לוח מגבר אוזניות (DIY) קטן ולא מאוד יקר מומלץ

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
doc-oren פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

במסגרת פרויקט DIY די רחב היקף וארוך טווח החלטתי לפצל את המגבר המשולב הנוכחי שלי (קדם שפורפרתי ומגבר TK2050) לקדם מגבר טרנזיזסטורי במארז אחד ולשני מונו-בלוקים חזקים יותר ומאוד נקיים (IRS2092S).

קדם המגבר יהיה כנראה דגם מבוסס JC-2 שאמור להיות נחמד מאוד, אבל לא מתאים לדחוף את רוב סוגי האוזניות (למרות שאני בהחלט מתכוון לבדוק אותו על אוזניות אחרי שאגמור להלחים אותו ואת ספק הכוח הלינארי שלו - 18V+/-)

אני מעוניין להכניס לקופסת קדם המגבר גם לוח של מגבר אוזניות. הדרישה היא למשהו שיהיה מורכב מראש או קל יחסית להלחמה (through hole), עדיף קטן ככל הניתן, עדיף טרנזיסטורי, עלות עד 75$ כולל משלוחה.

כמו כן אני זקוק להמלצה איך למתג את נתיב האודיו, כאשר הכיוון הנוכחי שלי הוא --
כניסות RCA -> בורר ערוצים -> כפתור ווליום (ALPS BLUE 50K)* -> מתג עם שתי יציאות - אחת למגבר אוזניות ומשם לשקע רבע אינץ' והשניה ל-JC-2 ומשם ליציאות RCA ולמגברי הכוח.

(* אני עדיין מתלבט אם להחליף את ה-ALPS ב-PGA2310 ובכך לאפשר שליטה נוחה עם שלט רחוק)

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #2 

http://www.jdslabs.com/products/82/objective2-diy-kit/
לדעתי יהיה הכי מתאים לפי מה שכתבת.

אופציה זולה יותר היא איזה CMOY
אפשר אפילו לדחוס את AMB Mini3 בתקציב אבל הבניה תהיה לדעתי מסורבלת, ואני חושב ש O2 יהיה פרקטי יותר.
נערך לאחרונה על ידי LQDForce ב 24/03/2014 16:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #3 

לדעתי ה-Mini3 סבבה אם הולכים על הגרסא שהיא "low-power", היא פשוט נשמעה לי יותר טוב.

אופציה אחרת היא לבנות Pimeta. לי יש אחד כזה ולדעתי הוא מגבר מצוין (אתה מוזמן לשמוע אותו אם תרצה). בימינו יש את V2 שהוא קצת שונה מבחינת עריכת הלוח וה-BOM, אבל זה הכל מאוד מאוד דומה. הוא קל לבניה, והחלקים לא יקרים במיוחד (אלא אם תשתגע כמוני ותקנה מגברי שרת "איכותיים"). אני לא יודע איפה אפשר לקנות קיט שלו אם בכלל, אבל אני בטוח שתוכל לקנות את כל ה-BOM (מלבד מעגל מודפס) מכל אחת מהחנויות הגדולות, אז תוכל לאחד את זה עם ההזמנה לפרוייקטים האחרים שלך.

doc-oren פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

תודה על התגובות הזריזות.
אני אחקור את ה-O2 שנראה לי המתאים ביותר.
אני אעדכן ככל שהפרויקט יתקדם (זה כנראה יהיה ביוני עד אוגוסט, לא בוער).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”