הבדלים המפרט של אותו דגם - יתכן?
אני מחפש סמסונג 55F6400 ונתקל בכל מיני הבדלים במפרט. באתר אחד כתוב שיש Micro Dimming, בשני לא כתוב, באתר אחד כתוב 200 הרץ, בשני כתוב 400 הרץ.
אני מבין שיש את ה UA לעומת ה UE שמבטא את אזור המכירה אבל גם כשבאתרים לכאורה כתוב את אותו הדגם המפרט מוצג שונה.
מה עושים? איך אני יודע מאיפה לקנות?
אני מבין שיש את ה UA לעומת ה UE שמבטא את אזור המכירה אבל גם כשבאתרים לכאורה כתוב את אותו הדגם המפרט מוצג שונה.
מה עושים? איך אני יודע מאיפה לקנות?
א. אפשר לינקים?
ב. 200, 400 אפילו 600 הרץ... זה אותו הדבר, מדובר בפאנל של 100 הרץ:
http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate
ב. 200, 400 אפילו 600 הרץ... זה אותו הדבר, מדובר בפאנל של 100 הרץ:
http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אתה קונה מסך מדגם מסויים ולא את המפרט שהאתר מפרסם. הכי מדוייק זה המפרט שרשום באתר סמסונג והיבואן של אותו דגם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ברור שיש הבדלים בין דגמים מאירופה/אפריקה/אסיה/אמריקה ומה לא.. בגלל זה הם דגמים שונים.
ברגע שאתה מאתר דגם מסויים ובודק האתר ביצרן מהו המפרט אז זה יהיה זהה למה שתקבל בפועל כשתקנה את אותו דגם.
והבדלים בין סוגי פאנלים לא קשורים להבדלים בין דגמים. מסכים בעלי פאנלים שונים הם עדיין אותו המסך עם אותם פיצ'רים ואותה החומרה (למעט הבדל ביצרן אשר סיפק לחברה המרכיבה את הפאנל)
שורה תחתונה, מה שהתכוונתי לומר זה:
אם אתה מתעניינן במסך X, בו נניח כדוגמא שאנחנו מדברים על UA-55F6400.
לך לאתר של סמסונג ותמצא את המפרט של הדגם. עכשיו, לא חשוב איפה תקנה את הדגם הזה - תקבל אותו הדבר.
וה- UE-55F6400 למשל זה כבר לא אותו הדגם. זו היתה הכוונה שלי.
ברגע שאתה מאתר דגם מסויים ובודק האתר ביצרן מהו המפרט אז זה יהיה זהה למה שתקבל בפועל כשתקנה את אותו דגם.
והבדלים בין סוגי פאנלים לא קשורים להבדלים בין דגמים. מסכים בעלי פאנלים שונים הם עדיין אותו המסך עם אותם פיצ'רים ואותה החומרה (למעט הבדל ביצרן אשר סיפק לחברה המרכיבה את הפאנל)
שורה תחתונה, מה שהתכוונתי לומר זה:
אם אתה מתעניינן במסך X, בו נניח כדוגמא שאנחנו מדברים על UA-55F6400.
לך לאתר של סמסונג ותמצא את המפרט של הדגם. עכשיו, לא חשוב איפה תקנה את הדגם הזה - תקבל אותו הדבר.
וה- UE-55F6400 למשל זה כבר לא אותו הדגם. זו היתה הכוונה שלי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".