ריכוז פידבקים ובעיות (אולי גם פתרונות) ל-YesGO
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בשירשור הזה ננסה לרכז את כל הפידבקים (החיוביים והשליליים), ואת הבעיות שאנשים חווים במסגרת השירות החדש של Yes, ה-YesGO.
אין שום הבטחה שהדברים יטופלו, זה רק שירשור של משתמשים בשירות, עם תקווה שהדברים אכן יגיעו לאן שהם צריכים להגיע.
אין שום הבטחה שהדברים יטופלו, זה רק שירשור של משתמשים בשירות, עם תקווה שהדברים אכן יגיעו לאן שהם צריכים להגיע.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
כנ"ל.richrach כתב:נקסוס 4 ללא רוט, עם סטוק גירסא 4.4.2 עובד אצלי נהדר...
לדעתי הגבלת המכשירים ל2 היא מעטה מדי,
בטח המגבלה של שימוש במכשיר אחד בלבד בו זמנית היא מרתיחה במקצת .
שמתי לב שיש ערוצי HD שמשודרים בSD כמו 5 לייב (לעומת ספורט הרגיל שמשודר גם וגם).
היה נחמד להוסיף אזור אישי(כפי שהיה בyes mobile) ושם לראות הודעות למשתמש,חשבוניות ועדכון פרטים אישיים.
חסר תמיכה דרך האפליקציה עצמה מלבד זו שקיימת באתר אם זה פנייה במייל,צ'אט עם נציג או שו"ת ומידע.
קצת מבאס שלא הושק השירות למחשב ואין מידע לגביו,שליטה בממיר(ראו ערך אפליקציית השלט של הוט).
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
עוד משהו-לא ניתן להזמין תזכורת(לא לממיר ולא למכשיר עצמו) היה מאוד נחמד לקבל תזכורת כשיש סדרה,תוכנית או סרט מסויים ולהגדיר תזכורת כך שיתריע לפני השידור.
מקווה שבעתיד יתרחבו האופציות ויהיה ניתן לצפות בהקלטות על גבי המכשירים השונים..
מקווה שבעתיד יתרחבו האופציות ויהיה ניתן לצפות בהקלטות על גבי המכשירים השונים..
עובד בסדר גמור על נקסוס 5
מגבלת השני מכשירים באמת מעצבנת, וכנ"ל השימוש האחד במקביל.
לא רואה סיבה לא לאפשר להרבה מכשירים ואת מגבלת ה 2 להעביר לנושא שימוש בו זמני.
לאנשים היום יש טלפון, טלפון מהעבודה, טאבלט - וזה לכל אחד מבני הבית...
לא רואה סיבה לא לאפשר להרבה מכשירים ואת מגבלת ה 2 להעביר לנושא שימוש בו זמני.
לאנשים היום יש טלפון, טלפון מהעבודה, טאבלט - וזה לכל אחד מבני הבית...
היי לכולם,
אנחנו מאוד מתרגשים מעליית השירות וגם מהאתר שלנו ששינה את פניו
קראתי את הפידבקים שאיגדתם פה (ואמשיך לעקוב)
אז בינתיים יש לי כמה תשובות לדברים שעלו פה.
השירות יצא כרגע בתמיכה מלאה למכשירים הסלולריים הנפוצים ביותר בארץ של סמסונג וiPhone ובנוסף לiPad וטאבלטים של סמסונג מבוססי אנדרואיד.
אנחנו יודעים שיש מכשירים נוספים שהופכים מיום ליום ליותר ויותר נפוצים כמו נקסוס שהזכרתם ו-HTC ומקווים שבהקדם נרחיב את תפוצת התמיכה הרשמית של האפליקציה גם לאותם מכשירים.
צפייה באיכות HD בשירות ה-yesGO תלויה גם באיכות הרשת. כך שבכל ערוץ איכות השידור מתחילה באיכות נמוכה ועולה ככל שהאפליקציה מזהה שאיכות הוקצב החיבור לאינטרנט יציב ואיכותי. לכן, תוכל לראות כי מידי מספר שניות עולה איכות השידור עד לאיכות הטובה ביותר שניתנת בחיבור האינטרנט אליו אתה מחובר באותו הרגע (בwifi או ב 3G).
ערוצים שקיימים באיכות HD במקור (כמו למשל כל ערוצי הבית של yes) משודרים באיכות זו ומותאמים כאמור לאיכות החיבור האינטרנטי של כל מכשיר ומכשיר.
לגבי האיזור האישי, האפליקציה החדשה שלנו היא אפליקציית טלוויזיה ולא אפליקציית שירות אישי. את השירות האישי תוכלו להמשיך ולקבל באתר החברה, שגם הוא התחדש אתמול, בחשבון האישי של כל לקוח.
מקווה שתיהנו!
אנחנו מאוד מתרגשים מעליית השירות וגם מהאתר שלנו ששינה את פניו
קראתי את הפידבקים שאיגדתם פה (ואמשיך לעקוב)
אז בינתיים יש לי כמה תשובות לדברים שעלו פה.
