רכישת מודם ראוטר אלחוטי בארה"ב
-
shahafz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
שלום לכולם,
לאחרונה שדרגתי את מהירות הגלישה מ 15 ל 40, בשיחה עם בזק הבנתי שאני צריך להחליף את המודם - ראוטר אלחוטי DSL של DLINK שיש לי לחדש שתומך ב VDSL בעלות חודשית של 10 שקל.
היות ואני בקרוב יהיה בארה"ב חשבתי לקנות שם מודם - ראוטר אלחוטי שיתמוך ב VDSL ותכלס חשבתי שבגלל שבטח זול שם אוכל לקנות אחד מאוד מתקדם שיוכל לתמוך בשינויים עתידיים...
מה אתם אומרים?
יש המלצות מה לקנות? אזה דגם?
תודה.
לאחרונה שדרגתי את מהירות הגלישה מ 15 ל 40, בשיחה עם בזק הבנתי שאני צריך להחליף את המודם - ראוטר אלחוטי DSL של DLINK שיש לי לחדש שתומך ב VDSL בעלות חודשית של 10 שקל.
היות ואני בקרוב יהיה בארה"ב חשבתי לקנות שם מודם - ראוטר אלחוטי שיתמוך ב VDSL ותכלס חשבתי שבגלל שבטח זול שם אוכל לקנות אחד מאוד מתקדם שיוכל לתמוך בשינויים עתידיים...
מה אתם אומרים?
יש המלצות מה לקנות? אזה דגם?
תודה.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
לא כדאי להסתכן בהבאת רטואר מחו"ל.
אם תתפס במכס זה יכול להיות חתיכת כאב ראש (בשביל חסכון של 50-100 שקל)
אם תתווכח מספיק תקבל חיוב-זיכוי מלא.
אם תתפס במכס זה יכול להיות חתיכת כאב ראש (בשביל חסכון של 50-100 שקל)
אם תתווכח מספיק תקבל חיוב-זיכוי מלא.
-
shahafz
-
- חבר פעיל

כהראה אני מפספס משהו.
אסור להביא ראוטר מחול?
אסור להביא ראוטר מחול?
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
מותר אבל עם הגבלות מסויימות בקשר לתדרים ... תקווה שהוא לא יפול לידי אנשי המכס שהם ידועים כעושי חיים קשים
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
shahafz
-
- חבר פעיל

אז זה בדיוק המידע שאני מחפש.
אזה מודם-ראוטר טוב אבל לא ניתן להביא, אזה ניתן להביא והאם הוא יותר טוב מזה של בזק וכו׳ ככה אני אנסה להבין אם שווה להביא או לא...
אזה מודם-ראוטר טוב אבל לא ניתן להביא, אזה ניתן להביא והאם הוא יותר טוב מזה של בזק וכו׳ ככה אני אנסה להבין אם שווה להביא או לא...
- shmelka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
האופציה הסבירה היחידה היא ה-HG610 של Huawei ב-185 ש"ח:
http://www.ebay.com/itm/New-Huawei-HG61 ... 1170480866
http://www.ebay.com/itm/New-Huawei-HG61 ... 1170480866
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
כעיקרון אפשר להביא כל נתב שלא תומך 5GHz, אם הוא תומך 5GHz יכולים להחרים אותו במכס.
-
shahafz
-
- חבר פעיל

shmelka, NegativelQ תודה על התגובות.
האם שווה פשוט שחבר בארה"ב יזמין את זה ש shmelka המליץ ואני אאסוף כשאבקר אותו או פשוט כשאני בארה"ב להכנס לחניות ולחפש מודם-ראוטר אלחוטי VDSL שלא תומך 5GHz?
דרך אגב, אתם יודעים אם ההמלצה של shmelka יותר טובה ממה שבזק נותנים?
תודה!
האם שווה פשוט שחבר בארה"ב יזמין את זה ש shmelka המליץ ואני אאסוף כשאבקר אותו או פשוט כשאני בארה"ב להכנס לחניות ולחפש מודם-ראוטר אלחוטי VDSL שלא תומך 5GHz?
דרך אגב, אתם יודעים אם ההמלצה של shmelka יותר טובה ממה שבזק נותנים?
תודה!
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
אף אחד לא יחרים אותו במכס, הם מבקשים אישור ממשרד התקשורת, אם אתה לא מביא או לא רוצה להביא אתה יכול לשלוח את החבילה חזרה, אם אתה לא רוצה לשלם, החבילה תחזור לבד במשלוח ימי שיכול לקחת עד 3 חודשים, אם אתה רוצה לשלם אתה צריך לגשת למכס ולשלוח את החבילה על חשבונךNegativeIQ כתב:כעיקרון אפשר להביא כל נתב שלא תומך 5GHz, אם הוא תומך 5GHz יכולים להחרים אותו במכס....
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
אני הבאתי לפני כשנתיים, כמובן נעצר ונדרש אישור משרד התקשורת. בגלל שקניתי דגם שנמכר בארץ היה לי קל יחסית להוכיח לאיש משרד התקשורת שזה בסדר אבל גם אז היתי צריך לנסוע במיוחד לכולבו שלום שם הוא יושב ולהציג לבן אדם שלא מבין כלום טפסים.
בקיצור, נסיעה , חניה, תיזוז , לא שווה את זה.
בקיצור, נסיעה , חניה, תיזוז , לא שווה את זה.
-
shahafz
-
- חבר פעיל

kobbi תודה על התשובה! הבנתי