המלצה על טלויזיה 55 אינץ
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
בוקר טוב,
ההמלצה כמובן היא ללכת ולהתרשם לבד, כי אין שני למראה עיניים,
מה שבעיני נראה טוב יכול להראות פחות טוב בעיניך,
בנוסף לפני שניתן להמליץ , מאד חשוב לדעת מה חשוב לך?
3D למשל? חובה או גימיק מבחינתך?
חשוב לך יכולות SMART? תמיכה מלאה בעברית?
האם אתה משחק הרבה? לא משחק בכלל?.. צופה ב HD רק
או מצד שני מכור לערוץ 1?
תשפוך קצת אור וכולם פה ישמחו לעזור..
ההמלצה כמובן היא ללכת ולהתרשם לבד, כי אין שני למראה עיניים,
מה שבעיני נראה טוב יכול להראות פחות טוב בעיניך,
בנוסף לפני שניתן להמליץ , מאד חשוב לדעת מה חשוב לך?
3D למשל? חובה או גימיק מבחינתך?
חשוב לך יכולות SMART? תמיכה מלאה בעברית?
האם אתה משחק הרבה? לא משחק בכלל?.. צופה ב HD רק
או מצד שני מכור לערוץ 1?
תשפוך קצת אור וכולם פה ישמחו לעזור..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מסגרת התקציב שלך די קורבה לרכישת מסך הפלזמה של פנאסוניק ST-60 60amnon82 כתב:3D גימיק בשבילי
Smart לא כל כך חשוב
עברית- עדיף שתהיה תמיכה בכתוביות אבל לא דיל ברייקר
לא משחק בקונסולות כרגע
צופה די הרבה בערוץ 2 אבל גם די הרבה ב HD מה VOD...
מסך 60 מעולה פנטסטי בכול סוגי התכנים
מומלץ לרכוש דרך חנות מתמחה איכותית שתכלול 5 שנים אחריות מלאה של היבואן הרשמי .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
הי אני גם ממליץ לך על ה W805 של סוני
תמיכה מלאה בעברית + יכולת טובה מאד להתמודד עם ערוץ 2, 11, 10
במידה ולא חשוב לך עידן, אתה יכול לחסוך 1000 שקל בערך +-
וללכת על W802 שהוא זהה פרטי לזה שהוא לא תומך בעידן או למעשה בכל צורת שידור שדורשת קליטה
תמיכה מלאה בעברית + יכולת טובה מאד להתמודד עם ערוץ 2, 11, 10
במידה ולא חשוב לך עידן, אתה יכול לחסוך 1000 שקל בערך +-
וללכת על W802 שהוא זהה פרטי לזה שהוא לא תומך בעידן או למעשה בכל צורת שידור שדורשת קליטה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לך ותשווה את הסוני שהמליצו לך עליה, ה W805 ופיליפס 7008. זהו, בסכום הזה אין מה להוסיף.
ככל הנראה עם הסוני out of the box תקבל תמונה טובה יותר (אז היא יותר מומלצת אם אתה לא רוצה להתאמץ בכלל בכיול) ובשורה התחתונה, אחרי כיול הם מאוד דומות באיכות.
ככל הנראה עם הסוני out of the box תקבל תמונה טובה יותר (אז היא יותר מומלצת אם אתה לא רוצה להתאמץ בכלל בכיול) ובשורה התחתונה, אחרי כיול הם מאוד דומות באיכות.
אני חושב שללכת לראות זה נחמד אבל לא באמת נותן הרבה.
הרבה יותר חשוב להגדיר את הצורך,תנאי הצפיה ותקציב.
לדוגמא בדגמים שרשמת האחרונה הינה פלזמה.
אם זאת טלויזיה לסלון שעובדת הרבה שעות ביום לצפיה בהופ אז זה הרבה פחות רלוונטי עבורך.
