מהירות רשת בממירי YES
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
א. סבבה, אם כי לא ראיתי שמישהו שאל.ModChiP כתב:כל ממירי יס השונים שמכילים חיבור LAN,החיבור הוא במהירות 10/100 ולא 1G.
לפי גורם מוסמך בYES....
ב. זה גם הגיוני כי חיבור 100 מגה מספיק בשביל סטרימינג בזמן אמת אפילו של סרט ב-1080p אז ממש אין צורך בחיבורי ג'יגה בממיר.
אני שאלתי, לפני כמעט שנה, אף אחד לא ידע לענות לי.
ההנחה שלי הייתה שאולי בממירים הבסיסים(יס מקס רגיל) יש 10/100, אולי בממירים היותר מתקדמים יש 1G.
אבל בסוף אחרי שויתרתי ולא מצאתי מידע בשום מקום, בשיחה עם עובד יס, ביקשתי ממנו שיברר לי, ואז כשידעתי את התשובה חשבתי לחלוק עם כולם כדי שלא יתאמצו כמוני.
ההנחה שלי הייתה שאולי בממירים הבסיסים(יס מקס רגיל) יש 10/100, אולי בממירים היותר מתקדמים יש 1G.
אבל בסוף אחרי שויתרתי ולא מצאתי מידע בשום מקום, בשיחה עם עובד יס, ביקשתי ממנו שיברר לי, ואז כשידעתי את התשובה חשבתי לחלוק עם כולם כדי שלא יתאמצו כמוני.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אז כמו שאמרתי בהתחשב בעובדה שחיבור ה-LAN נדרש בעיקר לסטרימינג של וידאו ב-VOD (ולכמה דברים נוספים שאין בהם צורך במהירות גבוהה כלל) ושנכון להיום אפילו וידאו Full HD הוא פחות מ-100Mbps אז ממש אין צורך בחיבור LAN במהירות 1Gbps בממיר. אולי יהיה בממירי 4K, אבל איך שזה נראה בארץ, דבר איתי עוד 10 שנים 
ואל תשכח שאתה בישראל, אז עוד 20 שנה.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
NegativeIQ כתב:אז כמו שאמרתי בהתחשב בעובדה שחיבור ה-LAN נדרש בעיקר לסטרימינג של וידאו ב-VOD (ולכמה דברים נוספים שאין בהם צורך במהירות גבוהה כלל) ושנכון להיום אפילו וידאו Full HD הוא פחות מ-100Mbps אז ממש אין צורך בחיבור LAN במהירות 1Gbps בממיר. אולי יהיה בממירי 4K, אבל איך שזה נראה בארץ, דבר איתי עוד 10 שנים...
אבל יכול להיות שגם המהירות של הממירים נמוכה לא? בלי קשר ל 10/100 יכול שהממיר/מתאם רשת שיש בממיר
אולי הוא מספק מהירות נמוכה ולא מנצל כביכול 40-50 מגה במלואו (במידה ויש יותר)