כל הקודם זוכה :)
-
masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
קניתי את זה לפני חודש
http://www.aliexpress.com/snapshot/315048110.html
הוא לא מעניין אותי במיוחד (לא חובב אנדרואיד וסתם רציתי לראות במה מדובר XBMC רוט וכו...)
המכשיר דנדש למסירה ללא תמורה על בסיס כל הקודם לחברים פעילים במיוחד בלבד!!!!
התנאי היחיד זה התחייבות לכתיבת סקירה מלאה על המכשיר, חסרונות ויתרונות על מנת להעשיר את "ירוקי" הפורום
http://www.aliexpress.com/snapshot/315048110.html
הוא לא מעניין אותי במיוחד (לא חובב אנדרואיד וסתם רציתי לראות במה מדובר XBMC רוט וכו...)
המכשיר דנדש למסירה ללא תמורה על בסיס כל הקודם לחברים פעילים במיוחד בלבד!!!!
התנאי היחיד זה התחייבות לכתיבת סקירה מלאה על המכשיר, חסרונות ויתרונות על מנת להעשיר את "ירוקי" הפורום
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom”…..Isaac Asimov
-
masterdigital
-
- עוסק בתחום

לצערכם יש זוכה gmb
מחכה לסקירה שלו
יש עוד כמה דברים בדרך מאליאקספרסס שעיניינו אותי אבל הם לא בקנה אחד עם המומחיות שלי.
החלטתי שכל דר שאנחנו מזמינים ולא בא לנו עליו נפרסם בפורום בתמורה לסקירות ממביני עניין
מעניין מה תהיה ההפתעה הבאה
מחכה לסקירה שלו
יש עוד כמה דברים בדרך מאליאקספרסס שעיניינו אותי אבל הם לא בקנה אחד עם המומחיות שלי.
החלטתי שכל דר שאנחנו מזמינים ולא בא לנו עליו נפרסם בפורום בתמורה לסקירות ממביני עניין
מעניין מה תהיה ההפתעה הבאה
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom”…..Isaac Asimov
-
masterdigital
-
- עוסק בתחום

אם יש למישהו מוצר שאמור להיות טוב בתחום הפורום ובמחירים סבירים נשמח לקבל המלצות רכישה לטובת הנושא אין לנו בעיה להוציא קצת כסף כי גם העסק שלנו מרוויח מהידע וגם החברים בפורים. פרסמו לינקים למוצרים ומה שיקב הכי הרבה עניין בשרשור כנראה יוזמן לטובת סקירה ובדיקות על ידיכם 
-
masterdigital
-
- עוסק בתחום