בקיצור :
תקציב
מרחק צפיה וזויות צפיה
השתקפויות כן לא, אור חזק כן לא
יש במקביל מקרן לסרטים
צפיה בערוצי sd
איכות הסאונד עד כמה חשוב
חכמה או לא
תלת מימד או לא
עידן פלוס כולל התאמה לתקן החדש
רמת השרות שתקבל
שנות האחריות ואפשרות מימוש, פיקסלים שרופים
שחור הוא שחור עד כמה זה חשוב לך
דוגמא למה קניתי את סוני w805 :
יש מקרן לצפיה בקולנוע
רוב הצפיה בעידן פלוס, יכולת הקלטה מצויינת על דיסק קשיח כולל epg בעברית , דילוג קדימה ואחורה
זויות צפיה חשובות לי יותר משחור כשחור
אחריות שלוש שנים מלאות, תמיכה מעולה שקיבלתי מישפאר-מוטי
הזדמנות במחיר מתצוגה בת שבוע של תערוכת חבר
חכמה זה נחמד אך לא חובה, בפועל זה די דרעק, אפילו הגלישה באינטרנט לא טובה, נתקע,ריסטים וכו.
תלת מימד נחמד לא חובה ואם כבר אז שיהיה פסיבי- משקפיים קלות וזולות מאד.
איכות סאונד מספקת, קפיצה בסאונד חייבה לדלג לw905 היקרה יותר ומוגבלת זויות צפיה
נראיית טוב, דקה, שחורה מסגרת עדינה.
צריכת חשמל נמוכה, דולקת הרבה שעות, אין בעיות של צריבה.
וכן אני חושב שאם כל הכבוד לסמסונג הם לא הוכיחו אמינות ושרות ראוי. ריבוי יצרני מסכים, סוג של הגרלה מה תקבל, תקלות לא מועטות ועוד.
כל אחד ושיקוליו
הרבה יותר חשוב להגדיר את הצורך,תנאי הצפיה ותקציב.
לדוגמא בדגמים שרשמת האחרונה הינה פלזמה.
אם זאת טלויזיה לסלון שעובדת הרבה שעות ביום לצפיה בהופ אז זה הרבה פחות רלוונטי עבורך.
בקיצור :
תקציב
מרחק צפיה וזויות צפיה
השתקפויות כן לא, אור חזק כן לא
יש במקביל מקרן לסרטים
צפיה בערוצי sd
איכות הסאונד עד כמה חשוב
חכמה או לא
תלת מימד או לא
עידן פלוס כולל התאמה לתקן החדש
רמת השרות שתקבל
שנות האחריות ואפשרות מימוש, פיקסלים שרופים
שחור הוא שחור עד כמה זה חשוב לך
דוגמא למה קניתי את סוני w805 :
יש מקרן לצפיה בקולנוע
רוב הצפיה בעידן פלוס, יכולת הקלטה מצויינת על דיסק קשיח כולל epg בעברית , דילוג קדימה ואחורה
זויות צפיה חשובות לי יותר משחור כשחור
אחריות שלוש שנים מלאות, תמיכה מעולה שקיבלתי מישפאר-מוטי
הזדמנות במחיר מתצוגה בת שבוע של תערוכת חבר
חכמה זה נחמד אך לא חובה, בפועל זה די דרעק, אפילו הגלישה באינטרנט לא טובה, נתקע,ריסטים וכו.
תלת מימד נחמד לא חובה ואם כבר אז שיהיה פסיבי- משקפיים קלות וזולות מאד.
איכות סאונד מספקת, קפיצה בסאונד חייבה לדלג לw905 היקרה יותר ומוגבלת זויות צפיה
נראיית טוב, דקה, שחורה מסגרת עדינה.
צריכת חשמל נמוכה, דולקת הרבה שעות, אין בעיות של צריבה.
וכן אני חושב שאם כל הכבוד לסמסונג הם לא הוכיחו אמינות ושרות ראוי. ריבוי יצרני מסכים, סוג של הגרלה מה תקבל, תקלות לא מועטות ועוד.
