אינטגרציה בין XBMC ל-PLEX
מתקין plexbmc וamber
בatmber מתחת לsettings יהיה כפתור go plex וסיימת
בatmber מתחת לsettings יהיה כפתור go plex וסיימת
הוא עובד ביחד איתו .. plexbmc נותן לך גישה לתוכן בפלקס אבל אתה צריך ליצור קיצורי דרך בתפריט הראשי בעזרת מועדפים מה שלוקח כמה דקות למנוסים כמוני. אבל בamber יש מצב של plex והוא שם לך את כל הsections בmain menu והכל טוב ויפהgvooli כתב:לא הבנתי למה הכוונה.......
זה יותר טוב מתוסף הוידאו של plexbmc?...
תודה על ההסבר.tomer1749 כתב:הוא עובד ביחד איתו .. plexbmc נותן לך גישה לתוכן בפלקס אבל אתה צריך ליצור קיצורי דרך בתפריט הראשי בעזרת מועדפים מה שלוקח כמה דקות למנוסים כמוני. אבל בamber יש מצב של plex והוא שם לך את כל הsections בmain menu והכל טוב ויפה.........
מה אפשר לעשות עם פלקס שאי אפשר לעשות עם XBMC?
את XBMC אני מכיר מצויין והתקנתי גם את פלקס ע"מ לראות ולהתרשם. הכול מוגדר טוב ואני מצליח להתחבר גם דרך האינטרנט. איפה היתרון הנוסף שלה פרט לזה שהיא שרת מדיה נפלא שמאפשר לי להזרים מדיה לכל מקום ולכל אביזר.
לא נראה לי שהבנת מה זה פלקס:gvooli כתב:תודה על ההסבר.......
מה אפשר לעשות עם פלקס שאי אפשר לעשות עם XBMC?
את XBMC אני מכיר מצויין והתקנתי גם את פלקס ע"מ לראות ולהתרשם. הכול מוגדר טוב ואני מצליח להתחבר גם דרך האינטרנט. איפה היתרון הנוסף שלה פרט לזה שהיא שרת מדיה נפלא שמאפשר לי להזרים מדיה לכל מקום ולכל אביזר....
יש את plex media server. אתה שם אותו על המחשב ושם אתה מארגן את המדיה שלך, מתקין תוספים, הגדרות וכו׳, כדי שתוכל ליהנות בכיף בכל הפלטפורמות. לפלקס יש מדיה סנטר למחשב גם, כמו xbmc, אבל xbmc יותר טוב. היתרון בלהעביר הכל לplex media server ולהשתמש בxbmc עם plexbmc הוא שירותים של plex שזמינים לך עכשיו (גגל myplex) וגישה למדיה מפלטפורמות שאין להן xbmc כמו atv 3
הבנתי מצויין ידידיtomer1749 כתב:לא נראה לי שהבנת מה זה פלקס:......
יש את plex media server. אתה שם אותו על המחשב ושם אתה מארגן את המדיה שלך, מתקין תוספים, הגדרות וכו׳, כדי שתוכל ליהנות בכיף בכל הפלטפורמות. לפלקס יש מדיה סנטר למחשב גם, כמו xbmc, אבל xbmc יותר טוב. היתרון בלהעביר הכל לplex media server ולהשתמש בxbmc עם plexbmc הוא שירותים של plex שזמינים לך עכשיו (גגל myplex) וגישה למדיה מפלטפורמות שאין להן xbmc כמו atv 3...
התקנתי את הסרבר וארגנתי את כל המדיה שלי. (בחנתי גם את המדיה סנטר שלו)
הטמעתי אותו ב-XBMC ואני רואה את כל הספרייה והתוספים שלי. תיכף אחפש מה זה myplex.
כוון אותי לערך המוסף שלו יחסית ל-XBMC ותן לי קיצור של השירותים בהם אתה עושה שימוש.
אין מה להשוות תאמין לי, במק ובווינדוס אתה לא צריך לבדוק xbmc לוקח בכמה פעמים.gvooli כתב:הבנתי מצויין ידידי......![]()
![]()
![]()
התקנתי את הסרבר וארגנתי את כל המדיה שלי. (בחנתי גם את המדיה סנטר שלו)
הטמעתי אותו ב-XBMC ואני רואה את כל הספרייה והתוספים שלי. תיכף אחפש מה זה myplex.
כוון אותי לערך המוסף שלו יחסית ל-XBMC ותן לי קיצור של השירותים בהם אתה עושה שימוש....
שלח הודעה פרטית
הורד את team viewer תוכנה שבעזרתה אוכל להיכנס למחשב שלך
בכל הפעלה התוכנה יוצרת פרטי כניסה חדשים
שלח לי אותם בפרטי ונעשה מה שתרצה