין בחיתוליה אבל קיימת כבר למי שיכול לשלם ובהשוואה לפלזמה (וגם ללד) יהיה כמו להשוות למבורגיני אוונטדור לפיאט פונטו 1.4
מסכי לד מהשורה הראשונה כמו sony xbr950b, פיליפס וסמסונג מסדרות 9000 וכו׳ נותנים כיום ביצועים ואיכות תמונה שישימו עמוק עמוק בצל (תרתי משמע) מסך פלזמה מסדרת ביניים כמו st60!
זה מבלי להזכיר את טכנולוגיית הoled שאמנם עדיין בחיתוליה אבל קיימת כבר למי שיכול לשלם ובהשוואה לפלזמה (וגם ללד) יהיה כמו להשוות למבורגיני אוונטדור לפיאט פונטו 1.4
- 9000es
- חבר במועדון 10K

דורsimon3 כתב:כנראה שתלוי את מי שואלים...
זה מבלי להזכיר את טכנולוגיית הoled שאמנם עדיין בחיתוליה אבל קיימת כבר למי שיכול לשלם ובהשוואה לפלזמה (וגם ללד) יהיה כמו להשוות למבורגיני אוונטדור לפיאט פונטו 1.4...
שכחת את המסך המהולל של טושיבה הכולל 512 אזורי תאורה אחוריים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
איציק, לזה בידיוק התכוונתי כשרשמתי שכל אחד יגיד משהו אחר.
אתה טוען ש ST60 יותר טוב מכל מסך לד שמהציאו עד היום. (זה מה שמבינים מהדברים שרשמת מאחר ולא רשמת ביחס לאיזה מסך לד אתה משווה..)
בסדר, זו זכותך.
על זה הרחבתי ורשמתי שלדעתי זה לא רלוונטי מאחר ומסכי פלזמה יורדים מהמדפים. (אם לא ירדו כבר). שיעשה עם המידע הזה מה שהוא רוצה.
אתה טוען ש ST60 יותר טוב מכל מסך לד שמהציאו עד היום. (זה מה שמבינים מהדברים שרשמת מאחר ולא רשמת ביחס לאיזה מסך לד אתה משווה..)
בסדר, זו זכותך.
על זה הרחבתי ורשמתי שלדעתי זה לא רלוונטי מאחר ומסכי פלזמה יורדים מהמדפים. (אם לא ירדו כבר). שיעשה עם המידע הזה מה שהוא רוצה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
jacko-il כתב:איציק, לזה בידיוק התכוונתי כשרשמתי שכל אחד יגיד משהו אחר.
בסדר, זו זכותך.
על זה הרחבתי ורשמתי שלדעתי זה לא רלוונטי מאחר ומסכי פלזמה יורדים מהמדפים. (אם לא ירדו כבר). שיעשה עם המידע הזה מה שהוא רוצה....
תבין שיש אנשים שהפרידה והמצב הזה עושה להם לא טוב...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
השאלה שלך כללית מידי.gkatz כתב:בהתייחס לאיכות התמונה של פלזמות לתוכן HD בלבד (לא תלת, לא סמארט, לא כל המסביב)
האם טלוויזיות כמו הפנסוניק 60ST60 נחשבות לבעלות התמונה האיכותית ביותר?
או האם הLED כבר הדביק את הפער מזמן?
תודה....
אלו טכנולוגיות שונות בתכלית ולא ניתן לומר ולקבוע באופן גורף וחד משמעי למי "התמונה האיכותית ביותר".
מדוע לא?
לדוגמא,
1. מי שרגיש לריצודים של פלאזמה, הצפייה תהייה מציקה ובלתי נסבלת.
כמובן שזה משתנה מאדם לאדם ומדגם לדגם.
2. מי שצופה בחדר מואר, גם אם יצפה בפלאזמה איכותית כמו ST60 או אפילו ZT60 עדיין התמונה תהייה חשוכה.
