ההתקדמות שלי בתוכנה לצפיה בטלוויזיה
דבר ראשון , תודה רבה על הנסיון לעזור.
אני הורדתי את התוסף של הNAVI-X מפה.
https://code.google.com/p/navi-x/downlo ... p&can=2&q=
ואני השתמשתי בתוכנת WIN RAR
אני לחצתי בתוכנה הזאת על אקסטרקט טו.
ובחרתי שם בשולחן העבודה,
אני לחצתי על OK, וסגרתי את התוכנה של ה WIN RAR.
ואני פתחתי את התוכנה של XBMC
ושם אני לחצתי על סיסטם ובתפריט הנפתח, אני לחצתי על אד אונס.
ואז אני לחצתי על האפשרות של,אינסטול פרום זיפ פייל.
ואז כאשר אני מצאתי שם את המיקום של התוכנה של ה NAVI-X,אז האפשרות של OK, לא פעלה לי, משם רק האפשרות של קנסל, פעלה לי .
מה הסיבה שזה לא מאשר את התוכנה של ה NAVI-X ?
ובחרתי שם בשולחן העבודה,
ואז כאשר אני מצאתי שם את המיקום של התוכנה של ה NAVI-X,אז האפשרות של OK, לא פעלה לי, משם רק האפשרות של קנסל, פעלה לי .
מה הסיבה שזה לא מאשר את התוכנה של ה NAVI-X ?
לא צריך להוצי אותו מהזיפ, זה לא יעבוד.רמקולים כתב:דבר ראשון , תודה רבה על הנסיון לעזור.
ובחרתי שם בשולחן העבודה,
מה הסיבה שזה לא מאשר את התוכנה של ה NAVI-X ?...
חובה שהוא יהיה בתוך ZIP.
תוריד מחדש ותאשיר בזיפ ותעשה את מה שעשית..
אמור להיות לך OK
נ.ב היום חזר הNAVIX והוא סופר מהיר! סופסוף הוא חזר
הבנתי, אני לא הייתי צריך לחלץ את הקובץ של הNAVI-X,רק להוריד על מערכת ההפעלה.iChrist כתב:לא צריך להוצי אותו מהזיפ, זה לא יעבוד.......
חובה שהוא יהיה בתוך ZIP.
תוריד מחדש ותאשיר בזיפ ותעשה את מה שעשית..
אמור להיות לך OK
נ.ב היום חזר הNAVIX והוא סופר מהיר! סופסוף הוא חזר...
עכשיו יש OK
אבל אני מקבל הודעת שגיאה של קריפט ארור, מה עושים ?
כלומר, איך אני משנה שם משתמש לאנגלית ? אני לא מצליח.
האם כדאי לי להוריד את הגרסה החדשה של ה NAVI X ?
לגבי הגרסא הכי טוב לעדכן, לגבי השם אני מאז ומתמיד הייתי עם שם באנגלית.רמקולים כתב:הבנתי, אני לא הייתי צריך לחלץ את הקובץ של הNAVI-X,רק להוריד על מערכת ההפעלה.......
עכשיו יש OK
אבל אני מקבל הודעת שגיאה של קריפט ארור, מה עושים ?
כלומר, איך אני משנה שם משתמש לאנגלית ? אני לא מצליח.
האם כדאי לי להוריד את הגרסה החדשה של ה NAVI X ?
https://code.google.com/p/navi-x/downlo ... p&can=2&q=...
אם לא מפריע לך לשנות תלחץ על ההתחל ואז כנס ללוח בקרה ולחשבונות משתמשים ושם תלחץ על הראשון ויהיה לך מלא (להחליף שם וסיסמא וסוג משתמש) תבחר שם ותכתוב שם באנגלית ואז תעשה ריסטרט.
מקווה שעזרתי.
לא הכי קל לי להפרד מהכינוי שלי שבעברית.
מהי הדרך השניה, לשימוש נכון בתוכנת NAVI-X , אם לא רוצים להפרד מהכינוי שבעברית של שם המשתמש של מערכת ההפעלה של המחשב ?
איך אני יכול שאני יוצר במערכת ההפעלה של הוינדוס 7, משתמש נוסף בשפה האנגלית, להעתיק את הקיצור דרך של ה XBMC אל המשתמש הנוסף ?
