מישהו יודע איזה רסיברים לקולנוע בייתי יש בדיוטי היום?
-
hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
תודה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
יש להם אתר באינטרנט ושם מצוין רסיבר Pioneer VSX-323-K אבל רשום שהוא אזל במלאי.
בנוסף רשום שיש גם את הרסיבר SONY STR-DH540B.
בכל מקרה הייתי מתקשר אליהם לברר לגבי דגמים וזמינות במלאי
א.ל.מ דיוטי פרי 1700-700-633
בנוסף רשום שיש גם את הרסיבר SONY STR-DH540B.
בכל מקרה הייתי מתקשר אליהם לברר לגבי דגמים וזמינות במלאי
א.ל.מ דיוטי פרי 1700-700-633
-
hipoo
- חבר ותיק

מה מס' הטךפון שם לא דרך ה- 1700
אני כרגע בחו"ל וכידוע אי אפשר להתקשר למספר הזה
אני כרגע בחו"ל וכידוע אי אפשר להתקשר למספר הזה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
באתר לא מצוין מספר טלפון שהוא לא 1700 ואפילו ניסיתי להתקשר אליהם כדי לברר, הבעיה שהם מגעילים ואמרו לי ש"אין מענה טלפוני ויש לפנות רק דרך צור קשר באתר". כשניסיתי להסביר שדרך צור קשר המענה הוא לא מיידי ואני זקוק לתשובה בגלל שיש לי מישהו שכבר נמצא בחו"ל הוא אמר שאי אפשר לקבל תשובות, וזה למרות שהוא כבר ענה לי לטלפון....
כל פעם מחדש מדהים אותי שירות הלקוחות הישראלי
כל פעם מחדש מדהים אותי שירות הלקוחות הישראלי
-
hipoo
- חבר ותיק

וואוו
משה, תודה על הנכונות וההשקעה
לא יצא מזה כלום ובכל זאת אנשים כמוך מראים שייש אנשים טובים
משה, תודה על הנכונות וההשקעה
לא יצא מזה כלום ובכל זאת אנשים כמוך מראים שייש אנשים טובים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נכון לשלשום הם אמרו לי שכרגע קיים במלאי רק דנון X500
oris74 כתב:נכון לשלשום הם אמרו לי שכרגע קיים במלאי רק דנון X500...
על הנייר הדנון החדש X500 נראה לא רע בכלל !
הספק של 75W ב 8 אוהם זה יפה מאוד
וגם כניסת HDMI קדמית .
קצת מבאס שהחיבורים של הרמקולים בנויים מתנינים פשוטים
כמו כן לא מציג תפריטים בטלוויזיה , אבל זה לא נורא כ"כ.
מעניין אם מישו בפורום כבר התחיל להשתמש בו ויכול לכתוב התרשמות
בהצלחה לרוכשים
- oris74
- חבר במועדון HT

אני מתכנן לרכוש אותו בקרוב אז תקבל סקירה.
יש מישהו נחמד בפורום שרכש וכתב לי סקירה מאד מושקעת בפרטי, אם הוא מוכן אין לי בעיה לפרסם
יש מישהו נחמד בפורום שרכש וכתב לי סקירה מאד מושקעת בפרטי, אם הוא מוכן אין לי בעיה לפרסם
-
hipoo
- חבר ותיק

תוכל להעביר לי את הסקירה בפרטי?oris74 כתב:אני מתmaכנן לרכוש אותו בקרוב אז תקבל סקירה.
יש מישהו נחמד בפורום שרכש וכתב לי סקירה מאד מושקעת בפרטי, אם הוא מוכן אין לי בעיה לפרסם...
- oris74
- חבר במועדון HT

