הקלטה בXBMC
אני רוצה לצפות בשידור חי ולהקליט תוכניות לפי לוח השידורים של הוט מהתוכנה על ידי חיבור הממיר דרך כרטיס טלויזיה למחשב.tur כתב:XBMC יודע לעבוד עם מספר שרתי טלויזיה. ההגדרות לשרת זהו, פשוט אתה ניגש דרך XBMC ואכן אפשר גם להקליט משם. נסה לפרט יותר מה אתה רוצה, האם לצפות בשידורי DVB-T או לחבר ממיר של יס/הוט...
השאלה איך אפשר לעשות את זה דרך XBMC, אם בכלל.
פעם הייתי משתמש בווינדוס מדיה סנטר כדי לעשות את זה אבל הלוח שידורים לא מתעדכן ממזמן והתוכנה עצמה פחות טובה ונוחה מXBMC שבה אני משתמש כדי לראות תכנים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא מכיר דרך נוחה לעשות את זה עם XBMC, שיותר נוחה עבור קליטת DVB-T ולא עבור חיבור ממיר עם כרטיס טלוויזיה ו-IR Blaster (להעברה לערוץ המתאים).
כיום, התוכנות הכי נוחות לזה הן NextPVR ומדיה פורטל, כאשר הראשונה קלה יותר להתקנה מהשנייה שהזכרתי.
מיקרוסופט לא תומכת יותר במדיה סנטר.
כיום, התוכנות הכי נוחות לזה הן NextPVR ומדיה פורטל, כאשר הראשונה קלה יותר להתקנה מהשנייה שהזכרתי.
מיקרוסופט לא תומכת יותר במדיה סנטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אה.. אוקיי. ידעתי על התוכנות האלה אבל אני מעדיף לא להסתבך יותר מדי. מקווה שבהמשך תהיה אפשרות כזאת בXBMC כמו שהיה במדיה סנטר בהתחלה כשעוד הייתה בו תמיכה.pixies כתב:לא מכיר דרך נוחה לעשות את זה עם XBMC, שיותר נוחה עבור קליטת DVB-T ולא עבור חיבור ממיר עם כרטיס טלוויזיה ו-IR Blaster (להעברה לערוץ המתאים).
מיקרוסופט לא תומכת יותר במדיה סנטר....
תודה בכל מקרה