המלצה לאוזניות לשימוש במשחקי מחשב
שלום,
בקרוב אני מזמין מחשב חדש ורציתי לקבל ייעוץ לגבי אוזניות.
הסיבה שאני רוצה אוזניות (ובהתאם גם הסיבה שאני לוקח מארז שקט במיוחד למחשב) היא כדי ליצור סביבה שקטה במקום שבו תהיה עמדת המחשב שלי (בסלון בדירה קטנה עם חברתי).
עשיתי מחקר קטן ואספתי מאפיינים על עצמי שיעזרו לי לבחור אוזניות:
* אני לא מבין גדול באודיו ולא יודע אם אני יכול או לא יכול להבחין באיכויות, עד עכשיו השתמשתי ברמקולי Altec Lansing BXR1221 ואני חושב שאני די מרוצה מהם.
* לא השתמשתי בכרטיס קול יעודי
* אני צריך מיקרופון לאוזניות
* עד עכשיו אני משתמש באוזניות (פשוטות מאלה שמקבלים עם הגלקסי) רק כדי לשמוע מוסיקה בדרכים. חוויה לא משהו - תמיד אחרי שעה כואבות האוזניים ולכן אני חושש מלהשתמש באוזניות באופן כללי.
* אך אם כבר אני חייב להשתמש באוזניות, חשבתי על חווית 7.1 ערוצים. בין אם זה אוזניות יעודיות או אוזניות רגילות + כרטיס קול יעודי.
*תקציב - קשה לי לקבוע, חשוב לי שלא אסבול אז אני מוכן להשקיע.
תודה לכל העוזרים!
לירן
בקרוב אני מזמין מחשב חדש ורציתי לקבל ייעוץ לגבי אוזניות.
הסיבה שאני רוצה אוזניות (ובהתאם גם הסיבה שאני לוקח מארז שקט במיוחד למחשב) היא כדי ליצור סביבה שקטה במקום שבו תהיה עמדת המחשב שלי (בסלון בדירה קטנה עם חברתי).
עשיתי מחקר קטן ואספתי מאפיינים על עצמי שיעזרו לי לבחור אוזניות:
* אני לא מבין גדול באודיו ולא יודע אם אני יכול או לא יכול להבחין באיכויות, עד עכשיו השתמשתי ברמקולי Altec Lansing BXR1221 ואני חושב שאני די מרוצה מהם.
* לא השתמשתי בכרטיס קול יעודי
* אני צריך מיקרופון לאוזניות
* עד עכשיו אני משתמש באוזניות (פשוטות מאלה שמקבלים עם הגלקסי) רק כדי לשמוע מוסיקה בדרכים. חוויה לא משהו - תמיד אחרי שעה כואבות האוזניים ולכן אני חושש מלהשתמש באוזניות באופן כללי.
* אך אם כבר אני חייב להשתמש באוזניות, חשבתי על חווית 7.1 ערוצים. בין אם זה אוזניות יעודיות או אוזניות רגילות + כרטיס קול יעודי.
*תקציב - קשה לי לקבוע, חשוב לי שלא אסבול אז אני מוכן להשקיע.
תודה לכל העוזרים!
לירן
לדעתי 7.1 באוזניות זה גימיק מיותר לחלוטין, כן. גם אם אתה גיימר.
אתה מעוניין באוזניות פתוחות או סגורות?
פתוחות - אתה שומע את הסביבה והסביבה תשמע אותך
סגורות - מבודד רעשים מבחוץ ולא מדליף רעשים החוצה
היה לי את steelseries siberia v2 (פתוחות) והם ממש אחלה, נוחות מאוד וקלות משקל, סאונד די טוב
אם אתה מוכן להשקיע יותר, ולקבל יותר, ראה את סדרת PC של סנהייזר
sennheiser PC360
sennheiser PC350
היה לי את steelseries siberia v2 (פתוחות) והם ממש אחלה, נוחות מאוד וקלות משקל, סאונד די טוב
sennheiser PC360
sennheiser PC350
אולי אתה צודק, 7.1 ערוצים זה באמת מיותר, הייתי שמח לנסות לשמוע את זה איפשהו אולי.avilavi כתב:לדעתי 7.1 באוזניות זה גימיק מיותר לחלוטין, כן. גם אם אתה גיימר.
sennheiser PC360
sennheiser PC350...
אני אני חושב שעדיף סגורות, כדי שיהיה שקט בסביבה ככל שיותר.
לסיבריה אני חושב שאין מיקרופון לפי מה שראיתי.
האם הסנהייסטר נחשב סגור? הוא נראה קל - אולי קצת שברירי אבל זה לא מרתיע אותי כי אני שומר על דברים.
