בעיה בהתקן usb ..........ועוד

איך משהו עובד? למה זה ככה?
boster פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

שליחה

בביתי מחוברת מערכת קולנוע ביתי ממוחשבת ...כלומר מחשב בחדר מסוים וממנו כבל usb לסלון דרך קירות הוכן בבנית הבית ...אורך הכבל כ10 מטר ... בקצה (בנקודת חיבור בסלון )
בסלון מחובר עכבר אופטי (קורא שלו יחדת הקצה +עכבר על השולחן )...עובד מצוין כבר מעל שנה, כמו כן הוכנו צינורות למעברי כבלי וידאו + אודיו ,הכל עובד מצוין כבר שנתיים.
מוריד סרטים מהרשת ללא בעיה צופה ונהנה.
הבעיה היא רכשתי שלט נוסף ,עם יחידת ir השייכת לכרטיס הקול ומפעילה מערכת הפעלה נפרדת שלו חוץ מהxp + רכזת usb ,הרכזת לא מצליחה להתחבר דרך קצה הכבל בסלון ,ולכן אין באפשרותי לחבר את שני מוצרי הקצה...העכבר והשלט גם יחד.
ניסיתי לחבר את הרכזת מקומית למחשב ביציאת המחשב , ולא בסלון ולא נתקלתי בשום בעיה , מה עושים??? שני הרכיבים נחוצים להפעלת המערכת מהסלון.
יש לציין שבתחילה רכשתי רכזת usb ללא מתח ולאחר מכן החלפתי אותה ברכזת עם ספק מקומי (היושבת בסלון) לעזרה מהירה ......אודה לכם.
האם יש אפשרות בהגברה של אות מועבר ולא רק של מתח??? הusb תומך 2.0 ואין בעיה במנהל התקנים.
בזמן חיבור הרכזת בקצה הכבל (בסלון)מופיע הודעה של חוסר זיהוי חומרה ע"י ה xp ..למרות שיש זיהוי כלשהו הרי המערכת xp מוציאה את ההודעה ...של חוסר זיהוי תקין
תודה רבה מראש לכל המעוניין לעזור.
נ.ב
מאז למדנו קצת וזה המשך...
מברורים בפורמים של מחשבים נודע לי שכבל usb מספיק ל5 מטר ואני כרגע עובר תחום זה
בהצלחה , העניין הוא שהיה מחובר רק רכיב usb אחד ועל שניים זה כבר לא עובד.
עוד גילתי שישנו כבל מעלה אות ולא רק מתח כמו רכזת usb (כבל אקטיבי - usb) אך הבעיה
היא שהוא נמכר רק ב5 מטר ויש לשרשר לפחות שני כבלים ,וכמובן אי אפשר להכניס את כל זה לצינור שרשורי בקיר שהוא עבה במיוחד , אבל עדיין מבנה הכבל והמחברים לא מאפשרים זאת.

שמעתי שיש ציוד המתחבר ע"י כבל תקשורת לקופסה , ומשם יש יציאות usb + hdmi ולמעשה יכולת העברה hdtv מלאה 1024*1048 ומעלה כך שלמעשה ניתן לחבר ישירות מקופסה זו ,גם וידאו , וגם אודיו ללא צורך במשיכת חוטים מיותרים בקירות הבית.....אין לי מושג בנושא..האם יש קופסה כזו...אנא הסבירו נמקו והפנו אותי למידע האם ניתן להעביר גם אודיו רב ערוצי ע"י כבל תקשורת ,ברשותי יש מחשב מציוד בכרטיס קול פופלרי מתאים.
תודה לכם ותמשיכו כך יש לכם אתר מעניין

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

האם אתה רוצה לחבר יחידת מחשב בסלון אשר תקבל את הנתונים מהמחשב המרכזי ?
במידה וכן - HPNA3 מתאים לך .

boster פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

בעיה בהתקן usb ..........ועוד (המשך)

שליחה

אני ממש לא מעוניין בהצבת מחשב בסלון (לא אסתטי) ....האם יש פתרון אחר????
קראתי על המוצר מהתגובה שלך למעשה זה נתב חוטי , נחמד ללא הפרעות אבל כמו שאמרת
מצריך מחשב נוסף....יש למשהו עוד רעיון??????

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”