העברת קבצים דרך הרשת הביתית
שלום יש לי 3 מחשבים ואני רוצה להעביר קבצים דרך הרשת כאילו שזה יהיה בלי כבלים בלי דיסק און קי שיחובר לראוטר וכל מיני אז אופציות יש לי? יש לי לדוגמא מחשב נייד אחד שיש לו סרט אז איך אני מעביר את הסרט למחשבים האחרים דרך הרשת?
נערך לאחרונה על ידי sayyes ב 19/03/2014 13:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
איך הם מחוברים לרשת בדיוק? אתה מדבר על רשת אלחוטית?
בכל מקרה בין אם חוטית או אלחוטית זה אותו דבר - תגדיר תיקיות משותפות בכל מחשב.
בכל מקרה בין אם חוטית או אלחוטית זה אותו דבר - תגדיר תיקיות משותפות בכל מחשב.
בהנחה שכולם מחוברים לראוטר ומקבלים ממנו כתובת dhcp, תגדיר שיתוף במערכת ההפעלה לאיזה תיקייה שאתה רוצה ולאחר מכן תוכל לגשת אליהם מהמחשבים האחרים בתצורה הבאה, לדוגמא:
הגדרת שיתוף במחשב מס' 1 - שם מחשב pc1
מחשב מס' 2 - שם מחשב pc2.
כדי להתחבר לשיתוף במחשב מס' 1 יש להריץ ממחשב מס' 2
start >run > \\pc1
ואז אתה אמור לראות את רשימת השיתופים שלך במחשב 1.
start >run > \\pc1
ואז אתה אמור לראות את רשימת השיתופים שלך במחשב 1.
אוקיי תודה רבה (שוב)moshebe כתב:בהנחה שכולם מחוברים לראוטר ומקבלים ממנו כתובת dhcp, תגדיר שיתוף במערכת ההפעלה לאיזה תיקייה שאתה רוצה ולאחר מכן תוכל לגשת אליהם מהמחשבים האחרים בתצורה הבאה, לדוגמא:
start >run > \\pc1
ואז אתה אמור לראות את רשימת השיתופים שלך במחשב 1....
עשיתי את זה וזה עבד
ואם יש לי טאבלט אני יכול להעביר את הקבצים לטאבלט? כי מן הסתם בטאבלט אין windows 7 אז איןmoshebe כתב:בהנחה שכולם מחוברים לראוטר ומקבלים ממנו כתובת dhcp, תגדיר שיתוף במערכת ההפעלה לאיזה תיקייה שאתה רוצה ולאחר מכן תוכל לגשת אליהם מהמחשבים האחרים בתצורה הבאה, לדוגמא:
start >run > \\pc1
ואז אתה אמור לראות את רשימת השיתופים שלך במחשב 1....
בוצה ביתית
קודם כל שתדע טאבלט זה רק מערכת הפעלה של אנדרואיד ואותו דבר הדרך אם הדיסק און קי בראוטר יש גם שם דרךmoshebe כתב:בטאבלט זה תלוי במערכת ההפעלה שלו, בכל מקרה יש יישומים שאתה יכול להתקין כמו נגני סרטים שיודעים לגשת לרשת ולנגן משם את הקבצים....
שאני יוכל לקחת קבצים מהדיסק און קי שמחובר לראוטר לטאבלט? (כי כשמחברים את הדיסק און קי לראוטר)
צריכים להיכנס ל run ולעשות פקודה של \\tplinklogin.net אבל בטאבלט אי אפשר לעשות פקודות כאלו אז איך
אני יכול לקחת את הקבצים מהדיסק און קי?