השירות יצא כרגע בתמיכה מלאה למכשירים הסלולריים הנפוצים ביותר בארץ של סמסונג וiPhone ובנוסף לiPad וטאבלטים של סמסונג מבוססי אנדרואיד.
אנחנו יודעים שיש מכשירים נוספים שהופכים מיום ליום ליותר ויותר נפוצים כמו נקסוס שהזכרתם ו-HTC ומקווים שבהקדם נרחיב את תפוצת התמיכה הרשמית של האפליקציה גם לאותם מכשירים.
צפייה באיכות HD בשירות ה-yesGO תלויה גם באיכות הרשת. כך שבכל ערוץ איכות השידור מתחילה באיכות נמוכה ועולה ככל שהאפליקציה מזהה שאיכות הוקצב החיבור לאינטרנט יציב ואיכותי. לכן, תוכל לראות כי מידי מספר שניות עולה איכות השידור עד לאיכות הטובה ביותר שניתנת בחיבור האינטרנט אליו אתה מחובר באותו הרגע (בwifi או ב 3G).
ערוצים שקיימים באיכות HD במקור (כמו למשל כל ערוצי הבית של yes) משודרים באיכות זו ומותאמים כאמור לאיכות החיבור האינטרנטי של כל מכשיר ומכשיר.
לגבי האיזור האישי, האפליקציה החדשה שלנו היא אפליקציית טלוויזיה ולא אפליקציית שירות אישי. את השירות האישי תוכלו להמשיך ולקבל באתר החברה, שגם הוא התחדש אתמול, בחשבון האישי של כל לקוח.
מקווה שתיהנו!
גלית
פניות הציבור
yes
פניות הציבור
yes
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9458
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1142 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
גלית שלום - האם האתר החדש נבדק על כרום ואינטרנט אקספלורר 11? אני עם מערכת הפעלה windows 8.1 והוא לא עובד היטב (יש תפריטים וטקסטים שלא רואים אותם)
עובדתית בתור מפתח,ליצור אפליקצייה שתומכת היטב בכל המכשירים או ברובם לפחות דורשת עבודה מאוד מרובה,זה לשבת ולהתאים רזולוציה ותאימות מול כל מכשיר ומכשיר.בניגוד לאפל שיש 2 סוגי רזולוציות.אצל אנדרואיד יש כל כך הרבה מכשירים יותר מפיצוחים.ככה גם לגבי הרזולוציות אחד 5.1 השני 5.1 השלישי 5.7 וזה לא נגמר.cluber77 כתב:גלית, לא הבנתי מה הבעייה לתמוך במכשירים אחרים כבר עכשיו, למה להגביל רק לאפל ולסמסונג?
עובדתית אם מתקינים את ה APK על מכשירים אחרים זה עובד, רק הבעיה זה עם הרוט, מה לגבי מכשירים סינים? תיהיה תמיכה במעבד RK3188?...
אני מאמין שבסופו של דבר המכשירים ה״מובילים״ יקבלו תמיכה.אבל זה רק זמן יגיד
תראה, יש לי TV-BOX דגם שדומה ל CS968 עם מעבד RK3188, התקנתי את האפליקציה והתחברתי אבל ברגע שלוחצים על ערוץ לצפייה היא קורסת.Mrshmelo כתב:עובדתית בתור מפתח,ליצור אפליקצייה שתומכת היטב בכל המכשירים או ברובם לפחות דורשת עבודה מאוד מרובה,זה לשבת ולהתאים רזולוציה ותאימות מול כל מכשיר ומכשיר.בניגוד לאפל שיש 2 סוגי רזולוציות.אצל אנדרואיד יש כל כך הרבה מכשירים יותר מפיצוחים.ככה גם לגבי הרזולוציות אחד 5.1 השני 5.1 השלישי 5.7 וזה לא נגמר.......
אני מאמין שבסופו של דבר המכשירים ה״מובילים״ יקבלו תמיכה.אבל זה רק זמן יגיד...
שאלת השאלות היא, האם זה בגלל הרוט שעשיתי למכשיר או שבגלל שאין תמיכה במכשיר שלי, אשמח אם מישהו יידע לענות לי על זה.
מישהו ניסה להשתמש במודול הזה http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2574647 (או אפליקציות אחרות בסגנון) שמטרתו "להסתיר" מאפליקציות מסויימות את העובדה שהמכשיר rooted?
לי יש בעיה אחרת - אני בכלל לא מצליח להוריד את האפליקציה, כי נכתב בplay store שהמכשיר שלי (נקסוס 4) אינו נתמך. למישהו יש APK שניתן להתקין?
לי יש בעיה אחרת - אני בכלל לא מצליח להוריד את האפליקציה, כי נכתב בplay store שהמכשיר שלי (נקסוס 4) אינו נתמך. למישהו יש APK שניתן להתקין?