עיקוב במשלוח מסין דרך דואר ישראל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
big27 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

חברים מישהו נתקל בעיקוב
החבילה נשלחה ב 13.2 וטרם הגיעה
זה לא פעם ראשונה שאני מזמין אבל הפעם זה נראה מאוד מוזר

אין לי מספר מעקב , מישהו יודע אם יש דרך לברר היכן החבילה , מתי אני יכול לפתוח case ב pay pal

אודה לעזרתכם
תודה

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #2 

קורה כל הזמן, יש חבילות שמגיעות אחרי 3 חודשים, לא כל דבר ישר צריך לפתוח case, אפשר לשלוח למוכר הודעה ולהגיד לו שלא קיבלת את המוצר, בגלל שאין מספר מעקב הוא יחזיר לך את הכסף כי הוא יודע שהוא יפסיד אם תפתח case, אם תקבל את המוצר תוכל לשלוח לו שוב את התשלום ישירות לפאי פאל, אם זה דולרים בודדים אני אפילו לא מתאמץ לבקש מהמוכר החזר, בסוף זה תמיד מגיע

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

puma1 כתב:קורה כל הזמן, יש חבילות שמגיעות אחרי 3 חודשים, לא כל דבר ישר צריך לפתוח case, אפשר לשלוח למוכר הודעה ולהגיד לו שלא קיבלת את המוצר, בגלל שאין מספר מעקב הוא יחזיר לך את הכסף כי הוא יודע שהוא יפסיד אם תפתח case, אם תקבל את המוצר תוכל לשלוח לו שוב את התשלום ישירות לפאי פאל, אם זה דולרים בודדים אני אפילו לא מתאמץ לבקש מהמוכר החזר, בסוף זה תמיד מגיע
...
(Y)

big27 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

זו הזמנה ב 40 דולר taynideal
ידוע אבל על בעיות גורפות בדואר ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

אתה חייב ליצור עם המוכר קשר (או לפתוח case, אין בזה שום רע ואיביי מודעים לבעיות שיש בדואר) לפני שעברו 45 ימים ממועד ההזמנה, שזה אוטוטו במקרה שלך.
בפתיחת case, ניתן לקבל הארכה לעוד 30 יום, זה מה שאני עושה בד"כ, כדי לתת צ'אנס לחבילה להגיע בכל זאת.
אם אחרי 30 יום נוספים היא לא מגיעה, אני מגיב ל-case ומבקש מהמוכר refund. עד היום לא קרה שלא קיבלתי החזר.
אין בעייה ספציפית, אבל האמינות של הדואר ידועה כבעייתית, ולי קרה לפני כמה חודשים שחבילה בכ-15 דולר לא הגיעה.
מצד שני, קרה גם שחבילה הגיעה קצת אחרי ה-45 יום ואז סגרתי את ה-case מבלי לבקש החזר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #6 

לאחרונה יש בעיה משמעותית עם חבילות מסין. חבילות מתךעכבות לא מגיעות גם לאחר 3 חודשים.
בדרך כלל אני פונה למוכר. והוא מחזיר לי את הכסף.
במיקרים שהחבילה מגיעה בסופו של דבר, אני יוצר קשר עם המוכר ומשלם לו את שהחזיר לי.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

שימו לב שהמכס באטרף בזמן האחרון ונראה לי שיהיו הרבה עיכובים במשלוחים.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #8 

המכס בכלל לא בודק חבילות ללא מספר מעקב (מה גם שכל שבוע אני מקבל חבילות מארצות הברית ואירופה שמגיעות תוך שבוע), יש מספר סוגי משלוחים מסין, וחלק מהמוכרים משתמשים במשלוח מוזל שלוקח הרבה זמן

מהיקר לזול (שימו לב שהזמנים הרשומים הם רק הערכה ותלוי בעומס שיש בדואר הסיני, ולכן בדרך כלל לוקח הרבה יותר זמן)
Domestic
Generally 1-2 days

EMS
Generally 2-5 days

Air Small Packet
Generally 1-2 weeks

SAL Small Packet
Generally 2-5 weeks

(Registered) SAL Small Packet
Generally 2-5 weeks

(Unregistered) SAL Parcel**
Generally 2-5 weeks