אז אין טעם להשקיע בכרטיס קול למסך?
וואה, אני לא חושב חחחLQDForce כתב:V-MODA M100
אם אתה יכול להרשות לעצמך, לך על זה....
ממה נובע ההבדל העצום במחירים?
אכן סאונד רב ערוצי מכני לא כ"כ עובד עם אוזניות, עדיף להשקיע בזוג אוזניות סטריאו טובות ולהשלים את החסר עם DSP, בין אם חיצוני או ברמת המשחק.
יש פה בלוחות למכירה את הAKG K272HD, זו גירסת הconsumer לדגם המקצועי K271 MK2 שנחשב לרפרנס וותיק בתחום האולפני. לאוזניות האלה בידוד פסיבי מצויין ולמרות זאת יש להן סאונד די פתוח ומרווח, גם בהשוואה לאוזניות רפרנס אחרות כמו הATH-M50. זה בהנחה שאין הבדל דרמטי בין הגירסאות כי אני מסתמך על ניסיוני עם ה271. בכל מקרה כמובן שכל הלוג'יטקים והסיביריות זה צעצועים בהשוואה ישירה.
לגבי המיקרופון, אני לא מכיר משהו טוב שנצמד ע"ג החוט של האוזניות ולכן הייתי משקיע עוד קצת על מיק שולחני שניתן לכיוונון גובה, כנראה גם יהיה פתרון יותר איכותי ממשהו מובנה כמו בסנהייזר PC360 שהוצעו מקודם.
יש פה בלוחות למכירה את הAKG K272HD, זו גירסת הconsumer לדגם המקצועי K271 MK2 שנחשב לרפרנס וותיק בתחום האולפני. לאוזניות האלה בידוד פסיבי מצויין ולמרות זאת יש להן סאונד די פתוח ומרווח, גם בהשוואה לאוזניות רפרנס אחרות כמו הATH-M50. זה בהנחה שאין הבדל דרמטי בין הגירסאות כי אני מסתמך על ניסיוני עם ה271. בכל מקרה כמובן שכל הלוג'יטקים והסיביריות זה צעצועים בהשוואה ישירה.
לגבי המיקרופון, אני לא מכיר משהו טוב שנצמד ע"ג החוט של האוזניות ולכן הייתי משקיע עוד קצת על מיק שולחני שניתן לכיוונון גובה, כנראה גם יהיה פתרון יותר איכותי ממשהו מובנה כמו בסנהייזר PC360 שהוצעו מקודם.
אכן, מסכים לחלוטין עם מה שנאמר. התמורה שתקבל מה- AKG 272 תהיה גדולה בהרבה מכל האוזניות של סיבריה למיניהן. צור איתי קשר אם זה רלוונטי עבורך, יש לי זוג חדש בקופסא.Ilyan כתב: יש פה בלוחות למכירה את הAKG K272HD, זו גירסת הconsumer לדגם המקצועי K271 MK2 שנחשב לרפרנס וותיק בתחום האולפני. לאוזניות האלה בידוד פסיבי מצויין ולמרות זאת יש להן סאונד די פתוח ומרווח, גם בהשוואה לאוזניות רפרנס אחרות כמו הATH-M50. זה בהנחה שאין הבדל דרמטי בין הגירסאות כי אני מסתמך על ניסיוני עם ה271. בכל מקרה כמובן שכל הלוג'יטקים והסיביריות זה צעצועים בהשוואה ישירה....
נראה שלמשתמשים חדשים אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.Nir1 כתב:אכן, מסכים לחלוטין עם מה שנאמר. התמורה שתקבל מה- AKG 272 תהיה גדולה בהרבה מכל האוזניות של סיבריה למיניהן. צור איתי קשר אם זה רלוונטי עבורך, יש לי זוג חדש בקופסא..........
ה272 נראה איכותי אולי באמת אלך על זה.
אתם חושבים שאצטרך כרטיס קול או מגבר בנוסף? או שזה מיותר למשתמשים שבעיקר משחקים במשחקי מחשב?
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אם יש לך תקציב יחסית גדול
ממליץ בחום לקנות את האוזניות AKG Q701, באמת מדהימות לגיימינג, אבל צריכות מגבר, תקנה להן FIIO E12 ואתה מסודר...
אם לא בא לך להשקיע כל כך הרבה באוזניות אז לך על ה272, הן גם מעולות
ממליץ בחום לקנות את האוזניות AKG Q701, באמת מדהימות לגיימינג, אבל צריכות מגבר, תקנה להן FIIO E12 ואתה מסודר...
אם לא בא לך להשקיע כל כך הרבה באוזניות אז לך על ה272, הן גם מעולות