אשמח לקבל חווד מאחר וזה דבר שאני לא מבין בו מאומה.
מומחי הDAC , תוכלו להגיד לי מה דעתכם על זה ?
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
Lampizator זה כינוי שהמציא בחור פולני בשם לוקש פיקוש (אני חושב שככה קוראים לי) סוג של גורו DIY שעיסוקו העיקרי הוא לדחוף שלבי יציאה שפורפרתיים לנגני CD.
הוא מאוד התלהב מה-CS4397 והתחיל להתעסק עם לוח סיני קטן המבוסס עליו - להלן Lampucera. הקיט הנ"ל נראה לי כמו לוח של CS4397 שמתיימר להיות בהשראתו של לוקש הנ"ל בשילוב עם שלב יציאה שפורפרתי.
לחובבי הז'אנר
הוא מאוד התלהב מה-CS4397 והתחיל להתעסק עם לוח סיני קטן המבוסס עליו - להלן Lampucera. הקיט הנ"ל נראה לי כמו לוח של CS4397 שמתיימר להיות בהשראתו של לוקש הנ"ל בשילוב עם שלב יציאה שפורפרתי.
לחובבי הז'אנר
קודם כל תודה. לוקש הזה (ליתר דיוק לוקאס - לוקאש בפי הפולנים)
איך לדעתך הוא יישמע? הסטאפ הוא מגבר ווינטאג' (סנסוי AU-20000) , רמקולים HPM 100 וסידי אנלוגי ישן של רוטל 945AX
בנוסף , במחיר שלו , האם יש חלופות יותר טובות?
איך לדעתך הוא יישמע? הסטאפ הוא מגבר ווינטאג' (סנסוי AU-20000) , רמקולים HPM 100 וסידי אנלוגי ישן של רוטל 945AX
בנוסף , במחיר שלו , האם יש חלופות יותר טובות?
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אין לי מושג - ממה שהצלחתי לראות מהתמונות של המכירה באיביי - הציוד אולי מבוסס על השינויים שלוקאש הציע לבצע, אבל לא באופן מלא. ה-OPAMP נראה זול, כנ"ל הקבלים.
לא יודע להגיד לגבי איכות לוח הלמפיזטור והשפורפרות, יש מומחים גדולים ממני בתחום זה כאן. לדחוף שפורפרות בין ה-DAC למגבר המשולב כנראה יוסיף "צבע" ו-"חום" אולי גם תחושה של במה גדולה יותר, לא יודע כמה זה יתרום למגבר וינטאז' שלרוב יש לו "אופי" משלו.
לפי דעתי - אם אתה אוהב את הסאונד הנוכחי של המגבר שלך (בשילוב עם הרמקולים) וחושב שהחוליה החלשה היא ה-DAC, אז תחליף אותו ב-DAC "שקוף" ובעל מוניטין.
לא יודע להגיד לגבי איכות לוח הלמפיזטור והשפורפרות, יש מומחים גדולים ממני בתחום זה כאן. לדחוף שפורפרות בין ה-DAC למגבר המשולב כנראה יוסיף "צבע" ו-"חום" אולי גם תחושה של במה גדולה יותר, לא יודע כמה זה יתרום למגבר וינטאז' שלרוב יש לו "אופי" משלו.
לפי דעתי - אם אתה אוהב את הסאונד הנוכחי של המגבר שלך (בשילוב עם הרמקולים) וחושב שהחוליה החלשה היא ה-DAC, אז תחליף אותו ב-DAC "שקוף" ובעל מוניטין.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
doc-oren כתב:לפי דעתי - אם אתה אוהב את הסאונד הנוכחי של המגבר שלך (בשילוב עם הרמקולים) וחושב שהחוליה החלשה היא ה-DAC, אז תחליף אותו ב-DAC "שקוף" ובעל מוניטין....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בהחלט, ואפשר כנראה למצוא גם זולים ממנו, ואפילו DAC וינטאג' אם אתה בקטע...