עכשיו , כשהמכשיר בידיי ( עדיין בקופסא) אפשר לסכם את כל הפרטים בתקווה שזה יעזור לחברי האתר שירצו להזמין את המכשיר בעתיד .
1.הזמנה ניתן לעשות דרך http://www.oppodigital.com אבל לא רק ( ניתן לעשות זאת למשל גם דרך www.amazon.com )
2.עלויות בשליחת ההזמנה : עלות vgxev נכון להיום : $200 עלות המכשיר , $60 עלות המשלוח דרך אתר oppodigital . ייתכן והמשלוח דרך amazon או אתרים אחרים יהיה זול יותr , אבל לא בדקתי .
3.לאחר שההזמנה נשלחת מקבלים במיידי דרך הדואר האלקטרוני "אישור הזמנה" ובו את מספר ההזמנה (Order Number) .
4.לאחר שעות בודדות מקבלים במייל "אישור משלוח" ובו Tracking Number לפי USPS . ניתן לבדוק לפי המספר הזה מה מצב המשלוח בכל רגע נתון , הכל דרך האתר של USPS .
5. כשהמשלוח מגיע לארץ ( כלומר לפי ה-TRACKING) אתם רואים שרשום כבר ISRAEL , אל תחכו שמישהו ייצור קשר איתכם כי לפי חברי הפורום , אתם עלולים לחכות הרבה מאוד זמן .
6. יום לאחר הגעת המכשיר לארץ תתקשרו מיוזמתכם ל-סניף הדואר המרכזי ב- 03-6303382 (במקרה שאתם גרים בת"א) , מסרו את ה-TRACKING NUMBER ותבדקו אם ניתן להגיע לקחת את המכשיר .
7.כשאתם מגיעים לדרך ההגנה 137 בת"א ( אם אתם גרים באזור ת"א - לגבי אזורים אחרים בארץ זה בטח מגיע לסניף הדואר המרכזי של הישוב) אל תשכחו לקחת איתכם :
7.1 תעודת זהות
7.2 אישור ההזמנה הכוללת את העלות ( אני לא לקחתי את זה איתי והיתי צריך לחזור שוב )
7.3 הודעה מ-EMS אם במקרה הביאו לכם את זה לדואר עד אז .
8. נכון לאזור ת"א בלבד : כשאתם מגיעים לסניף הדואר המרכזי תצטיידו בהרבה מאוד סבלנות . תהליך שחרור החבילה עלול לקחת זמן רב ( במקרה שלי - שעה) .
9. חשוב ביותר לדעת : עלויות בקבלת המכשיר :
9.1 - מכס כללי : 168 שח ( שזה 15% מעלות המוצר + משלוח , כלומר 0.15*1120 שח)
1120 שח = $260
9.2 - מע"מ - 16.5% מעלות המוצר + משלוח , כלומר 0.165*1120 , כלומר 200 שח
9.3 אגרת מחשב - 22 שח - קבוע
לסיכום : העלות שאתם צריכים לשלם בשחרור המכשיר הוא 390 שח
10 . מכאן שהעלות הכוללת של יבוא איש של971 OPPO לארץ היא : 1120 + 168 + 200 + 22 = 1510 שח
11. זמן הגעת המשלוח :
11.1 : אם אתם לא מחכים להודעה מ-EMS ו"מזרזים את העיניינים" בעצמכם כמפורט פה :כ- 5 ימים
11.2 אם אתם מחכים להודעה רשמית של EMS על הגעת המשלוח לארץ : זמן בלתי ידוע ( הנכדים של הנכדים שלכם עלולים לקבל את ההודעה על הגעת המכשירבמקומכם ...
אם יש לכם שאלות אשמח לענות .
תודה מיוחדת לכל אלה שענו לשאלות שלי בשבוע אחרון , ובמיוחד לעופר .
בברכה ,
Hagi