בעיה בהקלטת תכניות מ-STAR WORLD ב-SageTV
-
orky7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
שלום,
החל מתאריך 1.11 השתנו משום מה שמות התכניות בלוח משדרים של STAR WORLD.
לפני זה היה רשום משהו כמו: "משפחת סימפסון-XXXXXX"(מספר שונה לכל פרק) ועכשיו רשום "משפחת סימפסון-עונה 13" לכל הפרקים.
כתוצאה מכך, SageTV הקליט לי פרק אחד של משפחת סימפסון ואת כל שאר הפרקים ששודרו לאחר מכן הוא לא הקליט, מכיוון שהם סומנו כ"watched" לאחר שצפיתי בהקלטה הראשונה.
האם למישהו יש פיתרון לבעיה?
החל מתאריך 1.11 השתנו משום מה שמות התכניות בלוח משדרים של STAR WORLD.
לפני זה היה רשום משהו כמו: "משפחת סימפסון-XXXXXX"(מספר שונה לכל פרק) ועכשיו רשום "משפחת סימפסון-עונה 13" לכל הפרקים.
כתוצאה מכך, SageTV הקליט לי פרק אחד של משפחת סימפסון ואת כל שאר הפרקים ששודרו לאחר מכן הוא לא הקליט, מכיוון שהם סומנו כ"watched" לאחר שצפיתי בהקלטה הראשונה.
האם למישהו יש פיתרון לבעיה?
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
בדיוק ככה קרה לי עם סיינפלד
אתה משתמש ב HEBEPG?
אתה משתמש ב HEBEPG?
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
HEBEPG נותן "שם פרק" פיקטיבי - מספר שונה לכל פרק כאשר אין שם פרק - בדיוק כדי למנוע את הבעיה הזו. בדוק אם האופציה הזו מופעלת אצלך בקובץ הקונפיגורציה.
אורן.
אורן.
- amittzor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1099
אני משתמש ב MEGAEPG ובאמת מאוד מפריע לי שאין את שמות הפרקים.
אני מקליט עכשיו את השידור היומי של "סקראבס" בערוץ Yes stars, אבל לכל פרק יש שני שידורים חוזרים + עוד שני שידורים חוזרים בסופ"ש, אז אני נאלץ לבחור ידנית את מועדי ההקלטה. מה שמוזר לי, זה שכשאני מסתכל באתרים מהם נלקחים הנתונים, אז כן מופיע "סקראבס - פרק 13", "סקראבס - פרק 14", אבל ב EPG בתוכנה מופיע רק "סקראבס".
איך אפשר לפתור את זה?
אני מקליט עכשיו את השידור היומי של "סקראבס" בערוץ Yes stars, אבל לכל פרק יש שני שידורים חוזרים + עוד שני שידורים חוזרים בסופ"ש, אז אני נאלץ לבחור ידנית את מועדי ההקלטה. מה שמוזר לי, זה שכשאני מסתכל באתרים מהם נלקחים הנתונים, אז כן מופיע "סקראבס - פרק 13", "סקראבס - פרק 14", אבל ב EPG בתוכנה מופיע רק "סקראבס".
איך אפשר לפתור את זה?
- oshapir
-
- גורו

תעבור ל-HEBEPG....
אורן.
אורן.
-
orky7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
אני אכן משתמש ב-HEBEPG ויש לי את הגירסא האחרונה.
אורן - האופציה שציינת קיימת אצלי בכל הערוצים חוץ מב-STAR WORLD ככה שרק תוכניות שמשודרות שם לא מוקלטות...
אורן - האופציה שציינת קיימת אצלי בכל הערוצים חוץ מב-STAR WORLD ככה שרק תוכניות שמשודרות שם לא מוקלטות...
- oshapir
-
- גורו

...זה ברור, STAR WORLD ככל הנראה לא שילמו לי החודש...
אני אבדוק זאת בערב.
אורן.
אני אבדוק זאת בערב.
אורן.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
איך אפשר להשתמש בתוכן של YNET ישר בלי שיוריד את של YES?
כי ב YNET המידע מסודר יותר ומורכב יותר
אפילו שמות פרקים ותקצירים
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1422,00.html
כי ב YNET המידע מסודר יותר ומורכב יותר
אפילו שמות פרקים ותקצירים
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1422,00.html