כל אחד ושיקוליו
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מצטרף להמלצה על הסוני הנ"ל. כרגע, בארץ, זה אחד ממסכי ה 55 הכי טובים שיש עד המחיר שלו (לפי דעתי הוא גם טוב יותר מכמה שעולים יותר ממנו)
התלבטתי המון לגביו אך בסוף הזמנתי (לפני יומיים) את ה LG 60LA621Y . הסוני טובה יותר מה LG לדעתי, אבל ב LG יש לי עוד 5 אינץ' שדי חשובים לי + מקבלים עכשיו את המקרן קול הזה של LG שזה גם נחמד ושווה כמה מאות שקלים במכירה הלאה. (שני המסכים עולים אותו הדבר. קבלתי הצעות מחיר זהות על שניהם, בהבדל זניח של מאות שקלים בודדים.)
לגבי איפה אפשר ומומלץ לקנות-
יש כאלה שיגידו לך - "רק בחנות מתמחה איכותית". לפי דעתי זו סתם שטות. קונים אצל מי שיותר אטרקטיבי במה שהוא מציע.
חנות מתמחה טובה אמורה לתת חווית קניה נעימה ונוחה ואמורה לגבות אותך טוב יותר לאורך כל הדרך וגם במקרים של מימוש אחריות. זה טוב ונחמד כל עוד פער המחיר שהם גובים על התענוג הוא בגדר הסביר. אני באופן אישי, מוכן לשלם אקסטרא בשביל לקנות בשקט ולהנות אבל יש גבול.
לפעמים חנות מתמחה מתמחרת את אותו מוצר במחיר שפשוט לא הגיוני ביחס למחיר השוק (גבוה מידי) ולפעמים במוצרים מסויימים הם מאד תחרותיים ובמקרים מסויימים מצאתי אפילו במחיר זהה או נמוך יותר. צריך פשוט לחפש, להשוות ולעשות את החשבון האישי שלך.
וכמובן שמשווים מוצר למוצר כל עוד המוצר שאתה מקבל מגיע מאותו היבואן עם אותה האחריות!
בהצלחה
התלבטתי המון לגביו אך בסוף הזמנתי (לפני יומיים) את ה LG 60LA621Y . הסוני טובה יותר מה LG לדעתי, אבל ב LG יש לי עוד 5 אינץ' שדי חשובים לי + מקבלים עכשיו את המקרן קול הזה של LG שזה גם נחמד ושווה כמה מאות שקלים במכירה הלאה. (שני המסכים עולים אותו הדבר. קבלתי הצעות מחיר זהות על שניהם, בהבדל זניח של מאות שקלים בודדים.)
לגבי איפה אפשר ומומלץ לקנות-
יש כאלה שיגידו לך - "רק בחנות מתמחה איכותית". לפי דעתי זו סתם שטות. קונים אצל מי שיותר אטרקטיבי במה שהוא מציע.
חנות מתמחה טובה אמורה לתת חווית קניה נעימה ונוחה ואמורה לגבות אותך טוב יותר לאורך כל הדרך וגם במקרים של מימוש אחריות. זה טוב ונחמד כל עוד פער המחיר שהם גובים על התענוג הוא בגדר הסביר. אני באופן אישי, מוכן לשלם אקסטרא בשביל לקנות בשקט ולהנות אבל יש גבול.
לפעמים חנות מתמחה מתמחרת את אותו מוצר במחיר שפשוט לא הגיוני ביחס למחיר השוק (גבוה מידי) ולפעמים במוצרים מסויימים הם מאד תחרותיים ובמקרים מסויימים מצאתי אפילו במחיר זהה או נמוך יותר. צריך פשוט לחפש, להשוות ולעשות את החשבון האישי שלך.
וכמובן שמשווים מוצר למוצר כל עוד המוצר שאתה מקבל מגיע מאותו היבואן עם אותה האחריות!