זו לא סקירה פרטית - שאלתי אותו בפרטי מה דעתו והוא ענה ליpessik כתב:למה לכתוב סקירה פרטית ??
כל הרעיון הוא שיתוף ידע , הכל צריך להיות זמין לכולם
שלח לחמך...
אני אשאל אותו אם אפשר לפרסם את זה
טוב, אני רואה שיש דרישה להתרשמות שלי מהדנון x500, אז אהפוך אותה לפומבית. כמו שאורי אמר, לא מדובר ב"סקירה פרטית", אלא בתשובה לשאלה שנשאלתי בהודעה פרטית.
אני אחלק את התשובה לשתיים: פונקציונלית, ומקצועית.
פונקציונלית, הרסיבר הזה הוא בהחלט התקדמות: הרסיבר הקודם שלי היה מרנץ SR4300 מלפני 11 שנה. כרגע אני יכול לחבר את כל התקני ה HDMI שלי- בלו ריי, Rasberry Pi עם XBMC וממיר של הוט, וגם את התקני המוזיקה שלי- קומפקט דיסק, Rapberry Pi עם שרת המוזיקה Logitech Media Server ומתאם bluetooth- למקום אחד. בדיוק מה שרציתי.
חוץ מזה הוא קטן יותר מהמרנץ, שזה גם סבבה מבחינתי.
החיסרון הבולט של הרסיבר הוא מיעוט כניסות הסטריאו: יש רק שתיים כאלה מאחור, ועוד אחת קדמית. לכן חיברתי את מתאם ה bluetooth מקדימה. בנוסף, אם וכאשר אצרף xbox לפי דרישת הקהל בבית, לא אוכל לחבר אותו לרסיבר, כי יש לו רק 3 כניסות HDMI אחוריות, ולחבר מקדימה זה די מכוער (הכניסה הקדמית מיועדת כנראה לחיבורי אד הוק של טאבלטים וכאלה).
מקצועית, אני לא יודע כל כך מה לומר. הרמקולים שלי די חלשים, בוודאי יחסית לסטנדרט בפורומים שבאתר
: שני הקדמיים הם וורפדייל Valdus 200, הסנטר והאחוריים הם שקרכלשהו מלפני 11 שנה, ואין לי סאב.
עבור קולנוע ביתי, הרסיבר הזה עושה את העבודה שהרסיבר הקודם עשה. עם זאת, אני בעיקר שומע מוזיקה בבית, אבל בתנאים לא אידיאליים- ילדים וכל זה (את רוב המוזיקה אני בכלל שומע באוטו בדרך לעבודה). נראה לי, אבל רק נראה לי, שהצליל בסטריאו הוא טיפה שטוח ומתכתי. מצד שני לא זכור לי שהתעלפתי מהצליל ששמעתי יחד עם המרנץ. מצד שלישי, כאמור, לא בטוח שהרמקולים הקדמיים שלי הם הברקה גדולה, מה עוד שאם הבנתי מקריאה ארוכה של הודעות בפורומים, מה שחשוב זה הרמקולים, ורסיבר אמור, בסופו של דבר, להגביר.
אם תשאלו אותי, הפתרון הנכון ביותר עבור מוזיקה הוא: להפריד. רסיבר ק"ב אמור לשמש לק"ב, ועדיף עם רמקולים לוייניים+ סנטר וסאב. עבור מוזיקה עדיף לקנות רמקולים מוגברים.הפורומים השונים של האתר הציגו לא מעט פתרונות כאלה במחירים שנעים בין 700 ש"ח ל 2000 ש"ח וצפונה.
מבחינתי, כרגע, אין לי כסף להפרדה כזאת, ולכן התצורה הנוכחית שלי עם הדנון טובה לי מאד.
מקווה שעזרתי
אני אחלק את התשובה לשתיים: פונקציונלית, ומקצועית.
פונקציונלית, הרסיבר הזה הוא בהחלט התקדמות: הרסיבר הקודם שלי היה מרנץ SR4300 מלפני 11 שנה. כרגע אני יכול לחבר את כל התקני ה HDMI שלי- בלו ריי, Rasberry Pi עם XBMC וממיר של הוט, וגם את התקני המוזיקה שלי- קומפקט דיסק, Rapberry Pi עם שרת המוזיקה Logitech Media Server ומתאם bluetooth- למקום אחד. בדיוק מה שרציתי.
חוץ מזה הוא קטן יותר מהמרנץ, שזה גם סבבה מבחינתי.
החיסרון הבולט של הרסיבר הוא מיעוט כניסות הסטריאו: יש רק שתיים כאלה מאחור, ועוד אחת קדמית. לכן חיברתי את מתאם ה bluetooth מקדימה. בנוסף, אם וכאשר אצרף xbox לפי דרישת הקהל בבית, לא אוכל לחבר אותו לרסיבר, כי יש לו רק 3 כניסות HDMI אחוריות, ולחבר מקדימה זה די מכוער (הכניסה הקדמית מיועדת כנראה לחיבורי אד הוק של טאבלטים וכאלה).
מקצועית, אני לא יודע כל כך מה לומר. הרמקולים שלי די חלשים, בוודאי יחסית לסטנדרט בפורומים שבאתר
עבור קולנוע ביתי, הרסיבר הזה עושה את העבודה שהרסיבר הקודם עשה. עם זאת, אני בעיקר שומע מוזיקה בבית, אבל בתנאים לא אידיאליים- ילדים וכל זה (את רוב המוזיקה אני בכלל שומע באוטו בדרך לעבודה). נראה לי, אבל רק נראה לי, שהצליל בסטריאו הוא טיפה שטוח ומתכתי. מצד שני לא זכור לי שהתעלפתי מהצליל ששמעתי יחד עם המרנץ. מצד שלישי, כאמור, לא בטוח שהרמקולים הקדמיים שלי הם הברקה גדולה, מה עוד שאם הבנתי מקריאה ארוכה של הודעות בפורומים, מה שחשוב זה הרמקולים, ורסיבר אמור, בסופו של דבר, להגביר.
אם תשאלו אותי, הפתרון הנכון ביותר עבור מוזיקה הוא: להפריד. רסיבר ק"ב אמור לשמש לק"ב, ועדיף עם רמקולים לוייניים+ סנטר וסאב. עבור מוזיקה עדיף לקנות רמקולים מוגברים.הפורומים השונים של האתר הציגו לא מעט פתרונות כאלה במחירים שנעים בין 700 ש"ח ל 2000 ש"ח וצפונה.
מבחינתי, כרגע, אין לי כסף להפרדה כזאת, ולכן התצורה הנוכחית שלי עם הדנון טובה לי מאד.
מקווה שעזרתי
- oris74
- חבר במועדון HT

