עננות מוגברת לאחר עדכון ה-TV ?!
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לכולם.
ברשותי פיליפס 7008K ואתמול עדכנתי לקושחה האחרונה. לאחר השדרוג עברתי שוב על הפרמטרים וההגדרות בתפריט ווידאתי שההגדרות זהות למה שהיה לפני השידרוג.
להפתעתי , שמתי לב שבעת מסך שחור אני מקבל ב-4 פינות ה-TV עננות מוגברת מה שאני יכול לומר בבטחון מלא שלא היה שם לפני השדרוג.
אודה למי שיש לו רעיונות כיצד להטיב עם התופעה. (שינוי הגדרות או כל פתרון אחר.)
תודה.
ברשותי פיליפס 7008K ואתמול עדכנתי לקושחה האחרונה. לאחר השדרוג עברתי שוב על הפרמטרים וההגדרות בתפריט ווידאתי שההגדרות זהות למה שהיה לפני השידרוג.
להפתעתי , שמתי לב שבעת מסך שחור אני מקבל ב-4 פינות ה-TV עננות מוגברת מה שאני יכול לומר בבטחון מלא שלא היה שם לפני השדרוג.
אודה למי שיש לו רעיונות כיצד להטיב עם התופעה. (שינוי הגדרות או כל פתרון אחר.)
תודה.
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מהתרשמות ראשונית, נראה לי שאיכות התמונה יותר טובה ממה שהיית, בעיקר בחדות ובשידורי SD.
התפריט והדפדוף בו הפכו מהירים יותר ויש תמיכה ב-DTS.
החסרון היחידי שגיליתי עד כה (ולא השקעתי זמן בחיפושים לגבי ההבדלים בין הגירסה הקודמת לזו המשודרגת) היא העננות שמציקה בעין כשהמסך שחור.
התפריט והדפדוף בו הפכו מהירים יותר ויש תמיכה ב-DTS.
החסרון היחידי שגיליתי עד כה (ולא השקעתי זמן בחיפושים לגבי ההבדלים בין הגירסה הקודמת לזו המשודרגת) היא העננות שמציקה בעין כשהמסך שחור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קשה לי להאמין. עננות נובעת מבעיה מכנית, כלומר זליגת אור מהתאורה האחורית דרך הדיפיוזרים. זה לא משהו תוכנתי אלא אם הברירת מחדל של התאורה במצב של תמונה חשוכה מאוד הוגבר.
נסה להוריד את הבהירות טיפה ואת מצב התאורה האחורית (שלא תהיה דינאמית למשל).
נסה להוריד את הבהירות טיפה ואת מצב התאורה האחורית (שלא תהיה דינאמית למשל).
יופי הרגעת אותי אז אני אעדכן את הגרסה..
קראתי המון תגובות על גריעת איכות תמונה וכיבוי רנדומלי פה..http://www.supportforum.philips.com/en/ ... 2013/page3 שמח שזה לא המצב. אולי בגלל איזורים שונים . או שלדעתכם העדכונים של הטלוויזיה הנ"ל בכל העולם זהים?
קראתי המון תגובות על גריעת איכות תמונה וכיבוי רנדומלי פה..http://www.supportforum.philips.com/en/ ... 2013/page3 שמח שזה לא המצב. אולי בגלל איזורים שונים . או שלדעתכם העדכונים של הטלוויזיה הנ"ל בכל העולם זהים?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הם שינו את האלגוריתמים של Dynamic Backlight וזו לא פעם ראשונה שהם עושים את זה.