בהצלחה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

drorhh,
שוב, לדעתי המסך של סוני טוב יותר אך "חסרים" לו 5 אינץ' יחסית ל LG. אני מאד רציתי 60 אז בחרתי ב LG. אחרת לא היה שום סיכוי שהייתי לוקח.
ה LG גם מגיע עם יכולות סמארט שלדעתי טובות יותר מהסוני.. (ונכון לעכשיו גם עם המקרן קול שמגיע במתנה מ- ח.י)
נכון לימים שבדקתי, לא הצלחתי למצוא אף מקום שהסכים להוריד לי ממנו במחיר ועברתי לא מעט - גם בחנויות מתמחות גם ברשתות חשמל וגם באינטרנט - המחיר שלו היה נעול. בסופו של דבר, רכשתי אותו ב 9900 ש"ח. לא זול גם יחסית למה שהוא שווה לדעתי וגם ביחס למחירים שלו מלפני כמה חודשים ושנה. לגבי איפה קניתי - לא חושב שזה רלוונטי כרגע, אם מיקוח בסיסי אני מאמין שתצליח להשיג אותו גם במחיר הזה או אפילו בקצת פחות.
בכל אופן, המסך יסופק בימים הקרובים, בתקווה שעד סוף השבוע. לכשיגיע אעדכן את הפוסט המקורי שלי ואשתדל גם לעשות עליו ביקורת (לא ברמה של עפר עם מדידת צבעים, גאמה וכו' - אלא משהו בסיסי על סמך דעתי האישית)
שוב, לדעתי המסך של סוני טוב יותר אך "חסרים" לו 5 אינץ' יחסית ל LG. אני מאד רציתי 60 אז בחרתי ב LG. אחרת לא היה שום סיכוי שהייתי לוקח.
ה LG גם מגיע עם יכולות סמארט שלדעתי טובות יותר מהסוני.. (ונכון לעכשיו גם עם המקרן קול שמגיע במתנה מ- ח.י)
נכון לימים שבדקתי, לא הצלחתי למצוא אף מקום שהסכים להוריד לי ממנו במחיר ועברתי לא מעט - גם בחנויות מתמחות גם ברשתות חשמל וגם באינטרנט - המחיר שלו היה נעול. בסופו של דבר, רכשתי אותו ב 9900 ש"ח. לא זול גם יחסית למה שהוא שווה לדעתי וגם ביחס למחירים שלו מלפני כמה חודשים ושנה. לגבי איפה קניתי - לא חושב שזה רלוונטי כרגע, אם מיקוח בסיסי אני מאמין שתצליח להשיג אותו גם במחיר הזה או אפילו בקצת פחות.
בכל אופן, המסך יסופק בימים הקרובים, בתקווה שעד סוף השבוע. לכשיגיע אעדכן את הפוסט המקורי שלי ואשתדל גם לעשות עליו ביקורת (לא ברמה של עפר עם מדידת צבעים, גאמה וכו' - אלא משהו בסיסי על סמך דעתי האישית)
את הסוני שלי כפי שאמרת רכשתי בתערוכת חבר.
לחבר רכשתי בחנות קטנה בראש העין.
בכל מקרה קצת. למעלה מעשריה וה 55 אינץ שלך.
משלושה וחצימטר אפשר לצפות בכל גודל שתרצה, אני צופה ביום יום בסוני וסרטים במקרן על מסך 90 אינץ כך שאין שום בעיה עם שום גודל שתרצה.
האם לקנות את הסוני א לג או כל דבר אחר זה כבר תלוי כמו שכתבתי לך בפרמטרים הספציפים לך.
חברינו למעלה החליט לרדת טיפה ברמת איכות התמונה בכדי להשתדרג קצת בגודל ובסאונד. יתכן ולך לא מתאים השיקול הזה ויתכן ומתאים.
לחבר רכשתי בחנות קטנה בראש העין.
בכל מקרה קצת. למעלה מעשריה וה 55 אינץ שלך.
