תחנות קפריסאיות
היום הייתי באזור החוף של נתניה. במקום תחנות הרדיו של ישראל ופלסטין נקלטה כל הסקאלה של קפריסין.
רוב התחנות ביוונית, מעט באנגלית. זה היה נחמד מאוד. היה גם רדיו חיפה, שהפתיע אותי באיכות המוסיקה. אחלה תחנה.
אולי פעם אנסה לפטופ + סטיק DVBT
רוב התחנות ביוונית, מעט באנגלית. זה היה נחמד מאוד. היה גם רדיו חיפה, שהפתיע אותי באיכות המוסיקה. אחלה תחנה.
אולי פעם אנסה לפטופ + סטיק DVBT
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
נוסטלגיה... BFBS זו תחנה בריטית ותיקה מאוד שהאזנתי לה עוד בשנות השמונים.
אם יש לכם עדיין על הגג אנטנת FM חיצונית (לפחות עד שייכנס לתוקף החוק נגד אנטנות על הגג), תחברו אותה לרסיבר בבית ותוכלו לקלוט אותם, לא רק בחיפה.
אם יש לכם עדיין על הגג אנטנת FM חיצונית (לפחות עד שייכנס לתוקף החוק נגד אנטנות על הגג), תחברו אותה לרסיבר בבית ותוכלו לקלוט אותם, לא רק בחיפה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כשהאזנתי היו שידורים מהפרמייר ליגpixies כתב:נוסטלגיה... BFBS זו תחנה בריטית ותיקה מאוד שהאזנתי לה עוד בשנות השמונים.
אם יש לכם עדיין על הגג אנטנת FM חיצונית (לפחות עד שייכנס לתוקף החוק נגד אנטנות על הגג), תחברו אותה לרסיבר בבית ותוכלו לקלוט אותם, לא רק בחיפה....
למי שמעוניין התדר הוא 95.3 .
אפשר לקבל את BFBS דרך האתר שלהם ודרך מספר אפליקציות בסמארטפון.
יש גם את BFBS 2 , שמביא מוזיקה יותר ותיקה, מתאים למבוגרים יותר, וקצת דיבורים.
אין פרסומות, כי בכל הערוצים הלא מסחריים בבריטניה אין בכלל פרסומות - לא תשדירים, לא חסויות ולא כלום.
יש גם את BFBS 2 , שמביא מוזיקה יותר ותיקה, מתאים למבוגרים יותר, וקצת דיבורים.
אין פרסומות, כי בכל הערוצים הלא מסחריים בבריטניה אין בכלל פרסומות - לא תשדירים, לא חסויות ולא כלום.