שלום,
אני מעוניין להעביר את כל מה שאני רואה על המסך במחשב - לטלויזיה שנמצאת בחדר אחר בבית מבלי להעביר כבלים בבית.
מישהו יכול להגיד לי מה הדרך ? איפה משיגים מכשיר אלחוטי כזה ? האם האיכות נשארת גבוהה ? עלות סבירה ? שווה את ההשקעה ?
כמו-כן - אם בכל חדר יש שקע של HOT/YES - האם יש אפשרות להשתמש בתשתית הזאת להעברת הוידאו והאודיו מהמחשב לסלון ? ואם כן - האם זה עלול לגרום לשיבושים אחרים ?
תודה.
מכשיר לשידור מהמחשב לטלויזיה בסלון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה באיזו רמה אתה רוצה להעביר את הוידאו.
אם אתה מדבר על שידור אות קומפוזיט - יש משדרים כאלו גם בכמה מאות ש"ח בודדים ואיכותם בהתאם (לא משהו).
אם אתה רוצה SVIDEO , זה כבר טיפה יותר מסובך למצוא ויעלה יותר.
אם אתה מדבר על שידור DVI למשל (למסכים דקים ברזולוציה גבוהה), זה יעלה הרבה.....
שימוש בתשתית (כבלים נפרדים, כי אני מניח שהכבלים עבור HOT/YES בשימוש כבר) היא יותר מעשית וזולה.
מה שאתה צריך זה DISTRIBUTOR/AMPLIFIER, כלומר, מכשיר שמפצל את יציאת המחשב (SVIDEO או קומפוזיט) ומגביר אותה גם לפי מספר הפיצולים הנדרשים.
אם אתה מדבר על שידור אות קומפוזיט - יש משדרים כאלו גם בכמה מאות ש"ח בודדים ואיכותם בהתאם (לא משהו).
אם אתה רוצה SVIDEO , זה כבר טיפה יותר מסובך למצוא ויעלה יותר.
אם אתה מדבר על שידור DVI למשל (למסכים דקים ברזולוציה גבוהה), זה יעלה הרבה.....
שימוש בתשתית (כבלים נפרדים, כי אני מניח שהכבלים עבור HOT/YES בשימוש כבר) היא יותר מעשית וזולה.
מה שאתה צריך זה DISTRIBUTOR/AMPLIFIER, כלומר, מכשיר שמפצל את יציאת המחשב (SVIDEO או קומפוזיט) ומגביר אותה גם לפי מספר הפיצולים הנדרשים.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
היה לי את המכשיר הנ"ל אחד משדר והשני קולט , העלות כ 400 ש"ח , האיכות לא משהו בכלל ,
אתה יכול להשתמש בטכנולוגיה החדשה (מחודשת) של HPNA3 (קצב העברה של עד 90M ), העברת מידע על גבי תשתית הטלפון ואז לחבר laptop ולהוציא את היציאה ישירות לטלוויזיה
אתה יכול להשתמש בטכנולוגיה החדשה (מחודשת) של HPNA3 (קצב העברה של עד 90M ), העברת מידע על גבי תשתית הטלפון ואז לחבר laptop ולהוציא את היציאה ישירות לטלוויזיה