תרכוש פלייסטיישן במקום XBOX ואז תוכל לוותר על נגן בלו-ריי יעודי
עכשיו באיםoris74 כתב:תרכוש פלייסטיישן במקום XBOX ואז תוכל לוותר על נגן בלו-ריי יעודי...
לאקסבוקס כמה וכמה יתרונות על הפלייסטיישן, בעיקר העובדה שאפשר יהיה לקחת את ה NBA 2014 ועוד כמה משחקים מבני הדודים שכבר יש להם אקסבוקס. ועם זאת, אני לא פוסל את ה PS3 על הסף.
- oris74
- חבר במועדון HT

הייתי באותו סיפור כמוך... רכשתי נגן בלו-ריי של סמסונג רק בשביל לגלות שגיסי אחסן אצל ההורים PS3 שלא היה לו בו צורך...
אגב (וסליחה שאני מסיט את השרשור) - ה XBOX לא יודע לנגן CD?
אגב (וסליחה שאני מסיט את השרשור) - ה XBOX לא יודע לנגן CD?
זאת לא השאלה. השאלה היא הממשק.oris74 כתב: ה XBOX לא יודע לנגן CD?...
ניגון CD צריך להיות קל ופשוט- מכניסים את התקליטור למגש, סוגרים המגש, לוחצים Play (לרוב מהכפתורים שבחזית המכשיר) ונהנים.
לא בדקתי את ה XBOX, אבל משהו בתוכי אומר לי שהפעלה שלו תהיה כרוכה בהדלקת מסך טלווזיה+הסתבכות עם אחד הבקרים שישמש כפקקטע שלט. את המאמץ הזה אני נחוש למנוע, ובכל מחיר! (נו טוב, לא כל מחיר- רק 60 פאונד בריטי, עלות הבלו ריי).
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אותו משהו בתוכך צודק לגמרי.oren29at כתב:זאת לא השאלה. השאלה היא הממשק.......
ניגון CD צריך להיות קל ופשוט- מכניסים את התקליטור למגש, סוגרים המגש, לוחצים Play (לרוב מהכפתורים שבחזית המכשיר) ונהנים.
לא בדקתי את ה XBOX, אבל משהו בתוכי אומר לי שהפעלה שלו תהיה כרוכה בהדלקת מסך טלווזיה+הסתבכות עם אחד הבקרים שישמש כפקקטע שלט. את המאמץ הזה אני נחוש למנוע, ובכל מחיר! (נו טוב, לא כל מחיר- רק 60 פאונד בריטי, עלות הבלו ריי)....
ה X360 מנגן CD, אבל צריך להדליק את המסך, והבקר משמש כפקקטע שלט.
- oris74
- חבר במועדון HT

אני לא יודע אם להאמין לאתר של אלמ דיוטי אבל לפי הרישומים - פיוניר 323 חזר למלאי (מצד שני - הדנון X500 אף פעם לא הופיע שם למרות שהוא במלאי)
במידה ושניהם נמצאים - יש למישהו המלצה על איזה דגם ללכת?
עדכון: יש אישור מ אלמ שאכן הפיוניר חזר למלאי. זקוק להמלצה דחוף בבקשה
במידה ושניהם נמצאים - יש למישהו המלצה על איזה דגם ללכת?
עדכון: יש אישור מ אלמ שאכן הפיוניר חזר למלאי. זקוק להמלצה דחוף בבקשה