שלום יש לי את הסטרימר של יס ובמחשב הנייד שלי יש כרטיס רשת של 150mb ומדי פעם זה טוען לכמה שניות
את הסרט עכשיו השאלה שלי אם זה הבעיה בסטרימר של יס שהו לא מנצל את כל האינטרנט שלי (כי יש לי 100 מגה)
או שזה קשור למחשב בגלל שזה כרטיס רשת של 150mb ולא 300mb (ואגב הכרטיס רשת הוא בתקן n אבל של 150mb)
כרטיס רשת 150mb הזרמת סרטי hd
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תקן N לא טוב להזרמת תכני HD. ה-150 או 300 זה רק בתיאוריה ולא קורה באופן רציף הדרוש לתכני HD.
תעביר בבית רשת קווית, או השתמש במתאמים על תשתיות קיימות כמו מתאמי רשת על חשמל, HPNA או MoCA.
תעביר בבית רשת קווית, או השתמש במתאמים על תשתיות קיימות כמו מתאמי רשת על חשמל, HPNA או MoCA.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקיי אבל יהיה לי הבדל אם הכרטיס רשת שלי היה 300mb? ואיך עובד סטרימר כאילו שיש סרט הוא פשוט טוען את הסרט עד שמגיע ל 100 כאילו אם אני יעצור את הסרט וייתן לו 5 דקות של טעינה זה יכול לתת לי יותר זמן של צפייה ארוכה בלי תקיעות? ואני מזכיר שהסרט מתחיל אם הטעינות אחרי 20-30 דקותpixies כתב:תקן N לא טוב להזרמת תכני HD. ה-150 או 300 זה רק בתיאוריה ולא קורה באופן רציף הדרוש לתכני HD.
תעביר בבית רשת קווית, או השתמש במתאמים על תשתיות קיימות כמו מתאמי רשת על חשמל, HPNA או MoCA....