מהירות רשת בממירי YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ModChiP פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

כל ממירי יס השונים שמכילים חיבור LAN,החיבור הוא במהירות 10/100 ולא 1G.
לפי גורם מוסמך בYES.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

ModChiP כתב:כל ממירי יס השונים שמכילים חיבור LAN,החיבור הוא במהירות 10/100 ולא 1G.
לפי גורם מוסמך בYES.
...
א. סבבה, אם כי לא ראיתי שמישהו שאל.
ב. זה גם הגיוני כי חיבור 100 מגה מספיק בשביל סטרימינג בזמן אמת אפילו של סרט ב-1080p אז ממש אין צורך בחיבורי ג'יגה בממיר.

ModChiP פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני שאלתי, לפני כמעט שנה, אף אחד לא ידע לענות לי.
ההנחה שלי הייתה שאולי בממירים הבסיסים(יס מקס רגיל) יש 10/100, אולי בממירים היותר מתקדמים יש 1G.
אבל בסוף אחרי שויתרתי ולא מצאתי מידע בשום מקום, בשיחה עם עובד יס, ביקשתי ממנו שיברר לי, ואז כשידעתי את התשובה חשבתי לחלוק עם כולם כדי שלא יתאמצו כמוני.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
...

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

אז כמו שאמרתי בהתחשב בעובדה שחיבור ה-LAN נדרש בעיקר לסטרימינג של וידאו ב-VOD (ולכמה דברים נוספים שאין בהם צורך במהירות גבוהה כלל) ושנכון להיום אפילו וידאו Full HD הוא פחות מ-100Mbps אז ממש אין צורך בחיבור LAN במהירות 1Gbps בממיר. אולי יהיה בממירי 4K, אבל איך שזה נראה בארץ, דבר איתי עוד 10 שנים :lol:

ModChiP פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ואל תשכח שאתה בישראל, אז עוד 20 שנה.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.
...

sayyes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

NegativeIQ כתב:אז כמו שאמרתי בהתחשב בעובדה שחיבור ה-LAN נדרש בעיקר לסטרימינג של וידאו ב-VOD (ולכמה דברים נוספים שאין בהם צורך במהירות גבוהה כלל) ושנכון להיום אפילו וידאו Full HD הוא פחות מ-100Mbps אז ממש אין צורך בחיבור LAN במהירות 1Gbps בממיר. אולי יהיה בממירי 4K, אבל איך שזה נראה בארץ, דבר איתי עוד 10 שנים :lol:
...

אבל יכול להיות שגם המהירות של הממירים נמוכה לא? בלי קשר ל 10/100 יכול שהממיר/מתאם רשת שיש בממיר

אולי הוא מספק מהירות נמוכה ולא מנצל כביכול 40-50 מגה במלואו (במידה ויש יותר)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”