חנויות אונליין לרכיבי אלקטרוניקה בישראל?
יש דבר כזה חנויות אונליין לרכיבי אלקטרוניקה בישראל? (לא יזיקו גם מחירים נורמליים, אבל בשלב ראשון צריך למצוא בכלל חנויות). הסתכלתי בכל מיני חנויות שאוזכרו כאן ובמקומות אחרים, ולא נראה שיש באמת דבר כזה.
(כרגע אני מחפש קבלים מסוימים, ואולי קצת ציוד נלווה במחירים ראויים.)
(כרגע אני מחפש קבלים מסוימים, ואולי קצת ציוד נלווה במחירים ראויים.)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
rs כפי שמרטין ציין. יקרנים בצורה קיצונית, מינימום הזמנה 100שח לפני מעמ ומשלוח (35 שקל לפני מע"מ עד הבית - בפעם האחרונה שהזמנתי מהם), אבל להזמנות קטנות זה סבבה לגמרי. רוב הדברים עולים שם בערך כפול ממה שעולה במקומות אחרים. הזמנתי מהם כמה פעמים בעבר כשהעלות המוגברת הייתה זולה יותר מאשר עלות המשלוח ממקומות אחרים.
אפשר להזמין ממאוזר ("ישראל"), הם מביאים לך במחיר של מאוזר הרגיל + 28$ בערך "משלוח". אם תרצה משלוח מהם (רעננה) הביתה, זה עוד איזה 10$ או משהו כזה. אני הזמנתי מהם פעם אחת הזמנה של כמה מאות דולרים ולא היו לי שום בעיותץ
אריהב יכולים להזמין עבורך מכל אחד מהגדולים (Digikey, Mouser, Farnell) בתמורה לעמלה כלשהי. הזמנתי מהם פעם אחת בצורה הזו בעבר, והם קצת פקששו. חלק מהרכיבים היו חסרים ולקח להם עוד ניסיון (או אולי אפילו שניים) לסדר את זה. אבל כמובן שיכול להיות שזה היה חד פעמי ובגלל הגודל של ההזמנה, להזמנות קטנות אני דיי בטוח שאין איתם שום בעיה.
ליאון בחיפה מאפשר להזמין מFarnell להבנתי. לא רכשתי ממנו מעולם, אבל אני שומע דברים טובים.
אפשר להזמין ממאוזר ("ישראל"), הם מביאים לך במחיר של מאוזר הרגיל + 28$ בערך "משלוח". אם תרצה משלוח מהם (רעננה) הביתה, זה עוד איזה 10$ או משהו כזה. אני הזמנתי מהם פעם אחת הזמנה של כמה מאות דולרים ולא היו לי שום בעיותץ
אריהב יכולים להזמין עבורך מכל אחד מהגדולים (Digikey, Mouser, Farnell) בתמורה לעמלה כלשהי. הזמנתי מהם פעם אחת בצורה הזו בעבר, והם קצת פקששו. חלק מהרכיבים היו חסרים ולקח להם עוד ניסיון (או אולי אפילו שניים) לסדר את זה. אבל כמובן שיכול להיות שזה היה חד פעמי ובגלל הגודל של ההזמנה, להזמנות קטנות אני דיי בטוח שאין איתם שום בעיה.
ליאון בחיפה מאפשר להזמין מFarnell להבנתי. לא רכשתי ממנו מעולם, אבל אני שומע דברים טובים.
תודה. קיוויתי להמנע מהגרסאות ה"ישראליות" של החנויות הבינלאומיות הגדולות. גם משלוח יקר, וגם לוקח יותר זמן להגיע.
אם כבר יקר, פשוט יותר לעשות את זה מ-badcaps.net לסוגים מסוימים.
אתה יודע כמה המשלוח ב-RS? (כרגיל, לא נותנים לראות מחיר משלוח בקלות.) נראה שזה מגיע מ-UK, אז אני משער שלא משהו, אבל אולי פחות מה-150 ש"ח מ-DigiKey.
כבר נראה עדיף לקנות ב-eBay ולקוות שזה לא זיוף.
אם כבר יקר, פשוט יותר לעשות את זה מ-badcaps.net לסוגים מסוימים.
אתה יודע כמה המשלוח ב-RS? (כרגיל, לא נותנים לראות מחיר משלוח בקלות.) נראה שזה מגיע מ-UK, אז אני משער שלא משהו, אבל אולי פחות מה-150 ש"ח מ-DigiKey.
כבר נראה עדיף לקנות ב-eBay ולקוות שזה לא זיוף.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 24/03/2014 15:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יותר זמן?!
אליי הגיע תוך 3 ימים
ורשמתי לך מחירים של הכל כולל משלוח מ-RS - לפני מע"מ 35שח.
אליי הגיע תוך 3 ימים
ורשמתי לך מחירים של הכל כולל משלוח מ-RS - לפני מע"מ 35שח.
אני לא יודע מה אתה רוצה לקנות מאיביי, אבל יש רכיבים שבהם הייתי נזהר. יש לא מעט רכיבים שמזייפים שם.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כשאתה מחפש חנות רכיבים בשביל קבלים, היה עוזר אם היית מפרט מה המטרה: קבלים למעגל אודיו מדויק או מייקר שמחפש רכיבים לפרויקט.
לצורך העניין ״קבלי 6.3V עם ESR נמוך״ זה לא תאור מספיק מפורט כדי לדעת מה אתה רוצה.
לצורך העניין ״קבלי 6.3V עם ESR נמוך״ זה לא תאור מספיק מפורט כדי לדעת מה אתה רוצה.
jtk כתב:נתקלתי באחת מהן בחיפושים, שתיהן לא זה.נשאר חו"ל. נראה אם אפשר לסמוך על מוכרי eBay.
...
כן, אני יודע שאיביי זה לא המקור הכי טוב לקבלים אותנטיים.
udif, רק חיפשתי חנויות מקומיות באופן כללי, לאו דווקא מקור לקבלים. כרגע ספציפית אני מחפש כמה קבלי 1500uF 6.3V, ל-105C, עם ESR באיזור 25mΩ, עדיף 10x12.5 מ"מ, עדיף יפניים אמינים. אני לא בררן לגבי שאר הפרמטרים.
udif, רק חיפשתי חנויות מקומיות באופן כללי, לאו דווקא מקור לקבלים. כרגע ספציפית אני מחפש כמה קבלי 1500uF 6.3V, ל-105C, עם ESR באיזור 25mΩ, עדיף 10x12.5 מ"מ, עדיף יפניים אמינים. אני לא בררן לגבי שאר הפרמטרים.
בשנתיים אחרונות - רק ליאון ואיביי למציאות.
ליאון טובים, נוחים ועלויות נורמליות, ללא שום סרבול.
ליאון טובים, נוחים ועלויות נורמליות, ללא שום סרבול.
FLUX וכו... יש את
http://www.belshop.co.il/
נדהמתי לקבל מהם חבילה תוך פחות מיומיים מרגע הזמנה. זה היה הזויי.
ספריים, פלאקסים, טיפה כלים.
בדיל - אני רגיל לkester - נאלץ להזמין מחו"ל בדרכים מוזרים.
http://www.belshop.co.il/
נדהמתי לקבל מהם חבילה תוך פחות מיומיים מרגע הזמנה. זה היה הזויי.
ספריים, פלאקסים, טיפה כלים.
בדיל - אני רגיל לkester - נאלץ להזמין מחו"ל בדרכים מוזרים.