איכות האודיו של הטלפון החדש HTC One M8
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הי חברים.
הטלפון יצא ממש עכשיו... נראה שהם שיפרו את ה beats audio משנה שעברה.
מישהו יודע איזה DAC יש לטלפון או איפה אפשר למצוא את המידע הזה?
בינתיים יש את זה:
http://www.gsmarena.com/htc_one_m8-review-1062p7.php
האמת, אשמח לדעת ממישהו שיש לו את ה HTC One הקודם ויש לו עם מה להשוות את זה, מה שווה איכות הקול שלו.
אני בגדול, in the market לטלפון חדש והפעם כמובן, מאוד חשובה לי איכות האודיו באזניות. למרות שיש לי DAC חיצוני שיכול לעבוד עם המכשיר, אני משתמש בטלפון ללא DAC חיצוני בספורט.
בינתיים המועמד המוביל היה LG G2.
הטלפון יצא ממש עכשיו... נראה שהם שיפרו את ה beats audio משנה שעברה.
מישהו יודע איזה DAC יש לטלפון או איפה אפשר למצוא את המידע הזה?
בינתיים יש את זה:
http://www.gsmarena.com/htc_one_m8-review-1062p7.php
האמת, אשמח לדעת ממישהו שיש לו את ה HTC One הקודם ויש לו עם מה להשוות את זה, מה שווה איכות הקול שלו.
אני בגדול, in the market לטלפון חדש והפעם כמובן, מאוד חשובה לי איכות האודיו באזניות. למרות שיש לי DAC חיצוני שיכול לעבוד עם המכשיר, אני משתמש בטלפון ללא DAC חיצוני בספורט.
בינתיים המועמד המוביל היה LG G2.
לפי כל המאפיינים מדובר ב DAC משולב בצ'יפ של קוואלקום , הוא בסדר גמור אבל לא עומד בסטנדרטים של ה LG G2 .
רוב הסיכויים שלא תרגיש בהבדל אם אתה המטרה היא לספורט.
מבחינתי אין עדיין תחליף ראוי ל G2 \ נקסוס 5 , מכל הבחינות באשר הן.
רוב הסיכויים שלא תרגיש בהבדל אם אתה המטרה היא לספורט.
מבחינתי אין עדיין תחליף ראוי ל G2 \ נקסוס 5 , מכל הבחינות באשר הן.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

בנקסוס 5 אין את הצ'יפ של Wolfson למיטב ידיעתי.
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

רק וידאתי ואכן זה המצב. בנקסוס 5 יש צ'יפ DAC של קוולקום WCD9320. אפשר למצוא את זה ב Service manual של הנקסוס 5 שמצאתי פה:
https://docs.google.com/file/d/0B7VNhP6 ... BnVUE/edit
ב LG G2 יש את הצ'יפ של Wolfson עם התמיכה ב 192Khz/24bit והאיכות היותר טובה באופן כללי: WM5102. את זה כבר אפשר למצוא בקלות יחסית.
https://docs.google.com/file/d/0B7VNhP6 ... BnVUE/edit
ב LG G2 יש את הצ'יפ של Wolfson עם התמיכה ב 192Khz/24bit והאיכות היותר טובה באופן כללי: WM5102. את זה כבר אפשר למצוא בקלות יחסית.
ברור, לא התייחסתי לצ'יפ של ה DAC אלא מכל הבחינות ובאופן כללי.
הנקסוס 5 מבוסס על אותו מוצר, ה LG G2 (הנקסוס גם הוא מיוצר על ידי LG למעשה), ומהווה גרסה מוחלשת שלו , אפשר לומר. לא מבחינת ביצועים אמנם, אבל כל הרכיבים הפריפריאליים זולים יותר ופחות מוצלחים - מצלמה, אודיו, מיקרופון וספיקר, סוללה וכו'...
מצד שני, הנקסוס עולה פחות מ 400 דולר...
הנקסוס 5 מבוסס על אותו מוצר, ה LG G2 (הנקסוס גם הוא מיוצר על ידי LG למעשה), ומהווה גרסה מוחלשת שלו , אפשר לומר. לא מבחינת ביצועים אמנם, אבל כל הרכיבים הפריפריאליים זולים יותר ופחות מוצלחים - מצלמה, אודיו, מיקרופון וספיקר, סוללה וכו'...
מצד שני, הנקסוס עולה פחות מ 400 דולר...
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

ברור שהנקסוס 5 מכשיר משתלם.
מצד שני, אם מדובר על איכות האודיו באזניות, יש לו DAC אחר ומגבר אחר. חוץ מזה יש לו גם מסך לא באותה רמה של ה G2. שלא לדבר על המצלמה ה sub-par של הנקסוס 5 יחסית למכשירי דגל אחרים כמו ה G2 ו Z2 (לא מבין את ההתעקשות של HTC עם המצלמה המטופשת הזו...).
ההבדל בין 400$ ל 2200 ש"ח שאפשר להשיג את ה G2 בארץ הוא אמנם משמעותי אבל לא משהו לעוף ממנו. עוד יותר חשוב, אם משווים תפוחים לתפוחים, ה G2 עולה באמזון ארה"ב (גרסה בינלאומית unlocked) בערך 470$ וזה כבר הפרש ששווה להשקיע לדעתי (וזה כנראה מה שאני אעשה).
מצד שני, אם מדובר על איכות האודיו באזניות, יש לו DAC אחר ומגבר אחר. חוץ מזה יש לו גם מסך לא באותה רמה של ה G2. שלא לדבר על המצלמה ה sub-par של הנקסוס 5 יחסית למכשירי דגל אחרים כמו ה G2 ו Z2 (לא מבין את ההתעקשות של HTC עם המצלמה המטופשת הזו...).
ההבדל בין 400$ ל 2200 ש"ח שאפשר להשיג את ה G2 בארץ הוא אמנם משמעותי אבל לא משהו לעוף ממנו. עוד יותר חשוב, אם משווים תפוחים לתפוחים, ה G2 עולה באמזון ארה"ב (גרסה בינלאומית unlocked) בערך 470$ וזה כבר הפרש ששווה להשקיע לדעתי (וזה כנראה מה שאני אעשה).