עיקוב במשלוח מסין דרך דואר ישראל
חברים מישהו נתקל בעיקוב
החבילה נשלחה ב 13.2 וטרם הגיעה
זה לא פעם ראשונה שאני מזמין אבל הפעם זה נראה מאוד מוזר
אין לי מספר מעקב , מישהו יודע אם יש דרך לברר היכן החבילה , מתי אני יכול לפתוח case ב pay pal
אודה לעזרתכם
תודה
החבילה נשלחה ב 13.2 וטרם הגיעה
זה לא פעם ראשונה שאני מזמין אבל הפעם זה נראה מאוד מוזר
אין לי מספר מעקב , מישהו יודע אם יש דרך לברר היכן החבילה , מתי אני יכול לפתוח case ב pay pal
אודה לעזרתכם
תודה
קורה כל הזמן, יש חבילות שמגיעות אחרי 3 חודשים, לא כל דבר ישר צריך לפתוח case, אפשר לשלוח למוכר הודעה ולהגיד לו שלא קיבלת את המוצר, בגלל שאין מספר מעקב הוא יחזיר לך את הכסף כי הוא יודע שהוא יפסיד אם תפתח case, אם תקבל את המוצר תוכל לשלוח לו שוב את התשלום ישירות לפאי פאל, אם זה דולרים בודדים אני אפילו לא מתאמץ לבקש מהמוכר החזר, בסוף זה תמיד מגיע
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
puma1 כתב:קורה כל הזמן, יש חבילות שמגיעות אחרי 3 חודשים, לא כל דבר ישר צריך לפתוח case, אפשר לשלוח למוכר הודעה ולהגיד לו שלא קיבלת את המוצר, בגלל שאין מספר מעקב הוא יחזיר לך את הכסף כי הוא יודע שהוא יפסיד אם תפתח case, אם תקבל את המוצר תוכל לשלוח לו שוב את התשלום ישירות לפאי פאל, אם זה דולרים בודדים אני אפילו לא מתאמץ לבקש מהמוכר החזר, בסוף זה תמיד מגיע...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה חייב ליצור עם המוכר קשר (או לפתוח case, אין בזה שום רע ואיביי מודעים לבעיות שיש בדואר) לפני שעברו 45 ימים ממועד ההזמנה, שזה אוטוטו במקרה שלך.
בפתיחת case, ניתן לקבל הארכה לעוד 30 יום, זה מה שאני עושה בד"כ, כדי לתת צ'אנס לחבילה להגיע בכל זאת.
אם אחרי 30 יום נוספים היא לא מגיעה, אני מגיב ל-case ומבקש מהמוכר refund. עד היום לא קרה שלא קיבלתי החזר.
אין בעייה ספציפית, אבל האמינות של הדואר ידועה כבעייתית, ולי קרה לפני כמה חודשים שחבילה בכ-15 דולר לא הגיעה.
מצד שני, קרה גם שחבילה הגיעה קצת אחרי ה-45 יום ואז סגרתי את ה-case מבלי לבקש החזר.
בפתיחת case, ניתן לקבל הארכה לעוד 30 יום, זה מה שאני עושה בד"כ, כדי לתת צ'אנס לחבילה להגיע בכל זאת.
אם אחרי 30 יום נוספים היא לא מגיעה, אני מגיב ל-case ומבקש מהמוכר refund. עד היום לא קרה שלא קיבלתי החזר.
אין בעייה ספציפית, אבל האמינות של הדואר ידועה כבעייתית, ולי קרה לפני כמה חודשים שחבילה בכ-15 דולר לא הגיעה.
מצד שני, קרה גם שחבילה הגיעה קצת אחרי ה-45 יום ואז סגרתי את ה-case מבלי לבקש החזר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לאחרונה יש בעיה משמעותית עם חבילות מסין. חבילות מתךעכבות לא מגיעות גם לאחר 3 חודשים.
בדרך כלל אני פונה למוכר. והוא מחזיר לי את הכסף.
במיקרים שהחבילה מגיעה בסופו של דבר, אני יוצר קשר עם המוכר ומשלם לו את שהחזיר לי.
בדרך כלל אני פונה למוכר. והוא מחזיר לי את הכסף.
במיקרים שהחבילה מגיעה בסופו של דבר, אני יוצר קשר עם המוכר ומשלם לו את שהחזיר לי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
המכס בכלל לא בודק חבילות ללא מספר מעקב (מה גם שכל שבוע אני מקבל חבילות מארצות הברית ואירופה שמגיעות תוך שבוע), יש מספר סוגי משלוחים מסין, וחלק מהמוכרים משתמשים במשלוח מוזל שלוקח הרבה זמן
מהיקר לזול (שימו לב שהזמנים הרשומים הם רק הערכה ותלוי בעומס שיש בדואר הסיני, ולכן בדרך כלל לוקח הרבה יותר זמן)
Domestic
Generally 1-2 days
EMS
Generally 2-5 days
Air Small Packet
Generally 1-2 weeks
SAL Small Packet
Generally 2-5 weeks
(Registered) SAL Small Packet
Generally 2-5 weeks
(Unregistered) SAL Parcel**
Generally 2-5 weeks
מהיקר לזול (שימו לב שהזמנים הרשומים הם רק הערכה ותלוי בעומס שיש בדואר הסיני, ולכן בדרך כלל לוקח הרבה יותר זמן)
Domestic
Generally 1-2 days
EMS
Generally 2-5 days
Air Small Packet
Generally 1-2 weeks
SAL Small Packet
Generally 2-5 weeks
(Registered) SAL Small Packet
Generally 2-5 weeks
(Unregistered) SAL Parcel**
Generally 2-5 weeks