שלום ,אני מתכן לקנות את הandroid box cs918 ורציתי לשאול אתכם אם אפשר לשדרג לו תוכנה ....
בנוסף אם יש המלצות או להפך אשמח לשמוע....
קישור ל-cs918: http://www.ebay.com/itm/CS918-Quad-Core ... 27dc30fc77
תודה לעונים ושבת שלום
הוא הולך לשמש להורדת אפליקציות של צפייה ישירה ( מקו טיוי וכו׳ ) לצפייה ישירה דרך האינטרנט , גלישה באינטרנט, ולמשחקים ..... זהו בערך .....תודה על התגובה
בעיקרון התקציב בסביבות 400 + הבעיה היחידה שלי זה שברגע שעוברים את ה75$ לפי מה שהבנתי אז מתחילים להסתבך עם מע״מ ומכס ..... ולפי מה שהבנתי זה יכול להסתבך .....
אבל תשמע אני לא כל כך רואה סיבה להעדיף מוצר של חברה מוכרת שעולה יותר שהרכיבים בפנים של המכשיר הזה הם של חברות מוכרות ..... תקן אותי אם לדעתך אני טועה ....
לדעתי אתה טועה. איכות בנייה כן חשובה וגם מאיזו חברה אתה קונה. זה גם תמיכה תוכנתית שאתה מקבל עם המוצר בניגוד לכאלו מחברות לא מוכרות.
אם התקציב שלך באזור ה-400 אז אולי תרצה לקנות בארץ את הדגם היותר ישן שלהם:
אני יחשוב על זה ברצינות .....אבל מה זה תמיכה תוכנתית?, מבחינה עקרונית לגבי כל ה״קופסאות אנדרואיד״ האם ניתן לשדרג להם תוכנה ? כי לדוגמה לי יש אייפון ויש אפליקציות שחייבים בשבילם את התוכנה החדשה ואני לא רוצה להיתקע בעוד שנה ושאני לא יוכל להוריד אפליקציות חדשות.....תודה על העזרה
יש את הmk802 iv עם אותו מפרט של הcs918 ( מפרט מצויין ) אבל הוא סטיק כזה , האם הוא עדיף על הקופסה ? כי הוא של חברה מוכרת (rikomagic) .... אז מה לדעתך כדאי ?
דיברתי על החברה שמרכיבה את המוצר, במקרה הזה Minix ולא החברה שמייצרת את המעבד (RIKOMAGIC).
תמיכה תוכנתית, הכוונה שהחברה ממשיכה להוציא עדכונים למכשיר שלה כל הזמן ולא זונחת אותו אחרי תקופה קצרה.
הMK802 פחות איכותי מה MINIX.
לגבי לא להיתקע, כך בחשבון שהמכשירים האלה לא הוכיחו אמינות לאורך שנים. אלו בדרך כלל מוצרים סיניים זולים בלי
בקרת איכות של ממש ככה שלא הייתי בונה עליהם לטווח ארוך.
Rikomagic היא החברה שמרכיבה את המוצר ..... הבעיה היחידה שיש לי עם המיניקס זה שיש לו מעבד פחות טוב אז אני לא יודע כבר מה לבחור ... אני מסכים איתך שבמקרים מסויימים עדיף משהו שיש לו אמא ואבא אבל בנושא הזה צריך לעשות שיקול בין מעבד יותר טוב ל מוצר פחות טוב שעולה יותר אבל יש לו אמא ואבא לגבי מי שהציע לי מוצרים אחרים , בלוטיימס זה חברה מוכרת? ואף פעם לא הזמנתי מאלי אקספרס זה בטוח? וגם פה יש אותו שיקול כי להם יש שני ליבות ולא ארבעה כמו בcs918 או בריקומג׳יק ....תודה לכולם על התגובות
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא.