American Horror Story - עונה 4
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
הסדרה חוזרת לעונה רביעית באוקטובר הקרוב. נחשף ה- Title של העונה אשר יקרא Freak Show. הסדרה תתרחש בשנות ה- 50' ותעסוק בקרנבל של פריקים בפרברי מיאמי, בעיר יופיטר שבפלורידה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
נקווה שישתפרו קצת. העונה הקודמת היתה די חלשה יחסית לשתיים הראשונות, למרות שחקנית החיזוק האדירה (קתי בייטס)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
עונה 4 החלה אתמול. לא רע נראה איך ימשיך.
התחלתי לראות רק לאחרונה את הסדרה והתמכרתי. ראיתי את שלושת העונות במרתון ארוך של שבוע
מסכים לגבי העונה השלישית, הרגיש קצת כאילו כיוונו יותר לסדרת teenagers (העונה השנייה מבחינתי הייתה הכי מוצלחת)
ממתין בקוצר רוח למרתון של העונה הרביעית חחח
מסכים לגבי העונה השלישית, הרגיש קצת כאילו כיוונו יותר לסדרת teenagers (העונה השנייה מבחינתי הייתה הכי מוצלחת)
ממתין בקוצר רוח למרתון של העונה הרביעית חחח
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מבחינתי העונה הזאת היא העונה החלשה ביותר.
קשה לי לעקוב עם כל הדמיונות והחזיונות שקורים במהלך הפרקים בקשר למי מהפריקים מת ומי לא.
מבחינתי מאוד מאכזב, מחכה שהעונה כבר תסתיים ותהיה עונה 5 עם סיפור נורמלי בעל קו עלילה רצוף.
קשה לי לעקוב עם כל הדמיונות והחזיונות שקורים במהלך הפרקים בקשר למי מהפריקים מת ומי לא.
מבחינתי מאוד מאכזב, מחכה שהעונה כבר תסתיים ותהיה עונה 5 עם סיפור נורמלי בעל קו עלילה רצוף.
·מסכימה. זה נראה כאילו אף אחד לא ציפה שנצלח את הפרקים הראשונים, ומי שהגיע עד הלום - כלום כבר לא קשור לכלום.DorM כתב:מבחינתי העונה הזאת היא העונה החלשה ביותר.
מבחינתי מאוד מאכזב, מחכה שהעונה כבר תסתיים ותהיה עונה 5 עם סיפור נורמלי בעל קו עלילה רצוף....
התחיל מעניין עם הליצן, והפסיכופט עם אמא שלו באחוזה, ועכשיו....זה נהיה כמו דוקו מדכא גרמני על פריקס.
אז עדיף כבר לצפות בדוקו מדכא גרמני על פריקס - לפחות יהיה לזה את הערך המוסף של להיות מציאותי.
אין פה את ההורור לא של העונה הראשונה ובטח ובטח לא של השניה.
עם כזאת עונה שלישית של ...אמריקן הורור הייסקול, והעונה הזאת, יפליא אותי שפתאום יחזרו בחמישית בבאנג.
בכלל יפתיע אותי שיחזרו עם חמישית.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סיום עונה מצויין, יצירת מופת. הפריק הגדול ביותר הוא דווקא זה שלא פריק, גאוני.
כל כך חיממו אותנו לקראת הסוף ונותרנו ללא השיר של Elsa Mars.. - לחובבים בלבד!
כל כך חיממו אותנו לקראת הסוף ונותרנו ללא השיר של Elsa Mars.. - לחובבים בלבד!
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 25/01/2015 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.