yes מחיקת הקלטות
שלום עברתי ליס לפני שבועיים ועד העכשיו הכל מעולה יש לי רק משהו מעצבן נכון כשמזמינים משהו ב vod בממיר
yes hd אז זה מוריד אותו ונמצא בהקלטות? אז למה שאני לדוגמא מוריד כמה דברים מ ה vod ואני עושה סימון בלחצן
הכתום ועושה מחיקה זה מבקש מנמי קוד זיהוי אישי? זה ממש מעצבן אני יודע את הקוד אבל כל פעם שהדיסק מתמלא
אני צריך להקיש את הקוד יש דרך לבטל את זה שזה לא יבקש ממני את הקוד ברגע שאני מוחק את את ההקלטות?
yes hd אז זה מוריד אותו ונמצא בהקלטות? אז למה שאני לדוגמא מוריד כמה דברים מ ה vod ואני עושה סימון בלחצן
הכתום ועושה מחיקה זה מבקש מנמי קוד זיהוי אישי? זה ממש מעצבן אני יודע את הקוד אבל כל פעם שהדיסק מתמלא
אני צריך להקיש את הקוד יש דרך לבטל את זה שזה לא יבקש ממני את הקוד ברגע שאני מוחק את את ההקלטות?
נערך לאחרונה על ידי sayyes ב 21/03/2014 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
1. הכותרת של השרשור לא טובה. תערוך את ההודעה שלך.
2. סימון באדום זה בשביל רשימה. מחיקה של סרט אחד אפשר דרך תפריט רגיל.
2. סימון באדום זה בשביל רשימה. מחיקה של סרט אחד אפשר דרך תפריט רגיל.
oferlaor כתב:1. הכותרת של השרשור לא טובה. תערוך את ההודעה שלך.
2. סימון באדום זה בשביל רשימה. מחיקה של סרט אחד אפשר דרך תפריט רגיל....
טוב אני יערוך עכשיו אבל אם יש לי 10 הקלטות (כאילו 10 תוכניות שהורדתי מ vod) מן הסתם אני לא יעבור אחד אחד נכון? אבל אם אני מסמן אז זה מבקש קוד זיהוי יש אפשרות לבטל את זה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא. ככה זה עובד בכדי למנוע מצב שבו בטעות תמחק כמות גדולה של תוכניות.
אוקיי ויש לי שאלה שלא קשורה אם אני רוצה לעדכן גרסת תוכנה אז איך מעדכנים? ומתי אפשר לדעת אם יס מוציאיםoferlaor כתב:לא. ככה זה עובד בכדי למנוע מצב שבו בטעות תמחק כמות גדולה של תוכניות....
עדכון תוכנה? זה מופיע באתר שלהם או באינטרנט?