סט רמקולים לק.ב,,,תקציב 10K
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
יש לי רסיבר שהבאתי איתי מגרמניה,,,,,פיוניר 2023.
אחרי שכנועים של אשתי התקבלה החלטה לקנות סט רמקולים לא שקועים חיוך
השימוש העיקרי הוא קולנוע בייתי שעובד המון,,,,קצת הופעות בלוריי ואולי 10% לשימוש מוזיקה.
אין לי בעיה לרכוש גם יד 2 אם ההפרש מחיר וההבדל ברמת הרמקולים מצדיקה.
אשמח לסט ב7K אבל אם מחוייב מציאות אין לי בעיה לשלם גם 10K.
סאב יירכש בהמשך,,,,,אלא אם כן ייכנס בתקציב חיוך
בברכה,
אורי
נ.ב: מצורפת תוכנית של הדירה
אחרי שכנועים של אשתי התקבלה החלטה לקנות סט רמקולים לא שקועים חיוך
השימוש העיקרי הוא קולנוע בייתי שעובד המון,,,,קצת הופעות בלוריי ואולי 10% לשימוש מוזיקה.
אין לי בעיה לרכוש גם יד 2 אם ההפרש מחיר וההבדל ברמת הרמקולים מצדיקה.
אשמח לסט ב7K אבל אם מחוייב מציאות אין לי בעיה לשלם גם 10K.
סאב יירכש בהמשך,,,,,אלא אם כן ייכנס בתקציב חיוך
בברכה,
אורי
נ.ב: מצורפת תוכנית של הדירה
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
ראיתי בזאפ רק את ה5005,,,,לא רואה 6005.אליאל כתב:הייתי ממליץ על על רמקולים של סראונד של KEF 6005 לגבי הקדמיים הייתי ממליץ על רמקולים רצפתיים שתיהיה נוכחות בבית שאתם רואים סרטים כמו DALI LEKTOR 6 ,לך תתחיל להאזין לרמקולים כל אחד והטעם שלו בסאונד!...
אשמח ללינק ל6005,,,,,כמו כן ה5005 מתומכרים בזאפ ב10K
והייתי שמח לא לעבור 7K בסטים כאלה
בברכה,
אורי
נ.ב: איך הKEF 3005? מה מחיר ריאלי שלהם כיד שנייה במצב חדש?
שמע המחירים יקרים את משלם על עיצוב ואיכות, לפני כמה זמן ניופאן העבירו את היבוא לחשמל נטו אתה יכול לדבר איתם ולראות מה נשאר במלאי כמו חן אתה מוזמן לבוא להתרשם מה6001 אבל הם לא יפגינו עוצמה ביחס לרמקול מדפי או רצפתי, הייתי ממליץ לך לעשות מיקס סאב של svs אחוריים של kef וקדמיים מאותה סדרה שלא היו סטליטים תראי איזה מחיר יצא לך, את חייב להאזין לרמקולים בשביל לגבש דעה חד משמעית שבסוף של דבר תיהיה מבסוט, אתה מוזמן לבוא להאזין 
לא להתיחס למחירים בזאפ זה שקר אחד גדול רוב המחירים שתראו תורידו איזה 15-20%
לגבי הרמקולים כל אחד והטעם שלו כמובן השאלה עד כמה אתה חד שמיעה או שאתה חושב שאתה חד שמיעה תלך על חברות כמו KEF, DALI, KLIPSCH, POLK AUDIO...יש חנות מעולה שממנה רכשתי מערכת במחירים ממש ממש טובים ביחס למה שרשום בזאפ וביחס למה שהציעו חנויות אחרות קוראים לה קרוסובר אחלה אנשים אחלה שירות ואפשר להאזין לכל רמקול
בהצלחה
לגבי הרמקולים כל אחד והטעם שלו כמובן השאלה עד כמה אתה חד שמיעה או שאתה חושב שאתה חד שמיעה תלך על חברות כמו KEF, DALI, KLIPSCH, POLK AUDIO...יש חנות מעולה שממנה רכשתי מערכת במחירים ממש ממש טובים ביחס למה שרשום בזאפ וביחס למה שהציעו חנויות אחרות קוראים לה קרוסובר אחלה אנשים אחלה שירות ואפשר להאזין לכל רמקול
בהצלחה