בצורה חלקה ורצה כמו שצריך ?
שמעתי שברמת התוכנה Beyond XBMC עושה את העבודה ? האם תומך בכל מה ש XBMC הרגיל יודע?
מה המגבלות ? ומה לגבי חומרה ?לא תהיה לי ברירה ולדאוג לברזל בדמות PC עם לינוקס ?
מה לגבי ה xtreamer החדשים שראיתי שמגיעים עם XBMC, זה מנגן ...?
תודה מראש על הסיוע
בשרשור הזה: http://www.hometheater.co.il/vt206400
נסקר מיני PC הנמכר בארץ בכ-700 ש"ח, וכמו כן, יש לינקים לדגמי מיני PC מעלי אקספרס.
יש דגמים זהים זולים יותר מזה שאתה הבאת.
מומלץ לעקוב אחריו.
לפי מה שראיתי בפורומים השונים בחול גרסא 13 אמורה לצאת רשמי לouya בקרוב והיא אמורה לכלול תמיכה בהאצת חומרה למכשיר , כרגע בגרסת הבטה יש עדיין מעט בעיות.
אני ממש מתלבט ...
) ושוב סליחה מפותח הדיון אם אני מעט ״גונב״ לו את הדיון , אנסה לא להמשיך בזה כאן.
הבעיה לדעתי עם הrpiהיא שאופק החיים הטכנולוגיים שלו הגיע לקצה היכולת שלו ובטח אם פוזלים ל4k וכו, נכון שאין כמו htpc חזק וטוב אבל במכשירים כמו הouya יש עוד די הרבה יכולות שלא מוצו וכשתהיה תמיכה והאצת חומרה כמו שצריך ,כנראה שלא עוד הרבה זמן, אז זאת כבר קניה הרבה יותר הגיונית , שוב לדעתי כמובן.
אם כי זה עדיין לא ממש הוכח עדיין...
אופק טכנולוגי? 4K???
אני לא רואה עכשיו הרבה תוכן ל4K.
אצלי הRPI הוא לילדים (לפינת משפחה), אבל הוא יכול גם להיות טוב למישהוא שאין לו הרבה שימוש פרט ללשים סרט וגם יש לו קצת סבלנות לחכות לCACHE אם זה מהאינטרנט.
לי אין סבלנות לכלום, אז לסלון יש לי מחשב אמיתי אבל לRPI יש מקום עדיין, ועד שיהיה 4K מקווה שיהיה משהו חדש וזול.
M2 כתב:RPI לא דורש הרבה התעסקות התקנה פשוטה על הזכירון SD
openelec שזה לוקח גג 5 דקות
...
צודק ובגדול.
לי יש RPI ואני מבסוט ממנו מאוד.
אפשר להכין IMAGE מהכרטיס זיכרון עם המערכת ואז לצרוב אותו על כרטיס נוסף ומקבלים כבר את כל המערכת מקונפגת עם כל הפלאגינים וההגדרות.