בדיקת דעתכם לגבי הצעה שקיבלתי מHOT
שלום,
קיבלתי הצעה בHOT והייתי מעוניין לקבל ממכם חוות דעת.
5 ממירים מתוכם 1 מקליט כולל כל הערוצים (למעט ספורט 1 + 2 וערוצי מבוגרים)
עם התקנה וחודש ראשון מתנה
100 מגה, וטלפון ללא הגבלה
ב-357 שקל.
בנוסף נתנו לי ב-387 כולל הממיר פייברבוקס.
האם לדעתכם זה שווה או שעדיף לוותר\להתווכח על הורדת מחיר?
תודה מראש.
קיבלתי הצעה בHOT והייתי מעוניין לקבל ממכם חוות דעת.
5 ממירים מתוכם 1 מקליט כולל כל הערוצים (למעט ספורט 1 + 2 וערוצי מבוגרים)
עם התקנה וחודש ראשון מתנה
100 מגה, וטלפון ללא הגבלה
ב-357 שקל.
בנוסף נתנו לי ב-387 כולל הממיר פייברבוקס.
האם לדעתכם זה שווה או שעדיף לוותר\להתווכח על הורדת מחיר?
תודה מראש.
חחחח
כרגע אני ביס + בזק
מצד אחד מתסכל שאחרי כל כך הרבה שנים יס פשוט לא מוכנים לרדת במחיר, להפך עוד מעלים את המחירים.
מצד שני בזק, באיזור שבו אני גר לא יכולים לתת לי מעבר ל-15 מגה.
ומצד שלישי (:)) יש את הוט שאני עדיין עם חששות אם כדאי או לא לעבור אליהם, היות ובעבר ניסיתי להתחבר אליהם אבל העיניין לא ממש צלח בלשון המעטה.
ודבר נוסף,
האם נציגה באתר יכולה לתת משהו שנציג טלפוני לא יכול לתת? או להפך?
אשמח לתגובות נוספות.
כרגע אני ביס + בזק
מצד אחד מתסכל שאחרי כל כך הרבה שנים יס פשוט לא מוכנים לרדת במחיר, להפך עוד מעלים את המחירים.
מצד שני בזק, באיזור שבו אני גר לא יכולים לתת לי מעבר ל-15 מגה.
ומצד שלישי (:)) יש את הוט שאני עדיין עם חששות אם כדאי או לא לעבור אליהם, היות ובעבר ניסיתי להתחבר אליהם אבל העיניין לא ממש צלח בלשון המעטה.
ודבר נוסף,
האם נציגה באתר יכולה לתת משהו שנציג טלפוני לא יכול לתת? או להפך?
אשמח לתגובות נוספות.
קודם כל תתרגל להצטרף דרך האתר ככה תוכל לקרוא ולהשוות בראש שקט והכל מתועד מולך.
דבר שני תגיש במקביל ניתוק דרך אתר נתק ויחזרו אלייך מהשימור, מה הם יציעו לך וכמה תתעקש זה כבר עניינך.
אישית ממליץ לך לבדוק כמה השירותים יעלו לך בנפרד.
לדוגמא 018 מציעים ספק פלוס תשתית בזק 15 מגה ב79 שקל.
תבקר באתר 'כמה זה' ותוכל להיות קצת יצירתי עוד.
בנוסף אם אתה לא צריך תשתית 100 אז עדיף שתלך על 12 או 30 אם זה מוזיל, לעלות תמיד תוכל. לרדת זאת כבר קצת בעיה הוט פשוט לא יוזילו לך מהמאה מגה אלא אם תרד בכמות הערוצים.
דבר שני תגיש במקביל ניתוק דרך אתר נתק ויחזרו אלייך מהשימור, מה הם יציעו לך וכמה תתעקש זה כבר עניינך.
אישית ממליץ לך לבדוק כמה השירותים יעלו לך בנפרד.
לדוגמא 018 מציעים ספק פלוס תשתית בזק 15 מגה ב79 שקל.
תבקר באתר 'כמה זה' ותוכל להיות קצת יצירתי עוד.
בנוסף אם אתה לא צריך תשתית 100 אז עדיף שתלך על 12 או 30 אם זה מוזיל, לעלות תמיד תוכל. לרדת זאת כבר קצת בעיה הוט פשוט לא יוזילו לך מהמאה מגה אלא אם תרד בכמות הערוצים.
תודה על עזרתך.
זה בדיוק העיניין שיותר חשוב לי יותר התשתית של ה-100 מגה.
לא יוצא ממש משתלם לעבור רק לאינטרנט (מה גם שהיה אצלי טכנאי בעבר שלא שטען שזה בעייתי להעביר רק את הטלפון+אינטרנט) אז חשבתי לעבור לטריפל המלא שלהם.
זה בדיוק העיניין שיותר חשוב לי יותר התשתית של ה-100 מגה.
לא יוצא ממש משתלם לעבור רק לאינטרנט (מה גם שהיה אצלי טכנאי בעבר שלא שטען שזה בעייתי להעביר רק את הטלפון+אינטרנט) אז חשבתי לעבור לטריפל המלא שלהם.