כרגע יש 2 יחידות Barebone 1037U בדרך. אחרי שנבדוק את שתיהן לצרכינו נשמח לתת אחת למישהו לסקירה מקצועית.
אני מבקש לא לתת ליצר החמדנות לפעול פה אלא רק כאלה שיכולים לתת סקירה מעמיקה ומקצועית על איכות המוצר ותפקודו, המטרה היא לשים על השולחן כל מיני המלצות מקיפות ל"ירוקים" שביננו ובתחומים מסויימים גם לותיקים שרוצים לגוון (קרי חולי אנדרואיד ששוקלים מעבר ל PC והפוך)
אני מבקש לא לתת ליצר החמדנות לפעול פה אלא רק כאלה שיכולים לתת סקירה מעמיקה ומקצועית על איכות המוצר ותפקודו, המטרה היא לשים על השולחן כל מיני המלצות מקיפות ל"ירוקים" שביננו ובתחומים מסויימים גם לותיקים שרוצים לגוון (קרי חולי אנדרואיד ששוקלים מעבר ל PC והפוך)
@masterdigital
אותי לא מעניין כלל אנדרואיד אך מוצרי אנדרואיד רלוונטיים לפורום הזה הם כאלה תומכי Mediacodec (או לפחות Stagefright) כך שגרסאות רשמיות של XBMC Gotham מסוגלות לפענח תכנים בחומרה.
מבחינת מוצרים סיניים זה אומר מבוססי Rockchip RK3188 או RK3066 ו-Allwinner A31 (למרות שלא הייתי מתקרב ל-Allwinner).
כיום לדעתי אין לרכוש מוצר שלא מגיע עם אנדרואיד 4.4 מסיבות שונות.
מוצר מעניין נוסף זה ה-ODROID-U3 שלפי הדיווחים מריץ את XBMC ללא תקלות משמעותיות תחת אנדרואיד (גם תחת לינוקס אך מעט פחות טוב כרגע).
אותי לא מעניין כלל אנדרואיד אך מוצרי אנדרואיד רלוונטיים לפורום הזה הם כאלה תומכי Mediacodec (או לפחות Stagefright) כך שגרסאות רשמיות של XBMC Gotham מסוגלות לפענח תכנים בחומרה.
מבחינת מוצרים סיניים זה אומר מבוססי Rockchip RK3188 או RK3066 ו-Allwinner A31 (למרות שלא הייתי מתקרב ל-Allwinner).
כיום לדעתי אין לרכוש מוצר שלא מגיע עם אנדרואיד 4.4 מסיבות שונות.
מוצר מעניין נוסף זה ה-ODROID-U3 שלפי הדיווחים מריץ את XBMC ללא תקלות משמעותיות תחת אנדרואיד (גם תחת לינוקס אך מעט פחות טוב כרגע).
אני יודע שזה נשמר מוזר אבל אשמח לסקור את הatv. הוא עוד מעט סוגר שנה שבה קיים סקריפט שנקרא plexconnect. הסקריפט הזה מורץ במחשב, משנים את הdns של הatv לip של המחשב ואחת האפליקציות בatv (לבחירתנו) נהיית קליינט פלקס מעולה ועשוי טוב מאוד מאוד מאוד. זה נהיה פיתרון של ממש לאנשים שרוצים סטרימר זול עם ממשק יפה ונוח (בואו נגיד שאם אפל היו עושים אפליקציית plex לatv זה היה נראה כך ..).
אני אשמח לעשות סיקור ענקי על כל היתרונות והחסרונות של הדבר המצויין הזה (אני משתמש כבד של זה)
אני אשמח לעשות סיקור ענקי על כל היתרונות והחסרונות של הדבר המצויין הזה (אני משתמש כבד של זה)
-
masterdigital
-
- עוסק בתחום

אוקי
atv ו Odroid הוזמנו
אשחק איתם יום יומיים כשיגיעו ואתן לכם הודעת איסוף
atv ו Odroid הוזמנו
אשחק איתם יום יומיים כשיגיעו ואתן לכם הודעת איסוף
-
masterdigital
-
- עוסק בתחום

אשמח לבצע סיקור מעמיק. צור איתי קשר אם זה רלוונטי.masterdigital כתב:כרגע יש 2 יחידות Barebone 1037U בדרך. אחרי שנבדוק את שתיהן לצרכינו נשמח לתת אחת למישהו לסקירה מקצועית.
אני מבקש לא לתת ליצר החמדנות לפעול פה אלא רק כאלה שיכולים לתת סקירה מעמיקה ומקצועית על איכות המוצר ותפקודו, המטרה היא לשים על השולחן כל מיני המלצות מקיפות ל"ירוקים" שביננו ובתחומים מסויימים גם לותיקים שרוצים לגוון (קרי חולי אנדרואיד ששוקלים מעבר ל PC והפוך)...
דבר איתי בפרטי גם אם אתה צריך עזרה בהתקנה של plexconnectmasterdigital כתב:אוקי
atv ו Odroid הוזמנו![]()
אשחק איתם יום יומיים כשיגיעו ואתן לכם הודעת איסוף...
כבר מתחיל לעבוד על הסיקור
אני אשמח לעשות סיקור למוצר הזה ....
לא יצא לי לראות Quad בפעולה עדיין
שלומי
- TomSheinman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני מוכן עדיין רלוונטי?