האם לחטוף הזדמנות של MARANTZ באמזון או לחכות למעבר לבית החדש (עד שנה מהיום)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
MrHicUp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #1 

יש לי כמה שאלות.
קודם כול פרסמתי שיש הזדמנות על הSR7007: http://www.hometheater.co.il/vt207507.% ... D7%94.html
כעת לשאלות:
ברשותי היום סט סנטר+שניים מדפיים קדמיים של פולק וסאב אימתני של Rythimk.
שני הסראונדים, בינתיים סיניים.
מרחק הישיבה 2.40 מ' בערך.
הבמה מאוד צרה, הרמקולים דיי קרובים אחד לשני, מותקנים על הקיר לצד טלוויזיה 37 אינטץ'.
אני מתכנן מעבר לדירה חדשה ב"בנה ביתך". בניה מעץ, בכול אופן יכול גם לקחת שנה.
אני לא מאמין שבתקופה הראשונה יהיה לי יותר מתצורה של 5.1 , זוג קדימה , סאב, זוג סראונד.
אני כן מתכוון בעתיד לשדרג ל7.1 ובמעבר אני אחליף מיד את שני הסראונד הסיניים.
האם לחטוף באמזון את הSR7007 עם כול המשמעויות הנלוות או שניתן לרדת לSR6007 לאור הדרישות שלי ?
האם מעבר לתמיכה ב9.2 לעומת 7.1 ישנם עוד הבדלים ששווים את קנית הSR7007?
האם לחכות בלי קשר עם הרכישה כי תמיד יהיו מציאות או ששווה לחטוף עכשיו את הSR7007 אפילו שהתנאים היום בהעמדת הרמקולים והחדר הקטן ממש לא אידיאליים, למרות שאודיסי בטוח יעשה פלאים :wink:

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מתכוון לקנות היום על מנת להנות מהמערכת בעוד שנה לערך - אז לדעתי לפחות, חכה.
המבצעים לא נגמרים ולא נעלמים כל יום או תקופה יש חדשים ובשנה הבאה אוליתוכל לקנות את ה- 7008 באותו מחיר של ה- 7007 היום.
אם אתה חי בשלום עם מה שיש לך היום ולא מתכוון להשתמש ברכיבים החדשים בטווח זמן של שנה - או שהם לא יוכלו לבוא לידי ביטוי אלא רק בעוד שנה אז בשנה הבאה תוכל לקנות בפחות אותו דבר או באותו סכום משהו לכאורה יותר טוב

MrHicUp פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

Borderline1 כתב:אם אתה מתכוון לקנות היום על מנת להנות מהמערכת בעוד שנה לערך - אז לדעתי לפחות, חכה.
המבצעים לא נגמרים ולא נעלמים כל יום או תקופה יש חדשים ובשנה הבאה אוליתוכל לקנות את ה- 7008 באותו מחיר של ה- 7007 היום.
אם אתה חי בשלום עם מה שיש לך היום ולא מתכוון להשתמש ברכיבים החדשים בטווח זמן של שנה - או שהם לא יוכלו לבוא לידי ביטוי אלא רק בעוד שנה אז בשנה הבאה תוכל לקנות בפחות אותו דבר או באותו סכום משהו לכאורה יותר טוב
...
תודה (f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”