הקלטה בXBMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
כינוי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש אפשרות להקליט בXBMC עם כרטיס טלויזיה במחשב לפי לוח השידורים של חברת הוט כמו שהיה אפשר פעם במדיה סנטר? אם כן אפשר מדריך (עדיף בעברית)?

כינוי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו יודע?

כינוי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כל כך הרבה צפיות ואין תגובה אחת.. אין לי בעיה גם זה דרך איזו הרחבה לXBMC שדרכה יהיה אפשר לעשות את הפעולות האלה..

tur
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 495
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

XBMC יודע לעבוד עם מספר שרתי טלויזיה. ההגדרות לשרת זהו, פשוט אתה ניגש דרך XBMC ואכן אפשר גם להקליט משם. נסה לפרט יותר מה אתה רוצה, האם לצפות בשידורי DVB-T או לחבר ממיר של יס/הוט

כינוי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

tur כתב:XBMC יודע לעבוד עם מספר שרתי טלויזיה. ההגדרות לשרת זהו, פשוט אתה ניגש דרך XBMC ואכן אפשר גם להקליט משם. נסה לפרט יותר מה אתה רוצה, האם לצפות בשידורי DVB-T או לחבר ממיר של יס/הוט
...
אני רוצה לצפות בשידור חי ולהקליט תוכניות לפי לוח השידורים של הוט מהתוכנה על ידי חיבור הממיר דרך כרטיס טלויזיה למחשב.
השאלה איך אפשר לעשות את זה דרך XBMC, אם בכלל.
פעם הייתי משתמש בווינדוס מדיה סנטר כדי לעשות את זה אבל הלוח שידורים לא מתעדכן ממזמן והתוכנה עצמה פחות טובה ונוחה מXBMC שבה אני משתמש כדי לראות תכנים.

כינוי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

יש דרך?

כינוי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

הקפצה..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #8 

לא מכיר דרך נוחה לעשות את זה עם XBMC, שיותר נוחה עבור קליטת DVB-T ולא עבור חיבור ממיר עם כרטיס טלוויזיה ו-IR Blaster (להעברה לערוץ המתאים).
כיום, התוכנות הכי נוחות לזה הן NextPVR ומדיה פורטל, כאשר הראשונה קלה יותר להתקנה מהשנייה שהזכרתי.
מיקרוסופט לא תומכת יותר במדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

כינוי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

pixies כתב:לא מכיר דרך נוחה לעשות את זה עם XBMC, שיותר נוחה עבור קליטת DVB-T ולא עבור חיבור ממיר עם כרטיס טלוויזיה ו-IR Blaster (להעברה לערוץ המתאים).
כיום, התוכנות הכי נוחות לזה הן NextPVR ומדיה פורטל, כאשר הראשונה קלה יותר להתקנה מהשנייה שהזכרתי.
מיקרוסופט לא תומכת יותר במדיה סנטר.
...
אה.. אוקיי. ידעתי על התוכנות האלה אבל אני מעדיף לא להסתבך יותר מדי. מקווה שבהמשך תהיה אפשרות כזאת בXBMC כמו שהיה במדיה סנטר בהתחלה כשעוד הייתה בו תמיכה.
תודה בכל מקרה :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”