קרטועים בהזרמת המדיה - ממה זה נובע ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
shimi33 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

היי ,
יש ברשותי אקסרטימר אולטרה שיושב בסלון ומחשב שולחני שממנו אני מזרים את המדיה .
המחשב בממד מחובר ישירות לראוטר של "HOT BOX" והאקסטרימר מחובר עם נתב אלחוטי של TP לינק 300MBps תקן N . יש לי תשתית 30MB וספק אינטרנט 15 לא יודע אם זה קשור ??? ואני משתמש ב XBMC .
רוב הזמן אני רואה סרטים 720P בצורה חלקה בלי שום קירטוע אבל מדי פעם יש מצבים שזה קורה ואז צריך להמתין לאגירה ולפעמים זה בלתי נסבל שאני צריך לראות דרך ארד דיסק חיצוני

השאלה למה זה קורה ??? האם האינטרנט משחק פה תפקיד ?
האם הורדות טורנטים בזמן צפייה בסרט יכולים להיות גורם לקירטוע כי הם תופסים חלק מרוחב הפס ?
האם חיבור מכשירים אחרים לרשת כמו טאבלט טלפון בזמן צפיה מהווים גם גורם ?

איך בכלל נושא הסטרימינג עובד ...? הרי זה עובד על ה WIFI האם מהירות הגלישה משחקת תפקיד ?
אשמח לקבל ידע מכל היודע דבר ....
שבת שלום

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

shimi33 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

תודה רבה על הלינק אבל עדיין אין איזכור לגורם הבעיה , קירות וממדים הם בוודאות לא הבעיה אצלי כי כפי שציינתי בין 70 ל 80 אחוז אין לי בעיות כלל - כך שהקירות לא זזים והבטון בממד נשאר אותו הדבר !
אני מנסה להבין את שורש הבעיה , אבל לא יודע איך סטרימיג מתבצע ...
לקנות HD או דיסק און קי זה ממש לא הפתרון עבורי , אני חולה קולנוע ומוריד קבוע סרטים , אני לא מתכוון להעתיק למחוק כל פעם שיורד לי סרט !!!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

זה יכול לנבוע מדברים רבים כמו הפרעות רדיו בשעות מסויימות וכו, ובאופן כללי, רשת אלחוטית בתקן N לא עובדת טוב עם הזרמת תכני HD.
הפתרון הכי טוב יהיה להעביר כבל רשת מהסלון אל הממ"ד, למשל, דרך הצינורות הקיימים של נקודות הטלפון וארון התקשורת בבית (אין צורך בחציבה בקיר).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”