כל השחורים והקונטראסט הכי טוב בעולם לא יעזור ובמסך LED בחצי מחיר, איכות התמונה תהיה טובה יותר במקרה כזה.
3. מי שרגיש לזליגות אור/עננות/אחידות תאורה אחורית , אחת או יותר מהתופעות הללו יוציא אותו מדעתו בצפייה במסך LED מסגרתי שעדיין סובל מהתופעות האלו בצורה כזו או אחרת, כמובן גם זה משתנה מאדם לאדם ומדגם לדגם.
יש עוד דוגמאות כמובן, אבל הבנת את הכיוון הכללי...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ואיך בדיוק הגעת למסקנה הנפלאה הזו?xdcee3 כתב:גם הרג את OLED שרק יצא וכבר מדמם ....
Oled 4k כבר קיים בגודל 77 אינץ׳.xdcee3 כתב:פנסוניק טוענת שה- LED שלהם באיכות דומה ל- ZT 60 , אז מי אני שיתקן אותם
4K LED הרג את הפלזמה , גם הרג את OLED שרק יצא וכבר מדמם ....
יהיה קיים גם בגדלים של 55 ,60 וכו׳ קצת סבלנות....
ההספד שלך על טכנולוגיה שבשלבי פיתוח וקורמת אט אט עור וגידים קצת מוגזם בלשון המעטה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ברמת המחירים של 60st60 קשה למצוא לו מתחרים (לד בגודל 60״) ככה שהוא אפשרות מאוד ראויה. הרבה אוהבים להשמיץ את הפלזמה אבל דבר אחד בטוח - ראיתי כאן הרבה פחות תלונות על פלזמות מסדרות גבוהות מלדים בסדרות גבוהות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אין מה להשוות בין OLED לבין LED, זה ליגה אחרת.
OLED נותן את התמונה הטובה ביותר כיום.
אחריו פלזמה, מודלים כמו ST60 או המקבילה של סמסונג נותנים את הקונטרסט הטוב ביותר למעט OLED.
אחרי זה LED local dimming
אחרי זה LED edge lit
OLED נותן את התמונה הטובה ביותר כיום.
אחריו פלזמה, מודלים כמו ST60 או המקבילה של סמסונג נותנים את הקונטרסט הטוב ביותר למעט OLED.
אחרי זה LED local dimming
אחרי זה LED edge lit
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
עופר - תוכל להוסיף את התגובה הזו לחתימה שלך? זה יחסוך המון שרשורים בעתיד... 
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
חושב...לדעתי...
היו לי לא מעט מסכי פלזמות משורה הראשונה,לאחריהם עברתי לרוב מסכי הלד
אני רוצה להגיד שאף אחת לא הגיע לתמונה של הפלזמה
אולי למעט הסוני 4K אבל עדין לא פלזמה.
אולי למעט הסוני 4K אבל עדין לא פלזמה.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
עם כל הכבוד למסכי הלד שהיו לך ולזה שיש לך כרגע ויש הרבה כבוד הם עדיין מסכי לד היקפיחיים כתב:חושב...לדעתי...
אולי למעט הסוני 4K אבל עדין לא פלזמה....
על כל המשתמע מכך כגון: חוסר אחידות , עננות , זליגות אור , שחור שרחוק מלהיות מושלם וכו'.
אני בטוח שיצא לך לא פעם להתנסות בתופעות מציקות אלה.
במידה והיית צובר או תצבור בעתיד נסיון כלשהו עם מסכי לד מלא high end אמיתיים כגון sony x950b,
samsung s9 , philips 9706 שמחירם אמנם גבוה אבל הביצועים בהתאם תיווכח שאיכות התמונה עולה
משמעותית על כל מסך פלזמה ובטח ובטח על כל מסך לד היקפי. אתה קרוב.... אבל עדיין לא שם.
כל זה נכון לתנאי צפיה חשוכים לגמרי! בתנאי צפיה עם תאורה חזקה כל מסך לד יתן יתרון מוחץ על כל
פלזמה כמו שבוודאי הספקת לראות וללמוד.