קשיים בהתקנת HDStar DVB-S2
שלום לכולם,
אני חדש יחסית בכל העניין של HTPC. בעקבות קריאת הפורום רכשתי שני מחשבי NUC i3, התקנתי XBMC והתנתקתי מ-YES ובסך הכל אני (ואשתי) מאוד מרוצה. זה המקום להודות לכל חברי הקהילה (ובפרט TheWiz, o2ri, pixies ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד) שמשתפים מניסיונם ומאפשרים גם לחסרי רקע טכני כמוני להשתתף בחוויה.
לפני מספר ימים קיבלתי מקלט HDStar DVB-S2 אך לצערי איני מצליח להתקינו במחשב. ב-win8 בכלל לא ניתן להתקין את הדרייבר, וב-win7 אמנם ניתן להתקין אך לאחר ההתקנה, ה-HDStar לא עובד.
מישהו הצליח להתקין HDStar על windows?
אני חדש יחסית בכל העניין של HTPC. בעקבות קריאת הפורום רכשתי שני מחשבי NUC i3, התקנתי XBMC והתנתקתי מ-YES ובסך הכל אני (ואשתי) מאוד מרוצה. זה המקום להודות לכל חברי הקהילה (ובפרט TheWiz, o2ri, pixies ואני מקווה שלא שכחתי אף אחד) שמשתפים מניסיונם ומאפשרים גם לחסרי רקע טכני כמוני להשתתף בחוויה.
לפני מספר ימים קיבלתי מקלט HDStar DVB-S2 אך לצערי איני מצליח להתקינו במחשב. ב-win8 בכלל לא ניתן להתקין את הדרייבר, וב-win7 אמנם ניתן להתקין אך לאחר ההתקנה, ה-HDStar לא עובד.
מישהו הצליח להתקין HDStar על windows?
עדכון - הצלחתי להתקין את ה-HDSTAR על המחשב וכעת נתקלתי בבעיות חדשות:
1. למכשיר צורפה תוכנה בשם progdvb - התקנתי את התוכנה אך כשמפעילים אותה עולה הודעה device not started.
2. התקנתי את nextpvr. אמנם היא מזהה את ה-Hdstar, אך לא הצלחתי לקלוט ערוצים (בחרתי לווין עמוס 2.3 w4).
יש למישהו רעיון איך להתגבר על הבעיה? מישהו נתקל בתופעה דומה?
1. למכשיר צורפה תוכנה בשם progdvb - התקנתי את התוכנה אך כשמפעילים אותה עולה הודעה device not started.
2. התקנתי את nextpvr. אמנם היא מזהה את ה-Hdstar, אך לא הצלחתי לקלוט ערוצים (בחרתי לווין עמוס 2.3 w4).
יש למישהו רעיון איך להתגבר על הבעיה? מישהו נתקל בתופעה דומה?
- bashanam
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: עמית בשן
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מישהו בפורום בחו"ל גם התלונן על בעיות בwin.icy כתב:עדכון - הצלחתי להתקין את ה-HDSTAR על המחשב וכעת נתקלתי בבעיות חדשות:
יש למישהו רעיון איך להתגבר על הבעיה? מישהו נתקל בתופעה דומה?...
תנסה להריץ openelec על גבי דיסק און קי ולבדוק אם עובד - אמור לעבוד ישירות.
כדי לעבוד עם זה ב openelec תצטרך להפעיל את tvheadend.
בהצלחה !