כמו בשנה שעברה, גם השנה אנחנו ב-hometheater מביאים לכם סקירה של הסרטים הגדולים של האביב והקיץ הקרובים. החלק הראשון של הסקירה יכלול את סרטי הקומיקס, האקשן והמד"ב/פנטזיה שישטפו את המסך שלכם בחודשים הקרובים.
סרטים טובים? ימים יגידו. קודם כל צריך לראות אותם אני עדיין מחזיק בדעה שהסרטים שלפני עשור ומטה הם הכי טובים שיש. היום העלילה היא כבר פרט שולי והאפקטים בפרונט. בדיוק מה שקורה עם מוזיקה: המוצר (הזמר\ת) בפרונט והאומנות (המוזיקה) היא פרט שולי. אבל זה לדיון אחר.
וואלה גם לי. רק מקווה לא להתאכזב. אגב, אני גם מאלה שלא מבינים מה הייתה הבעיה עם טרילוגיית ספיידרמן של סאם ריימי, אבל מחכה לראות את ההמשך של הטרילוגיה החדשה כי דווקא נורא אהבתי את אנדרו גארפילד בתפקיד הזה.
אפרופו לחכות לבלו-ריי, אני אוהב ללכת לקולנוע אבל רק בדו מימד. זה רק אני או שהתלת מימד אצלנו בארץ הוא פשוט זוועה? תמיד חשוך מדי, מוציא את העיניים, ולא רואים שום אפקט תלת מימדי (להוציא את "אוואטר"). אין על התלת אצלי בבית
rick090 כתב:אפרופו לחכות לבלו-ריי, אני אוהב ללכת לקולנוע אבל רק בדו מימד. זה רק אני או שהתלת מימד אצלנו בארץ הוא פשוט זוועה? תמיד חשוך מדי, מוציא את העיניים, ולא רואים שום אפקט תלת מימדי
...
אני איתך
פעם אחרונה שראיתי בתלת מימד (זה היה בIMAX) קבלתי כאב ראש ועיניים, ולא ראיתי שום אפקט.
יש כמה סרטים שכדאי יהיה לראות בקולנוע. אני אישית מחכה לאקס-מן העתיד שהיה, גודזילה, קצה המחר וכוכב הקופים-השחר. יש גם הרבה קומדיות מעניינות ושוות שהולכות לצאת הקיץ אבל אותן אני שומר למחר
mikel1999-מבחינת האיימקס, תלוי באיזו שורה אתה יושב, כמה שתשב יותר למעלה ככה תראה ותשמע הכי טוב, תשב למטה תראה ותשמע ממש גרוע. ואגב, אני אישית ממליץ לראות סרטים באיימקס בדו-מימד, ככה נחסך ממך כאב הראש.
itanim82 כתב:mikel1999-מבחינת האיימקס, תלוי באיזו שורה אתה יושב, כמה שתשב יותר למעלה ככה תראה ותשמע הכי טוב, תשב למטה תראה ותשמע ממש גרוע. ואגב, אני אישית ממליץ לראות סרטים באיימקס בדו-מימד, ככה נחסך ממך כאב הראש.
pessik-היס פלאנט באמת לוקח בגדול, אבל יש אולמות בודדים בסינמה סיטי (גם בגלילות וגם בראשון) שיש להם איכות הקרנה וסאונד טובים. מבחינת התלת-מימד, רק בפלאנט כי לסינמה סיטי יש קצת פאשלות עם המשקפיים
המשך לתגובה הקודמת:
המשקפיים בפלאנט נמכרים בשקיות שמגנות עליהם ואפשר גם לקחת אותם הביתה להקרנה הבאה. בסינמה המשקפיים עוברים מצופה לצופה ויש גם כאלה שלא טובים בכלל
pessik כתב:
לגבי איפה לראות : רק ביס-פלאנט
(רצוי רשל"צ)
...
+1
בשנים האחרונות, מאז שיש לי מערכת קולנוע ביתית, אני צופה בסרט בקולנוע פעם בשנה בערך וכל פעם מאוכזב מהסאונד.
את ההוביט 2 ראיתי ביס-פלנט רשל"צ ואני חייב לציין שהרבה זמן לא נהנתי מסאוד איכותי ומדוייק בקולנוע (הייתי צריך לבוא מירושלים על לשם )