שלום,
אני מעוניין לקנות מסך בגודל 55 בתקציב של עד 10k.
לאחרונה התקבלתי על פיליפס אבל כצפוי ברגע שכבר התקבעת על משהו ברור שיהיו קשיים.
המוכר באלמ אמר לי לא להתקרב בשל השירות הגרוע.
לאחר שיטוט בפורומים אני שומע על עוד כמה מקרים ורציתי לדעת אם להערכתם יש סיכון בקניית פיליפס על קנייה של מותג אחר למשל.
לא בא לי, מן הסתם, לקבל מסך עם פיקסלים שרופים או עננות ולהתחיל סאגה מבאסת.
אני אשמח מאוד אם יש למישהו חלופות למסך פיליפס מסדרה 7 סביבות 10k ובערך באותם פיצ׳רים ורמה.
תודה רבה מראש!
הצילו
פיליפס - שירות גרוע?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יש לפיליפס מסכים טובים. אבל, גם אני בחרתי לא לרכוש בגלל אלקטרה שעומדת מאחוריהם.
אין לי סיפור אישי נגדם או נסיון רע שעברתי מולם, פשוט עם השנים קראתי פה בפורום יותר מידי דברים שלא אהבתי לגביהם.
אבל האמת היא שאני חושב שאין פה בארץ בכל מקרה תודעת שירות וכולם פחות או יותר נותנים יחס גרוע ללקוחות שלהם, וזה פשוט לבחור את הרע במיעוטו.
מילא אם אלקטרה היו נותנים 3 שנות אחריות כפי שמקובל כיום בארץ אצל יבואנים רשמיים (או אפילו 5 אצל יורוקום) אולי הייתי עוד מוכן להתגמש.
אגב, אני בימים אלו בידיוק באותה סירה כמו שלך. מחפש מסך 55-60 בתקציב דומה לשלך.
ממליץ לך בחום לבחון SONY 55W805 (או 807 - זה עם מסגרת כסופה) היא בול בתקציב שלך וזה מסך מעולה.
הוא אחד המועמדים הסופיים שלי וכרגע אני בהתלבטות או ללכת עליו או על ה LG 60LA621Y שהיא ברמה קצת נמוכה ממנו אך המסך גדול יותר.
אין לי סיפור אישי נגדם או נסיון רע שעברתי מולם, פשוט עם השנים קראתי פה בפורום יותר מידי דברים שלא אהבתי לגביהם.
אבל האמת היא שאני חושב שאין פה בארץ בכל מקרה תודעת שירות וכולם פחות או יותר נותנים יחס גרוע ללקוחות שלהם, וזה פשוט לבחור את הרע במיעוטו.
מילא אם אלקטרה היו נותנים 3 שנות אחריות כפי שמקובל כיום בארץ אצל יבואנים רשמיים (או אפילו 5 אצל יורוקום) אולי הייתי עוד מוכן להתגמש.
אגב, אני בימים אלו בידיוק באותה סירה כמו שלך. מחפש מסך 55-60 בתקציב דומה לשלך.
ממליץ לך בחום לבחון SONY 55W805 (או 807 - זה עם מסגרת כסופה) היא בול בתקציב שלך וזה מסך מעולה.
הוא אחד המועמדים הסופיים שלי וכרגע אני בהתלבטות או ללכת עליו או על ה LG 60LA621Y שהיא ברמה קצת נמוכה ממנו אך המסך גדול יותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".