החלפת טלוויזיה crt-34 במסך לד-32
42״ לכל הפחות יספיק לך.
הטלוויזיות הדקות לכל סוגיה פלזמה lcd led ישועים בכך ששום גודל לא יספק אותך תמיד תגיד לאחר זמן מה שאתה רוצה מסך קצת יותר גדול ולכן אני ממליץ לך לקנות גודל ביניים שהוא לא קטן לסלון אך לא גדול והוא 45-50
הטלוויזיות הדקות לכל סוגיה פלזמה lcd led ישועים בכך ששום גודל לא יספק אותך תמיד תגיד לאחר זמן מה שאתה רוצה מסך קצת יותר גדול ולכן אני ממליץ לך לקנות גודל ביניים שהוא לא קטן לסלון אך לא גדול והוא 45-50
הייתי בבוקר בחנות קטנה שמוכרת מסכים
ישבתי בנוחות מרחק של 2.5 מטר, מול מסך 32
במשך כ20 דקות וראו מצוין .
אפילו ממרחק של 3 מטרים לא הייתה שום בעיה
ברור שליד המסכים הגדולים ה32 נראה קטן
ולא מספיק,אבל שישבתי מולו בנפרד משאר המסכים
זה בהחלט הספיק לי.
לשימוש שלי זה מעל ומעבר.
ישבתי בנוחות מרחק של 2.5 מטר, מול מסך 32
במשך כ20 דקות וראו מצוין .
אפילו ממרחק של 3 מטרים לא הייתה שום בעיה
ברור שליד המסכים הגדולים ה32 נראה קטן
ולא מספיק,אבל שישבתי מולו בנפרד משאר המסכים
זה בהחלט הספיק לי.
לשימוש שלי זה מעל ומעבר.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
וואו, אני מקנא בך. הלוואי ומסך 32 היה יכול לספק אותי, הייתי חוסך טונות של כסף.
אני על אותו מרחק צפייה כמו שלך מחליף עכשיו מ 50 אינץ' ל 55 או 60.
כן, אני יכול טכנית לשבת ממרחק כזה עם 32 - אבל לא יהיה לזה שום קשר למושגים "קולנוע ביתי", "הנאה" ו- "חווית צפיה".
קח בחשבון רק שבניגוד למסכי CRT שהיו בפורמט 4:3, המסכים במאה הנוכחית הם כבר בפורמט רחב של 16:9 ורוב הסרטים מצולמים אפילו בפורמט רחב עוד יותר של 21:9.
כשתנסה לשדר פורמט של 4:3 במסך רחב (כמו שאתה קונה) מבלי לעוות את התמונה - תשאר עם פסים שחורים בצידי התמונה (PILLAR BOX)
כשתנסה לשדר פורמט 21:9 ("סופר-רחב") למסך רחב "רגיל" מבלי לעוות את התמונה - תשאר עם פסים שחורים למעלה ולמטה (LATTER BOX)
בשני המקרים לא תנצל את מלוא שטח המסך שלך שבמילא קטן מאד.
ממליץ לך על לפחות 40 אינץ'. (הייתי ממליץ גם על 46-50, אבל הבנתי שזה לא הקטע שלך כבר..)
אני על אותו מרחק צפייה כמו שלך מחליף עכשיו מ 50 אינץ' ל 55 או 60.
כן, אני יכול טכנית לשבת ממרחק כזה עם 32 - אבל לא יהיה לזה שום קשר למושגים "קולנוע ביתי", "הנאה" ו- "חווית צפיה".
קח בחשבון רק שבניגוד למסכי CRT שהיו בפורמט 4:3, המסכים במאה הנוכחית הם כבר בפורמט רחב של 16:9 ורוב הסרטים מצולמים אפילו בפורמט רחב עוד יותר של 21:9.
כשתנסה לשדר פורמט של 4:3 במסך רחב (כמו שאתה קונה) מבלי לעוות את התמונה - תשאר עם פסים שחורים בצידי התמונה (PILLAR BOX)
כשתנסה לשדר פורמט 21:9 ("סופר-רחב") למסך רחב "רגיל" מבלי לעוות את התמונה - תשאר עם פסים שחורים למעלה ולמטה (LATTER BOX)
בשני המקרים לא תנצל את מלוא שטח המסך שלך שבמילא קטן מאד.
ממליץ לך על לפחות 40 אינץ'. (הייתי ממליץ גם על 46-50, אבל הבנתי שזה לא הקטע שלך כבר..)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".