מיואש - איך להגדיל כתוביות ב Samsung PS51D550
גיגלתי וראיתי המון אנשים עם הבעיה הזו, עם הטלוויזיה הספציפית הזו ובכלל עם Samsung.
כשאני מפעיל את הDLNA ומנגן סרט מהמחשב אני מנגן אותו עם כתוביות (SRT), הבעיה היא שהכתוביות ממש קטנות וממש לא נוח לראות ככה. כמובן, שאם נכנסים להגדרות אז יש 3 גדלים - קטן, בינוני וגדול אבל אפילו ה"גדול" הוא מאוד מאוד קטן.
מישהו מכיר דרך לסדר את זה? נראה לי שהפורום הזה הוא המוצא האחרון שלי לנסות לפתור את זה.
תודה מראש!!
כשאני מפעיל את הDLNA ומנגן סרט מהמחשב אני מנגן אותו עם כתוביות (SRT), הבעיה היא שהכתוביות ממש קטנות וממש לא נוח לראות ככה. כמובן, שאם נכנסים להגדרות אז יש 3 גדלים - קטן, בינוני וגדול אבל אפילו ה"גדול" הוא מאוד מאוד קטן.
מישהו מכיר דרך לסדר את זה? נראה לי שהפורום הזה הוא המוצא האחרון שלי לנסות לפתור את זה.
תודה מראש!!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תשתמש ב פלקס
תוכל להסביר לי מה מיוחד בפלקס שאפשר להגדיל את הכתוביות בה?oris74 כתב:תשתמש ב פלקס...
האמת שניסיתי להשתמש בה (בלי קשר לתגובה שלך), אחלה אחלה של תוכנה, עושה מיפוי יפה לכל המדיה במחשב.
הבעיה היחידה שהיא לא מנגנת סרטים על הטלויזיה שלי משום מה
הטלוויזיה מזהה אותה, נכנס לתפריט, בוחר את הסרט ואז הוא רושם לי שגיאה שהפורמט לא נתמך (ניסיתי בהמון סוגי סרטים).
לעומת זאת, הורדתי Serviio וזה מנגן הכל בלי בעיות, רק שהכתוביות כאמור מאוד קטנות.
- oris74
- חבר במועדון HT

כנראה שאתה השתמשת בפלקס רק כשרת DLNA ולא התקנת את האפליקציה במסך. אני צודק?
לאפליקציה יש אפשרות לשנות את גודל התרגום (הנחתי שהדגם שלך הוא סמארט ושתוכל להתקין עליו את האפליקציה)
לאפליקציה יש אפשרות לשנות את גודל התרגום (הנחתי שהדגם שלך הוא סמארט ושתוכל להתקין עליו את האפליקציה)
האם ניתן בכל טלויזיה חכמה להתקין את פלקס ?oris74 כתב:כנראה שאתה השתמשת בפלקס רק כשרת DLNA ולא התקנת את האפליקציה במסך. אני צודק?
לאפליקציה יש אפשרות לשנות את גודל התרגום (הנחתי שהדגם שלך הוא סמארט ושתוכל להתקין עליו את האפליקציה)...
בסוני למשל לא נראה לי שאפשרי
- oris74
- חבר במועדון HT

לדעתי רק בסמסונג ו LG
אין לזה פתרון . גם אצלי (E550) שזה אותו נגן בדיוק , יש 3 גדלים . והכי גדול הוא עדיין לא מספיק גדול
לכן אני משתמש בסטרימר חיצוני ששם ניתן לשלוט בדיוק בגודל של הפונט ברמה של אחוזים .
וגם בגודל של התמונה , אפשר להגדיל \ להקטין כאהבת נפשך .
אם זה כ"כ מפריע לך אתה יכול לקנות סטרימר בסיס פשוט בכמה מאוד שקלים
אפילו יד שניה..
לכן אני משתמש בסטרימר חיצוני ששם ניתן לשלוט בדיוק בגודל של הפונט ברמה של אחוזים .
אפילו יד שניה..
מגניב! במה אתה משתמש וכמה זה עולה בערך?pessik כתב:אין לזה פתרון . גם אצלי (E550) שזה אותו נגן בדיוק , יש 3 גדלים . והכי גדול הוא עדיין לא מספיק גדול![]()
אפילו יד שניה.....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ב E550 אין אפשרות ל PLEX?pessik כתב:אין לזה פתרון . גם אצלי (E550) שזה אותו נגן בדיוק , יש 3 גדלים . והכי גדול הוא עדיין לא מספיק גדול![]()
אפילו יד שניה.....
- oris74
- חבר במועדון HT

בהחלט אפשר רק שהוא כנראה מעדיף להשתמש בסטרימר חיצוני
מותקן לי Windows XP עתיק במחשבoris74 כתב:בהחלט אפשר רק שהוא כנראה מעדיף להשתמש בסטרימר חיצוני...
וכל פעם שאני מפעיל את ה PLEX הוא נתקע
אין לי ממש כח להתעסק עם זה...
כל מה שבא לי לעשות שאני חוזר הבייתה
זה להתרווח על הספה וללחוץ פליי
בנימה אופטימית זו
אאחל שבוע טוב ופרודקטיבי לכל חברי הפורום .