משלושה וחצימטר אפשר לצפות בכל גודל שתרצה, אני צופה ביום יום בסוני וסרטים במקרן על מסך 90 אינץ כך שאין שום בעיה עם שום גודל שתרצה.
האם לקנות את הסוני א לג או כל דבר אחר זה כבר תלוי כמו שכתבתי לך בפרמטרים הספציפים לך.
חברינו למעלה החליט לרדת טיפה ברמת איכות התמונה בכדי להשתדרג קצת בגודל ובסאונד. יתכן ולך לא מתאים השיקול הזה ויתכן ומתאים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

drorhh, אמור להספיק אבל זה דבר מאד אינדבדואלי..
חבר הכי טוב שלי על מרחק כזה קנה 46 אינץ' והוא מרוצה עד הגג והוא לא מעוניין בגדול יותר גם אחרי כמה שנים..
לעומתו אני על מרחק של 2.8 מטר רכשתי 60. היה לי עד עכשיו 50 במרחק הזה וזה בהחלט היה נחמד מאד ולא הרגשתי שזה קטן. מה שכן, לא הרגשתי שזה גדול ולא הרגשתי שזה מכניס אותי לחוויה של קולנוע. זו אחלה לטלויזיה (ולשימוש רגיל זה אפילו עדיף לטעמי), אבל נטו לסרטים ב FHD ולהרגשה של קולנוע היה חסר לי קצת. לדעתי, 55 היה מספיק לי וסוגר לי את הפינה הזאת, אבל החלטתי כבר ללכת על גדול יותר ככה שלא יהיו לי ספקות. לא עכשיו ולא בעתיד.
עריכה: עוד משהו די חשוב - אני לא צופה בשידורים ב SD. בהגדרה. רק ב HD. גם לא כל כך אכפת לי יכולת התמודדות עם אות HD ברמה בינונית כמו שמקבלים ביס והוט. אכפת לי רק איך המסך מתמודד עם אות איכותי.
לפי דעתי ולפי מה שקראתי הסוני לוקחת את ה LG בהתמודדות עם SD ובכלל בכל הנושא של עבוד תמונה. זה לא שתקבל תמונה גרועה ב LG אבל עדיין, יהיו הבדלים.
לכן, אם זה חשוב לך, אז קח גם את זה בחשבון.
חבר הכי טוב שלי על מרחק כזה קנה 46 אינץ' והוא מרוצה עד הגג והוא לא מעוניין בגדול יותר גם אחרי כמה שנים..
לעומתו אני על מרחק של 2.8 מטר רכשתי 60. היה לי עד עכשיו 50 במרחק הזה וזה בהחלט היה נחמד מאד ולא הרגשתי שזה קטן. מה שכן, לא הרגשתי שזה גדול ולא הרגשתי שזה מכניס אותי לחוויה של קולנוע. זו אחלה לטלויזיה (ולשימוש רגיל זה אפילו עדיף לטעמי), אבל נטו לסרטים ב FHD ולהרגשה של קולנוע היה חסר לי קצת. לדעתי, 55 היה מספיק לי וסוגר לי את הפינה הזאת, אבל החלטתי כבר ללכת על גדול יותר ככה שלא יהיו לי ספקות. לא עכשיו ולא בעתיד.
עריכה: עוד משהו די חשוב - אני לא צופה בשידורים ב SD. בהגדרה. רק ב HD. גם לא כל כך אכפת לי יכולת התמודדות עם אות HD ברמה בינונית כמו שמקבלים ביס והוט. אכפת לי רק איך המסך מתמודד עם אות איכותי.
לפי דעתי ולפי מה שקראתי הסוני לוקחת את ה LG בהתמודדות עם SD ובכלל בכל הנושא של עבוד תמונה. זה לא שתקבל תמונה גרועה ב LG אבל עדיין, יהיו הבדלים.
לכן, אם זה חשוב לך, אז קח גם את זה בחשבון.