אני חושב שצריך לתת לך בפורום תואר של מורה אמין בתוכנות, כי אתה בניגוד לאחרים שיודעים על זה , ולא עוזרים למי שיש בזה בעיה, אתה מסכים לעזור למי שיש לו בעיה עם זה.
מהי הדרך השניה, לשימוש נכון בתוכנת NAVI-X , אם לא רוצים להפרד מהכינוי שבעברית של שם המשתמש של מערכת ההפעלה של המחשב ?
איך אני יכול שאני יוצר במערכת ההפעלה של הוינדוס 7, משתמש נוסף בשפה האנגלית, להעתיק את הקיצור דרך של ה XBMC אל המשתמש הנוסף ?
אני חושב שצריך לתת לך בפורום תואר של מורה אמין בתוכנות, כי אתה בניגוד לאחרים שיודעים על זה , ולא עוזרים למי שיש בזה בעיה, אתה מסכים לעזור למי שיש לו בעיה עם זה.
חחח תודה אבל אני לא ממש מבין בזה, אף פעם לא קרה לי מכוון שאני מאז ומתמיד בשפה האנגלית.רמקולים כתב:לא הכי קל לי להפרד מהכינוי שלי שבעברית.
אני חושב שצריך לתת לך בפורום תואר של מורה אמין בתוכנות, כי אתה בניגוד לאחרים שיודעים על זה , ולא עוזרים למי שיש בזה בעיה, אתה מסכים לעזור למי שיש לו בעיה עם זה....
תוכל לפתוח משתמש חדש ולהוריד שם את הXBMC ולגשת אליו לאחר מכן במשתמש הרגיל שלך ולשמור קיצור דרך על שולחן העבודה.
מקווה שתמצא את הדרך הכי טובה בשבילך, למרות שלפי דעתי זה שטויות לשנות שם לאנגלית.
אני פתחתי משתמש נוסף אבל בשפה האנגלית כמנהל, ואני התקנתי שם התוכנה של ה XBMC ,ואת התוסף של הNAVI-X,מבלי לחלץ את הקובץ של ה NAVI-X, אבל אני לא הבנתי איך אני שומר קיצור דרך של המשתמש הנוסף בשולחן העבודה, אל המשתמש הישן ?iChrist כתב:חחח תודה אבל אני לא ממש מבין בזה, אף פעם לא קרה לי מכוון שאני מאז ומתמיד בשפה האנגלית.......
תוכל לפתוח משתמש חדש ולהוריד שם את הXBMC ולגשת אליו לאחר מכן במשתמש הרגיל שלך ולשמור קיצור דרך על שולחן העבודה.
מקווה שתמצא את הדרך הכי טובה בשבילך, למרות שלפי דעתי זה שטויות לשנות שם לאנגלית....
נערך לאחרונה על ידי רמקולים ב 28/03/2014 1:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
קליק ימני על הקובץ שאיתו מפעילים ואז תעשה צור קיצור דרך ואז תעביר אותו ל:רמקולים כתב:אני פתחתי משתמש נוסף אבל בשפה האנגלית כמנהל, ואני התקנתי שם התוכנה של ה XBMC ,ואת התוסף של הNAVI-X,מבלי לחלץ את הקובץ של ה NAVI-X, אבל אני לא הבנתי איך אני שומר קיצור דרך של המשתמש הנוסף בשולחן העבודה של המשתמש הישן ?.........
C:\Users\X\Desktop
X=המשתמש בשפה האנגלית שאותו יצרת.
מקווה שעזרתי!
מערכת ההפעלה של הוינדוס 7 אצלי זה בכונן די.iChrist כתב:קליק ימני על הקובץ שאיתו מפעילים ואז תעשה צור קיצור דרך ואז תעביר אותו ל:......
C:\Users\X\Desktop
X=המשתמש בשפה האנגלית שאותו יצרת.
מקווה שעזרתי!...
אני העברתי לשם את הקיצור דרך.
ואחר כך שאני חזרתי להפעיל את התוכנה הזאת דרך איפה שאני התקנתי אותה במשתמש הישן, זה לא עובד אצלי,. אני מקבל את ההודעת שגיאה של סקריפט EROR.
אז מה אני עשיתי לא נכון ?