לא הגיוני, הציעו לך פייברבוקס בלי דמי התקנה? לדעתי עבדו עליך. אבל תבקש את זה בכתב. בכל מקרה גם בכתב תיזהר, כי על הטופס הזה שאנשי המכירות ממלאים בכתב יד כתוב שהוא רק הצעת מחיר לא רשמית ולא מחייבת ורק התקנון שתקבל במייל מחייב את החברה.
לי כבר קרה פעם שרימו אותי ככה והייתי צריך לבזבז הרבה זמן ועצבים עד שהצלחתי לכפות עליהם לכבד את הטופס שאיש המכירות מילא.
לי כבר קרה פעם שרימו אותי ככה והייתי צריך לבזבז הרבה זמן ועצבים עד שהצלחתי לכפות עליהם לכבד את הטופס שאיש המכירות מילא.
התקנת fiberbox ללא עלות - אני לא אגיד "אין מצב" כי הכל יכול להיות.. אבל...
קשה לי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (מאוד) להאמין שיתנו לך התקנת fiberbox ללא עלות.
הוט ממש עקשנים בקטע הזה.
אבל זה עניין של זמן, פתחתי פעם נושא, שנמחק, בו הבעתי את דעתי טיפה בבוטות (סליחה אם מישהו נפגע
אך דעתי עדיין עומדת בעינה) לגבי מי שרוכש את הממיר הזה עם התקנה של 350 ש"ח. זה מראה להוט שניתן לבקש מחירים כאלה, ולקבל. וזה גרוע, וזה לא משנה אם יש לך או אין לך את הכסף !
ברוך ה' יש לי את הסכום הזה לשלם, אבל למה שאבזבז אותו על ממיר (תקול - כרגע)? אחרי שהלקוחות עם המג'יק hd נשארו נאמנים לחברה הם צריכים לקבל את הממיר החדש בחינם כפיצוי (לדעתי).
המחירים ירדו אוטוטו.. זה יהיה בקרוב חינמי (ההתקנה) אני בטוח... הוט לא יחזיקו מעמד הרבה זמן ככה...
בכל מקרה, ידוע לי על לא מעט לקוחות שנטשו את החברה בגלל הצעד הזה (מחיר ההתקנה) שבחרו לקחת הוט.
קשה לי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (מאוד) להאמין שיתנו לך התקנת fiberbox ללא עלות.
הוט ממש עקשנים בקטע הזה.
אבל זה עניין של זמן, פתחתי פעם נושא, שנמחק, בו הבעתי את דעתי טיפה בבוטות (סליחה אם מישהו נפגע
ברוך ה' יש לי את הסכום הזה לשלם, אבל למה שאבזבז אותו על ממיר (תקול - כרגע)? אחרי שהלקוחות עם המג'יק hd נשארו נאמנים לחברה הם צריכים לקבל את הממיר החדש בחינם כפיצוי (לדעתי).
המחירים ירדו אוטוטו.. זה יהיה בקרוב חינמי (ההתקנה) אני בטוח... הוט לא יחזיקו מעמד הרבה זמן ככה...
בכל מקרה, ידוע לי על לא מעט לקוחות שנטשו את החברה בגלל הצעד הזה (מחיר ההתקנה) שבחרו לקחת הוט.
בזמנו שהיתי בהוט הצלחתי להוציא מחיר של 260 ש"ח על כל הערוצים + ממיר מקליט HD + תשתית 100 מגה + VOD לשנה חינם + סרט מתנה כל חודש.
איך? כי הקלטתי את השיחה עם הנציג מכירות שהבטיח לי את הדברים האלה (וכמובן שלא קיים) והתעקשתי לקבל את כל ההבטחות והתוספות ישירות למייל.
אז אחרי חודש של מאבק ארוך קיבלתי את המחיר הרצוי אך היתי כל כך מוטש מהטמטום של נציגי השירות של הוט והשקרים שלהם שהחלטתי שאפילו שהחבילה ממש זולה, אני לא מוכן להיות לקוח של חברה שמעסיקה נציגים שמשקרים, אין להם שמץ של מושג מה עשו נציגים קודמים ואין תיעוד של פניות הלקוחות.
קיצר, ממליץ לכולם לעזוב את הוט ויס. גם ככה התכנים מיושנים וממוחזרים אין קץ.
איך? כי הקלטתי את השיחה עם הנציג מכירות שהבטיח לי את הדברים האלה (וכמובן שלא קיים) והתעקשתי לקבל את כל ההבטחות והתוספות ישירות למייל.
אז אחרי חודש של מאבק ארוך קיבלתי את המחיר הרצוי אך היתי כל כך מוטש מהטמטום של נציגי השירות של הוט והשקרים שלהם שהחלטתי שאפילו שהחבילה ממש זולה, אני לא מוכן להיות לקוח של חברה שמעסיקה נציגים שמשקרים, אין להם שמץ של מושג מה עשו נציגים קודמים ואין תיעוד של פניות הלקוחות.
קיצר, ממליץ לכולם לעזוב את הוט ויס. גם ככה התכנים מיושנים וממוחזרים אין קץ.