חיבור 40 מגה בבזק - לקחת ראוטר או מודם?
שלום ותודה לעוזרים -
אני רוצה לשדרג מ15 מגה בבזק ל40.
עד עכשיו הייתי מחובר עם מודם ADSL שלהם (שקניתי ב10 שח לחודש לשנה והוא כביכול שלי אבל לא שימושי ל40 מגה) וראוטר פרטי dlink 645 שאני מאד מרוצה ממנו.
בשיחה עם בזק ולאחר ויכוחים - הם נותנים ראוטר (וכחלק מהויכוחים, למשך שנתיים לא אצטרך לשלם את 10 שח/חודש שכירות) ועבור מודם VDSL הם גובים 8 שח בחודש קבוע (לא רק שהוא לא שלי אחרי מספר חודשים אלא גם שכל עוד הוא אצלי אני משלם שכירות).
בכל אופן אני מעדיף להשתמש בראוטר שלי כמובן אז השאלה מה עדיף?
ראוטר חינם מהם - ולהשתמש בו כמודם + חיבור לראוטר הפרטי שלי (לא יעלה לי שכירות)
או
לקחת מודם ב8 שח לחודש + חיבור לראוטר הפרטי?
שורה תחתונה - האם יש חסרון בשימוש בראוטר שלהם כמודם? האם זוהי הגדרה במכשיר או פשוט משתמשים בו רגיל ובעצם משרשרים 2 ראוטרים?
אשמח לעזרה!
תודה
(-:
אני רוצה לשדרג מ15 מגה בבזק ל40.
עד עכשיו הייתי מחובר עם מודם ADSL שלהם (שקניתי ב10 שח לחודש לשנה והוא כביכול שלי אבל לא שימושי ל40 מגה) וראוטר פרטי dlink 645 שאני מאד מרוצה ממנו.
בשיחה עם בזק ולאחר ויכוחים - הם נותנים ראוטר (וכחלק מהויכוחים, למשך שנתיים לא אצטרך לשלם את 10 שח/חודש שכירות) ועבור מודם VDSL הם גובים 8 שח בחודש קבוע (לא רק שהוא לא שלי אחרי מספר חודשים אלא גם שכל עוד הוא אצלי אני משלם שכירות).
בכל אופן אני מעדיף להשתמש בראוטר שלי כמובן אז השאלה מה עדיף?
ראוטר חינם מהם - ולהשתמש בו כמודם + חיבור לראוטר הפרטי שלי (לא יעלה לי שכירות)
או
לקחת מודם ב8 שח לחודש + חיבור לראוטר הפרטי?
שורה תחתונה - האם יש חסרון בשימוש בראוטר שלהם כמודם? האם זוהי הגדרה במכשיר או פשוט משתמשים בו רגיל ובעצם משרשרים 2 ראוטרים?
אשמח לעזרה!
תודה
(-:
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כל המכשירים שבזק מספקים יכולים לתפקד גם כראוטר וגם כמודם בלבד, זה תלוי רק באיך אתה מגדיר אותם.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אין טעם לשלם.frenkelya כתב:אז השאלה אם יש טעם לשלם 8 שח בחודש עבור מודם או שבהנחה שאני מקנפג את הראוטר שלהם להיות מודם, אין בזה שום חסרון והוא מודם לכל דבר?...